Cannabis koop je in Canada gewoon via Uber Eats

Karen Luiken-23 november 2021 om 16:14

Het bestellen van cannabis gaat in het Canadese Ontario straks net zo gemakkelijk als het bestellen van een frietje. Uber gaat marihuana verkopen. Dat meldt The Independent.

Het bedrijf slaat voor het project de handen ineen met cannabisretailer Tokyo Smoke. Klanten kunnen via de Uber Eats-app een bestelling plaatsen en deze vervolgens binnen een uur afhalen bij één van de vijftig vestigingen. Frauderen met leeftijden heeft geen zin, aangezien er een legitimatie getoond dient te worden bij het ophalen van de bestelling.

Het partnerschap zal Canadese volwassenen helpen om veilige, legale cannabis te kopen en zo illegale markten te bestrijden, aldus Uber. “We werken samen met marktleiders zoals Tokyo Smoke om mensen in Ontario veilige, gemakkelijke opties te bieden om legale cannabis te kopen”, zo klinkt het in een verklaring.

(Photo by David Gabrić on Unsplash)

Man breekt record met hardste boer ooit

Karen Luiken-02 december 2021 om 08:32

Je hebt wereldrecords op het gebied van muziek, op het gebied van sport én op het gebied van... boeren! De Australische Neville Sharp valt in de laatste categorie. Hij heeft een record verbroken van de hardste boer ter wereld en verdient daarmee een plekje in het Guinness Book of World Records.

De boer van de man werd op 29 juli 2021 geregistreerd en haalde maar liefst 112,4 decibel. Dat is harder dan een gemiddelde boormachine of trombone, en net iets hoger dan het vorige record dat twaalf jaar op naam stond van de Engelsman Paul Hunn.

Neville heeft het boeren op jonge leeftijd van zijn oudere zus geleerd. Hij is altijd blijven oefenen en deed vooral in de afgelopen jaren extra zijn best. Dat heeft hij vooral te danken aan zijn vrouw, die erop stond dat hij het wereldrecord zou verpletteren.

De man voerde de poging uit in een geluidsdichte studio en dronk voorafgaand een flinke hoeveelheid cola. Je bekijkt het resultaat hieronder.

Dreamjob: betaald krijgen voor spelletjes spelen

Karen Luiken-29 november 2021 om 16:15

In je pyjama spelletjes spelen en daar ook nog eens betaald voor krijgen. Die droom kan binnenkort werkelijkheid worden als je wordt aangenomen door het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde John Adams. Het bedrijf is op zoek naar een spelletjestester en is bereid daar goed voor te betalen.

De officiële functietitel van de nieuwe werknemer van John Adams zou ‘Board Director’ zijn. De werkzaamheden die daarbij horen, zijn simpel. Enige wat je hoeft te doen om bijna 600 euro te kunnen verdienen, is het spelen van spelletjes zoals Scrabble of Rummikub.

“Voor degenen die een passie hebben voor alles wat met gamen te maken heeft, zijn we op zoek naar iemand die de rol van ‘Board Director’ op zich wil nemen”, zegt Simon Pilkington van John Adams volgens Tyla. “Het enige werk dat erbij komt kijken is het spelen van bordspellen en quality time thuis doorbrengen met je dierbaren.”

Klinkt dit als de ideale baan voor jou? En wil je dolgraag feedback geven over de spellen die je gaat spelen? Aanmelden kan tot 6 december via deze site.

(Photo by Clarissa Watson on Unsplash)

Ontdek meer