Vanaf deze datum kijk je naar vierde seizoen 'The Handmaid's Tale'

Karen Luiken-23 november 2021 om 16:35

Over een paar weken worden onze gebeden eindelijk verhoord. Vanaf 8 december verschijnt na lang wachten het vierde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ op de Belgische televisiebuizen.

In de nieuwe reeks zien we hoe June na haar gedurfde ontsnappingsactie van haar verwondingen geneest en samen met andere rebellen blijft vechten tegen de beulen van de totalitaire staat Gilead. De risico’s die ze daarbij neemt, brengen haar opnieuw in gevaar en de strijd voor wraak en gerechtigheid dreigt haar fataal te worden.

De eerste drie seizoenen van de serie waren een groot succes en we verwachten dat het bij dit vervolg niet anders zal zijn. Hoofdpersonages zijn, naast June (Elisabeth Moss), onder meer haar ‘eigenaar’ commandant Fred Waterford (Joseph Fiennes), diens echtgenote Serena Joy Waterford (Yvonne Strahovski), hun chauffeur Nick Blaine (Max Minghella), opzichter Aunt Lydia (Ann Dowd) en de dienstmaagden Emily (Alexis Bledel) en Moira (Samira Wiley).

Het vierde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ is vanaf 8 december te zien op Canvas en VRT NU. Eerdere afleveringen terugkijken? Dat kan vanaf 1 december via VRT NU.

Junior en Pauline zijn nog steeds samen!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 14:05

Wie naar de laatste aflevering van ‘Junior op zoek naar de Liefde’ keek, zag hoe de 29-jarige enthousiast voor Pauline koos. En de twee zijn nog steeds samen!

Via instagram maakte Junior bekend dat hij en Pauline nog steeds een koppel zijn. De opnames liggen nu al enkele maanden achter de rug, dus het kersverse koppel is zéér blij dat ze het nieuws nu eindelijk bekend mogen maken.

“Het is niet langer meer #junioropzoeknaardeliefde maar #juniorheeftdeliefdegevonden 😌❤️”, klinkt het bij de schattige foto van de twee.

Veel succes samen!

Nieuwe 'Tien Om Te Zien' start vanaf 25 juli!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 08:16

Deze zomer trekt VTM weer naar de Belgische kust voor een gloednieuw seizoen van het muzikale programma 'Tien Om Te Zien'!

VTM maakte zopas wat meer details bekend rond het nieuwe seizoen dat deze zomer zal plaatsvinden op het strand van Westende:

"Hoera, zomer! Vanaf 25 juli hosten Aaron en Laura, samen met Willy en Anne, Tien Om Te Zien 🤩 Wie wil jij op ons podium in Westende zien?
Je kan trouwens nu al ✨Golden Circle✨ tickets kopen via vtmtickets.be. Wees er snel bij!", klinkt het bij de aankondiging via sociale media.

Net zoals vorig jaar zullen Aaron Blommaert en Laura Tesoro ook mee presenteren, naast VTM-coryfeeën Anne De Baetzelier en Willy Sommers!

Ontdek meer