Nieuw seizoen 'Selling Sunset' vanaf nú te zien

Karen Luiken-24 november 2021 om 04:30

Laat die jaloerse blikken maar komen. Vanaf nu kunnen we eindelijk weer kijken naar de meest prachtige villa’s van Los Angeles die verkocht worden door de makelaars van ‘Selling Sunset’. Het vierde seizoen staat op Netflix!

In de nieuwe afleveringen krijgen we te maken met nieuwe gezichten. Jason Oppenheim, eigenaar van het makelaarsbureau dat in de show centraal staat, heeft twee dames aangenomen. De Mexicaans-Amerikaanse soapster Vanessa Villela is er daar een van en zij lijkt geen al te goede band met Mary op te bouwen. Het andere nieuwe gezicht is Emma Hernan, die een aantal taken van Christine op zich zal nemen. Maar of diva Christine daar blij mee zal zijn? Verder keren natuurlijk ook de originele castleden Heather, Maya en Chrishell terug. Laatstgenoemde vormt sinds kort een koppeltje met Jason Oppenheim.

Wie als een sneltrein door alle afleveringen raast, kan zichzelf ook vast gaan voorbereiden op een spin-off van ‘Selling Sunset’. Die is onlangs aangekondigd en gaat over een tweede kantoor dat Jason opent in Newport Beach. De grote baas maakt zijn opwachting in de reeks, net als Alexandra Hall, Austin Victoria en Brandi Marchall.

Zien: Marvel dropt eerste trailer van ‘Moon Knight’

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:07

Disney & Marvel hebben afgelopen nacht de eerste trailer, poster en releasedatum van de gloednieuwe serie ‘Moon Knight’ gedropt.

De nieuwe serie - die trouwens te streamen zal zijn via Disney+ - focust op het verhaal van de doodgewone museummedewerker Steven Grant, gespeeld door Oscar Isaac. Hij ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en eigenlijk ook de superheld Marc Spector alias Moon Knight is.

Vanaf 30 maart kan je zijn gloednieuwe avontuur volgen via Disney+.

Check de trailer en poster hier:

'The Santa Clause' krijgt serie op Disney+

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 09:51

Hoewel Kerstmis nu toch al enkele weken achter ons ligt, heeft Disney aangekondigd dat niemand minder dan Tim Allen binnenkort zijn rol als Scott Calvin zal hernemen voor een serie rond ‘The Santa Clause’! De productie zou al in maart starten.

De serie gaat verder op de originele trilogie en volgt Scott, die zich realiseert dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Zo zal hij in de serie op zoek gaan naar een waardige vervanger, iemand die het waardig is om de mantel van de Kerstman te dragen.

De eerste film ‘The Santa Clause’ uit ’94 was een énorm succes en blijft tot op vandaag nog een echte kerstklassieker bij jong en oud.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe serie vanaf de winter van 2022 te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer