Sarah van Soelen ontkent relatiebreuk met André Hazes

Karen Luiken-25 november 2021 om 15:32

André Hazes en Sarah van Soelen zijn al weken, misschien zelfs maanden, niet meer samen gespot. De conclusie was voor sommige mensen dan ook al snel gemaakt: ze zijn uit elkaar. Maar is dat wel zo? Sarah zegt van niet.

Ja, er is sprake van een break. Maar een break is iets anders dan een breuk. Op een vraag of ze nog contact heeft met André, reageert Sarah volgens Reality FBI als volgt: "Weinig, maar dat zegt toch niks?" Vervolgens laat ze weten dat er sprake is van een pauze. "Niks is uit, maar er is inderdaad een pauze voor ons allebei. We hebben veel te verwerken en daar is rust bij nodig."

Dat ze veel te verwerken hebben, blijkt ook uit de mentale gezondheidsproblemen waar André momenteel mee kampt. Hij zit thuis met een burn-out en heeft om die reden voorlopig al zijn optredens geannuleerd.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer