'Squid Game'-actrice mag serie zelf niet zien

Karen Luiken-25 november 2021 om 06:33

Gaat je stem de hele wereld rond omdat je die uit hebt geleend voor de razend populaire serie ‘Squid Game’, mag je de Netflix-hit zelf niet eens zien. Het overkwam de 10-jarige Reagan To, die een belangrijke rol speelt in de reeks. Zij vertelt aan The Morning Show dat ze te jong is om de serie te mogen kijken.

Voor wie de afgelopen maanden onder een steen heeft gelegen, een kleine uitleg over ‘Squid Game’. Het is één van de best bekeken series van Netflix en volgt wanhopige deelnemers die strijden in een race met dodelijke kinderspellen. Wie een game verliest, wordt zonder pardon vermoord. Slechts één van de honderden kandidaten overleeft de wedstrijd en mag een grote geldprijs mee naar huis nemen.

De show bevat een aantal opmerkelijke personages, waaronder een grote pop die wordt ingezet bij het spelletje ‘Red Light, Green Light’. De stem daarvan wordt ingesproken door de 10-jarige Reagan To. Iets waar haar ouders overigens pas achterkwamen toen ze de serie zagen. “Ze hadden geen idee dat het mijn stem was, totdat ze bij die scène kwamen en zoiets hadden van: wacht even, dat is Reagan, dat is haar stem”, aldus het jonge meisje.

Ze vertelt dat ze ondanks haar bijdrage aan de serie nog geen enkele aflevering volledig heeft gezien. “Mijn moeder heeft me kleine delen laten zien, maar vlak voor het gewelddadige deel stopt ze. Zelfs mijn broer, hij is veertien, mag niet kijken.”

'Daens de Musical' stopt op 1 oktober!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:56

Het is één van de meest geliefde en succesvolle musicals ooit in Vlaanderen, maar Studio 100 heeft bekendgemaakt dat binnenkort het doek valt over 'Daens de Musical'.

"Op 1 oktober 2022 stopt de succesmusical Daens definitief. Na een bijzonder succesvolle speelperiode in het Studio 100 Pop-Up Theater en meer dan 225.000 bezoekers komt er dit najaar een einde aan de 2.0-versie van één van de meest succesvolle Vlaamse musicals", klinkt het bij de aankondiging.

Er zijn nog een aantal tickets te koop, dus wil je deze spektakelmusical zeker niet missen. Check dan hier nog voor de laatste plaatsen!

'Selling Sunset' krijgt nog (minimaal) twee seizoenen

Karen Luiken-25 juni 2022 om 06:35

Fans hoeven voorlopig nog geen afscheid te nemen van alle drama die Chrishell, Maya, Mary en Heather uit ‘Selling Sunset’ met zich meebrengen. De hitserie krijgt er nog zeker twee seizoenen bij!

Er staan inmiddels vijf seizoenen van 'Selling Sunset' op Netflix. Vijf seizoenen waarin de meest luxe huizen worden verkocht, waarin een flinke portie drama voorbij komt en waarin zelfs ruimte is voor romantiek.

Binnenkort krijgen fans meer van dat, want Chrishell laat via Instagram weten dat een zesde en zevende seizoen op komst zijn. De opnames starten deze zomer al.

“Een felicitatie aan deze lieve, leuke en gekke groep”, schrijft Chrishell bij een foto van de cast. “Selling Sunset krijgt een zesde en zevende seizoen. De opnames van het zesde seizoen beginnen deze zomer!”

De realityster richt zich ook nog tot haar fans. “Bedankt iedereen voor het kijken en voor alle liefde. En zelfs bedankt aan iedereen die een hekel heeft aan ons.”

Ontdek meer