'Squid Game'-actrice mag serie zelf niet zien

Karen Luiken-25 november 2021 om 06:33

Gaat je stem de hele wereld rond omdat je die uit hebt geleend voor de razend populaire serie ‘Squid Game’, mag je de Netflix-hit zelf niet eens zien. Het overkwam de 10-jarige Reagan To, die een belangrijke rol speelt in de reeks. Zij vertelt aan The Morning Show dat ze te jong is om de serie te mogen kijken.

Voor wie de afgelopen maanden onder een steen heeft gelegen, een kleine uitleg over ‘Squid Game’. Het is één van de best bekeken series van Netflix en volgt wanhopige deelnemers die strijden in een race met dodelijke kinderspellen. Wie een game verliest, wordt zonder pardon vermoord. Slechts één van de honderden kandidaten overleeft de wedstrijd en mag een grote geldprijs mee naar huis nemen.

De show bevat een aantal opmerkelijke personages, waaronder een grote pop die wordt ingezet bij het spelletje ‘Red Light, Green Light’. De stem daarvan wordt ingesproken door de 10-jarige Reagan To. Iets waar haar ouders overigens pas achterkwamen toen ze de serie zagen. “Ze hadden geen idee dat het mijn stem was, totdat ze bij die scène kwamen en zoiets hadden van: wacht even, dat is Reagan, dat is haar stem”, aldus het jonge meisje.

Ze vertelt dat ze ondanks haar bijdrage aan de serie nog geen enkele aflevering volledig heeft gezien. “Mijn moeder heeft me kleine delen laten zien, maar vlak voor het gewelddadige deel stopt ze. Zelfs mijn broer, hij is veertien, mag niet kijken.”

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer