Ed Sheeran over wilde periode: 'Had vermoord kunnen worden'

Karen Luiken-23 november 2021 om 07:07

Ed Sheeran heeft wilde jaren achter de rug. Toen hij door de Verenigde Staten reisde om zijn tweede album ‘X’ te promoten, feestte hij er flink op los. Het ging er daarbij soms zo heftig aan toe, dat de zanger nu blij is dat hij destijds niet ontvoerd of vermoord is.

De Britse artiest blikt in een aflevering van de Halfcast-podcast terug op de roekeloze periode. “Ik had toen geen beveiliging. De hele crew bestond uit ouderen die niet mee naar clubs wilden. Ik ging daarom ook vaak alleen op pad”, vertelt Ed. “Ik had gemakkelijk beroofd, ontvoerd of vermoord kunnen worden. Ik was 22 jaar oud, had rood haar, een hele grote bril en was een nerd.”

Aandacht van meisjes kreeg hij in die tijd niet, maar daar kwam verandering in toen Ed zich realiseerde dat hij wel erg veel alleen was. Hij nodigde zijn bff Lauren uit, die op haar beurt weer Eds jeugdliefde Cherry meevroeg. De rest is natuurlijk geschiedenis: Ed is inmiddels getrouwd met Cherry én heeft een kindje met haar.

'Taylor Swift in het geheim verloofd'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 14:38

De trouwklokken luiden binnenkort voor Taylor Swift. De zangeres zou zich in het geheim hebben verloofd met haar Britse vriend Joe Alwyn, meldt The Sun.

Het smoorverliefde koppel zou geen plannen hebben om de verloving publiekelijk aan te kondigen. Ze houden het nieuws ‘achter gesloten deuren’ en genieten in een kleine kring van hun roze wolk.

“Taylor en Joe zijn ongelooflijk gelukkig en heel verliefd”, zegt een bron volgens The Sun. “Ze zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld. Familie en goede vrienden weten het en niemand mag er iets over zeggen.”

De insider zegt ook nog dat Taylor haar verlovingsring alleen draagt als ze thuis is. “Nogmaals: slechts een handjevol mensen weet van de bruiloft. Taylor heeft een deel van haar team nog niet eens over de verloving verteld. Ze willen hun liefde zoveel mogelijk uit de buurt van de camera’s houden. Dit is iets tussen hen.”

Joey King was high tijdens opnames deze 'Kissing Booth'-scène

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:59

Niet alle scènes van ‘Kissing Booth 3’ zijn even probleemloos verlopen. Joey King, hoofdrolspeelster in de film, heeft tijdens een interview in ‘Jimmy Kimmel Live’ onthuld dat ze high was tijdens één van de vele opnames.

De actrice geeft toe dat ze een edible, voedsel waarin cannabis is verwerkt, heeft gegeten vlak voordat ze een scène opnam met Joel Courtney. Ze kreeg de drugs van haar collega Taylor Zakhar Perez, die er ook eentje nam. Enige verschil: hij had in tegenstelling tot Joey geen opnames meer gepland staan.

“Op de laatste dag van de opnames van de tweede en derde ‘Kissing Booth’, nam ik een edible tijdens de opnames. Het was erg onprofessioneel”, geeft Joey toe. “Ik moest nog verschillende scènes doen. Mijn vriend Taylor, die Marco speelde, nam er ook een. Maar hij was niet aan het werk en werd ontzettend high.”

Hetzelfde geldt voor de actrice: ook zij was behoorlijk ver heen. “Je weet dat je high bent als je alleen nog maar kunt zeggen dat je high bent. In die staat was ik ook... Als je fan bent van ‘The Kissing Booth’, dan weet je in welke scène het gebeurde.”

Voor degenen die niet meteen weten om welk stukje uit de film het gaat, geeft Joey meer uitleg: “Ik nam het tijdens de scène waarin ik en mijn beste vriend Lee een gesprek hadden over waarom ik tegen hem loog over studeren. Ik was zo high.”

Ontdek meer