Sarah van Soelen ontkent relatiebreuk met André Hazes

Karen Luiken-25 november 2021 om 15:32

André Hazes en Sarah van Soelen zijn al weken, misschien zelfs maanden, niet meer samen gespot. De conclusie was voor sommige mensen dan ook al snel gemaakt: ze zijn uit elkaar. Maar is dat wel zo? Sarah zegt van niet.

Ja, er is sprake van een break. Maar een break is iets anders dan een breuk. Op een vraag of ze nog contact heeft met André, reageert Sarah volgens Reality FBI als volgt: "Weinig, maar dat zegt toch niks?" Vervolgens laat ze weten dat er sprake is van een pauze. "Niks is uit, maar er is inderdaad een pauze voor ons allebei. We hebben veel te verwerken en daar is rust bij nodig."

Dat ze veel te verwerken hebben, blijkt ook uit de mentale gezondheidsproblemen waar André momenteel mee kampt. Hij zit thuis met een burn-out en heeft om die reden voorlopig al zijn optredens geannuleerd.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer