Dua Lipa en Arctic Monkeys: Sziget lost eerste namen

Karen Luiken-23 november 2021 om 16:55

We hebben nu al veertig hele goede redenen waarom je komend jaar naar Sziget zou moeten. Reden nummer één: Dua Lipa. Reden nummer twee: Arctic Monkeys. De organisatie van het festival heeft de eerste namen van de line-up bekendgemaakt en die laten ons nu al reikhalzend uitkijken naar de zomer!

Het Hongaarse festival verwelkomt van 10 tot 15 augustus weer honderden artiesten op de verschillende podia van het evenement. Veertig daarvan zijn alvast bekendgemaakt. De drie headliners zijn Dua Lipa, Arctic Monkeys en Kings of Leon. Maar ook de Lewis Capaldi, Alan Walker, Bastille, Stromae en Yung Lean zullen een optreden verzorgen. Net als onder anderen Ronnie Flex, Black Honey, Inhaler, Jade Bird, Jon Hopkins, Jungle, Little Simz, Sigrid Slowthai, Viagra Boys en Woodkid.

In tegenstelling tot voorgaande edities duurt Sziget dit keer geen zeven dagen maar zes. Wil je alle dagen aanwezig zijn? Dan betaal je 290 euro voor een ticket. Een kaartje dat drie dagen toegang geeft kost 195 euro. Kopen kan hier.

(Photo by Pablo Heimplatz on Unsplash)

Craig David komt naar Dance D-Vision festival in Zottegem!

Sofie Verbeeck-25 mei 2022 om 09:30

Op 5, 6 en 7 augustus gaat dit jaar weer het populaire festival Dance D-Vision door in Zottegem. Na 2 jaar stilgelegen te hebben, viert het festival nu haar 10e editie en dat doen ze met internationale topper Craig David!

Dance D-Vision maakte de volledige line up bekend voor hun festival op festivalweide Bevegemse Vijvers in Zottegem. Van de meer dan 100 Belgische en internationale artiesten komen onder andere Camille, Regi en Mark With a K komen optreden. Er zal ook een TAGMAG stage zijn waar je een feestje kan bouwen met De Bromeo's, Jamie-Lee Six & Louis XIV, Michael Amani en nog veel meer!

Maar ze hebben ook internationale topper Craig David weten strikken! Met hits als '7 Days', 'Fill Me In' en 'What's Your Flava?' heb je vast en zeker al van hem gehoord. De Britse 00's R&B en pop-legende maakt dit jaar slechts één stop in de Benelux en dat is het Dance D-Vision festival deze zomer.

Het thema van de 10e festivaleditie is Magical Moments. De bezoekers worden ondergedompeld in een wereld van magie en fantasie. Tickets kan je nog steeds bestellen via de website. Wie ook graag nog een campingticket bemachtigt, moet snel zijn.

Zien we jou op de Balaton Sound Opening Party?

Sofie Verbeeck-19 mei 2022 om 13:00

Deze zomer kan je van woensdag 29 juni tot zaterdag 2 juli komen drinken en dansen op het bekende Hongaarse festival Balaton Sound. Maar zou jij graag al een dag eerder komen feesten? Dat kan op de Balaton Sound Opening Party 2022!

Op dinsdag 28 juni kan jij al een dagje eerder komen festivallen op de locatie Plázs in Siófok. Dat ligt slechts op 10 minuten rijden van de festivalweide en je kan er geraken met transfers die heen en weer rijden van het Balatonmeer naar de Opening Party 2022.

Zie jij dit al volledig zitten? Dan kan je vanaf volgende week maandag tickets kopen. Voor slechts €25 kan jij 10 uur lang dansen met de zotste dj's bij de mooiste zonsondergang. Er zijn twee verschillende stages, de Beach Stage en de Arena. De line-up bestaat onder andere uit Yves V., DJ Licious, WLC en Mattic.

Ben jij al helemaal klaar voor de pre-party der pre-party's? Bestel dan maandag 23 juni om 12 uur je tickets voor de epische Opening Party!

Ontdek meer