'Squid Game'-actrice mag serie zelf niet zien

Karen Luiken-25 november 2021 om 06:33

Gaat je stem de hele wereld rond omdat je die uit hebt geleend voor de razend populaire serie ‘Squid Game’, mag je de Netflix-hit zelf niet eens zien. Het overkwam de 10-jarige Reagan To, die een belangrijke rol speelt in de reeks. Zij vertelt aan The Morning Show dat ze te jong is om de serie te mogen kijken.

Voor wie de afgelopen maanden onder een steen heeft gelegen, een kleine uitleg over ‘Squid Game’. Het is één van de best bekeken series van Netflix en volgt wanhopige deelnemers die strijden in een race met dodelijke kinderspellen. Wie een game verliest, wordt zonder pardon vermoord. Slechts één van de honderden kandidaten overleeft de wedstrijd en mag een grote geldprijs mee naar huis nemen.

De show bevat een aantal opmerkelijke personages, waaronder een grote pop die wordt ingezet bij het spelletje ‘Red Light, Green Light’. De stem daarvan wordt ingesproken door de 10-jarige Reagan To. Iets waar haar ouders overigens pas achterkwamen toen ze de serie zagen. “Ze hadden geen idee dat het mijn stem was, totdat ze bij die scène kwamen en zoiets hadden van: wacht even, dat is Reagan, dat is haar stem”, aldus het jonge meisje.

Ze vertelt dat ze ondanks haar bijdrage aan de serie nog geen enkele aflevering volledig heeft gezien. “Mijn moeder heeft me kleine delen laten zien, maar vlak voor het gewelddadige deel stopt ze. Zelfs mijn broer, hij is veertien, mag niet kijken.”

Zielsgelukkige Joop en Chelsy uit 'Temptation' willen samenwonen

Karen Luiken-29 november 2021 om 15:24

Joop en Chelsy uit ‘Temptation Island’ zijn zielsgelukkig in de liefde. Niet met Delphine, niet met Wouter, maar met elkaar. Ze maakten onlangs geleden bekend een relatie te hebben en denken nú al na over de volgende stap.

Het koppel werd door YouTuber Nick Eshuis uitgenodigd voor een intieme date. Daarin doen ze spelletjes en beantwoorden ze prangende vragen. Zo vertellen ze onder meer dat ze elkaar drie maanden na Temptation pas leerden kennen. Dat gebeurde op een feestje bij verleidster Kim. “Daar zagen we elkaar voor de eerste keer. Er is toen wel echt iets ontstaan”, aldus Chelsy.

Inmiddels zijn ze twee maanden officieel samen en zijn ze vastbesloten samen oud te worden. De twee denken zelfs al na over samenwonen. De één woont namelijk in België en de ander in Nederland. “De afstand is zwaar. In het totaal doe ik er soms zes à zeven uur over [om naar Joop te gaan]”, zegt Chelsy. Niet te doen, en dus zal Joop binnenkort zijn koffers pakken om de grens over te gaan. Permanent. “Volgende maand hoop ik in België te wonen”, aldus de verleider.

Nieuw K3'tje Julia: 'Al mijn dromen komen uit'

Karen Luiken-29 november 2021 om 06:32

Met het winnen van ‘K2 zoekt K3’ zijn alle dromen van Julia Boschman uitgekomen. Dat schrijft de blonde krullenbol op Instagram, waar ze iedereen bedankt voor de afgelopen weken.

“Lieve Hanne en Marthe, wat ben ik ongelooflijk dankbaar dat jullie dit met mij aandurven”, aldus een dolgelukkige Julia. “We gaan er samen iets enorm prachtigs van maken.”

Van de 22.000 aanmeldingen stond Julia afgelopen zaterdag als één van de vier finalisten in de laatste aflevering van ‘K2 zoekt K3’. Ze wist zowel de meeste stemmen van de kijkers thuis, als die van Hanne en Marthe te krijgen. Met als grote prijs: een plekje in K3, achtergelaten door Klaasje.

Diede, Celester en Amy zagen die jackpot helaas live aan neus voorbij gaan. Toch betekent dat volgens Julia niet dat hier voor hen stopt. Ze schrijft: “Jullie hebben een plekje in mijn hart en ik geloof er 100% in dat er mega mooie kansen voor jullie komen want jullie barsten van het talent."

Ontdek meer