KIJKEN: De eerste trailer van Euphoria seizoen 2!

Samuel Wornoo-24 november 2021 om 10:00

Euphoria is terug! De immens populaire, donkere serie komt met een tweede seizoen. Opnieuw volgen we Rue, Jules en hun leeftijdsgenoten terwijl ze geconfronteerd worden met drank, drugs en de problemen van een jong leven.

Twee jaar geleden werd Euphoria gelanceerd als HBO's eerste young adult drama. De serie is echter zeker niet enkel naar jongeren gericht. Jong en oud kunnen genieten van ijzersterke acteerprestaties, een zeer goed geschreven verhaallijn en intrigerende personages. Bekijk hieronder al de veelbelovende teaser!

De serie is vanaf 10 januari te bekijken op Streamz en Streamz+.


Beeld: HBO

Dit is de nieuwe lover van TAGMAG Insider Jael Ost

Simon Smetryns-25 mei 2022 om 17:50

In de TAGMAG-serie 'LoveMe' gingen we op zoek naar een nieuwe lover voor TAGMAG Insider Jael Ost. In deze livestream maakte ze zonet bekend wie haar boyke is geworden!

'Obi-Wan Kenobi' vanaf vrijdag op Disney+

Dieter Blarinckx-23 mei 2022 om 18:57

May the Force be with us want vanaf vrijdag dropt de gloednieuwe 'Star Wars'-serie 'Obi-Wan Kenobi' op Disney+!

Hoofdrolspeler Ewan McGregor kruipt wederom in de huid van de legendarische Jedi Obi-Wan voor deze gelijknamige serie. Het verhaal speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen van Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005) - waarin de Jedi werden vernietigd door Order 66 en Anakin Skywalker Darth Vader werd. Obi-Wan Kenobi waakt over Luke Skywalker op Tatooine wanneer hij plots op een avontuur vertrekt...

Stream de eerste twee afleveringen vanaf vrijdag via Disney+.

Ontdek meer