Troye Sivan heeft rol beet in nieuwe HBO-serie van The Weeknd

Dieter Blarinckx-23 november 2021 om 07:33

YouTuber en zanger Troye Sivan heeft een rol beet in de nieuwe HBO-serie geproduceerd door The Weeknd. Dat leuke nieuws werd afgelopen nacht bekendgemaakt.

'Idol', zo zal de nieuwe reeks heten, is geschreven en geproduceerd door The Weeknd. Hij zal trouwens ook als acteur te zien zijn in de zesdelige serie. Het verhaal draait rond een jonge ster die verliefd wordt op een cultleider.

Naast The Weeknd en Troye Sivan, heeft ook Lily-Rose Depp reeds bevestigd dat ze te zien zal zijn in de reeks.

Wanneer 'Idol' net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer