'No Time To Die' heeft nieuw record te pakken

Karen Luiken-22 november 2021 om 06:54

Er is geen een film die het sinds de start van de coronacrisis zo goed heeft gedaan als ‘No Time To Die’. De nieuwste titel in de James Bond-film heeft sinds afgelopen weekend wereldwijd 733 miljoen dollar opgehaald en mag zich daarmee terecht de meest winstgevende Hollywood-film van de pandemie noemen. Dat meldt Collider.

De film bracht alleen in eigen land al 154 miljoen dollar in het laatje. Kijk je naar de opbrengsten wereldwijd, dan staat de teller op 733 miljoen. Een knappe prestatie, die geen enkele andere film tijdens de coronapandemie wist te behalen.

Een titel die overigens wel in de buurt kwam en tot een paar dagen geleden nog het record bezette, is ‘Fast & The Furious 9’. Die verdiende afgelopen zomer 721 miljoen dollar. Samen met ‘No Time To Die’ is deze film de enige die het tijdens de coronacrisis voor elkaar kreeg meer dan 700 miljoen dollar binnen te halen.

Bevestigd: Scar uit ‘The Lion King’ was homo

Dieter Blarinckx-25 november 2021 om 08:06

Jeremy Irons, de acteur die in 1994 de stem van Scar insprak voor de animatiefilm ‘The Lion King’, heeft in een interview met Qeerty bevestigd wat fans al jarenlang doorhadden: personage Scar was wel degelijk homo.

“Toen ik Scar insprak, kwam het nooit in mij op dat hij mogelijk gay zou zijn. Maar er is geen twijfel over mogelijk dat Scar een gay is die niet uit de kast durft te komen en daar doodongelukkig van wordt. Het verhaal was heel anders gelopen als hij dat wel had gedaan. Dan was hij vermoedelijk ergens met een leuke partner gelukkig geworden en was hij helemaal vergeten de monarchie over te nemen, zoals hij nu wel doet.”

Disney zelf heeft die roddel nooit bevestigd en heeft nu ook nog niet gereageerd op het interview van Irons.

Wat denk jij?

Kerstcadeautje: 'The Notebook' komt naar Netflix

Karen Luiken-24 november 2021 om 13:19

November en december zijn geweldige maanden voor Netflix-gebruikers. In die periode dropt de streamingsdienst behoorlijk wat nieuwe kerstfilms. Dat komt goed uit, want met dit grijze weer doen we niets liever dan filmmarathons houden. Een activiteit die zeer binnenkort overigens een stuk leuker wordt dankzij de komst van een klassieker. Netflix voegt ‘The Notebook’ (opnieuw) toe aan het aanbod!

In ‘The Notebook’ wordt de 17-jarige Allie Hamilton gevolgd. Ze brengt haar zomer door in Seabrook en komt daar in contact met de charmante Noah Calhoun. Terwijl hij op slag verliefd wordt op haar, moet zij in eerste instantie niets van hem hebben. Maar hoe meer moeite hij voor haar doet, hoe meer ze voor hem begint te vallen. Samen beleven ze een zomer vol passie, liefde en hartstocht. En dat neemt de nodige problemen met zich mee.

Weet jij al lang hoe dit verhaal afloopt? Ja, waarschijnlijk wel. Maakt dat het minder leuk? Zeker niet! ‘The Notebook’ verschijnt op 1 december op Netflix.

Ontdek meer