Ed Sheeran over wilde periode: 'Had vermoord kunnen worden'

Karen Luiken-23 november 2021 om 07:07

Ed Sheeran heeft wilde jaren achter de rug. Toen hij door de Verenigde Staten reisde om zijn tweede album ‘X’ te promoten, feestte hij er flink op los. Het ging er daarbij soms zo heftig aan toe, dat de zanger nu blij is dat hij destijds niet ontvoerd of vermoord is.

De Britse artiest blikt in een aflevering van de Halfcast-podcast terug op de roekeloze periode. “Ik had toen geen beveiliging. De hele crew bestond uit ouderen die niet mee naar clubs wilden. Ik ging daarom ook vaak alleen op pad”, vertelt Ed. “Ik had gemakkelijk beroofd, ontvoerd of vermoord kunnen worden. Ik was 22 jaar oud, had rood haar, een hele grote bril en was een nerd.”

Aandacht van meisjes kreeg hij in die tijd niet, maar daar kwam verandering in toen Ed zich realiseerde dat hij wel erg veel alleen was. Hij nodigde zijn bff Lauren uit, die op haar beurt weer Eds jeugdliefde Cherry meevroeg. De rest is natuurlijk geschiedenis: Ed is inmiddels getrouwd met Cherry én heeft een kindje met haar.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer