'No Time To Die' heeft nieuw record te pakken

Karen Luiken-22 november 2021 om 06:54

Er is geen een film die het sinds de start van de coronacrisis zo goed heeft gedaan als ‘No Time To Die’. De nieuwste titel in de James Bond-film heeft sinds afgelopen weekend wereldwijd 733 miljoen dollar opgehaald en mag zich daarmee terecht de meest winstgevende Hollywood-film van de pandemie noemen. Dat meldt Collider.

De film bracht alleen in eigen land al 154 miljoen dollar in het laatje. Kijk je naar de opbrengsten wereldwijd, dan staat de teller op 733 miljoen. Een knappe prestatie, die geen enkele andere film tijdens de coronapandemie wist te behalen.

Een titel die overigens wel in de buurt kwam en tot een paar dagen geleden nog het record bezette, is ‘Fast & The Furious 9’. Die verdiende afgelopen zomer 721 miljoen dollar. Samen met ‘No Time To Die’ is deze film de enige die het tijdens de coronacrisis voor elkaar kreeg meer dan 700 miljoen dollar binnen te halen.

Winnie de Pooh wordt angstaanjagend in nieuwe horrorfilm

Karen Luiken-27 mei 2022 om 06:26

Dacht je dat Winnie de Poeh altijd die zachtaardige, honingliefhebbende, gele beer was die geen vlieg kwaad deed? Als je beelden ziet van de aankomende horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ ga je daar wel anders over denken. Het schattige tekenfilmfiguur wordt angstaanjagend.

Regisseur Rhys Waterfield heeft in een gesprek met Variety details verklapt over ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’, een horrorfilm waarin de gele beer samen met zijn hulpje Knorretje transformeert in een kwaadaardig beest.

“Omdat ze zo vaak voor zichzelf hebben moeten zorgen, zijn ze verwilderd”, legt de regisseur uit. “Ze zijn teruggegaan naar hun dierlijke roots. Ze zijn niet langer tam: het zijn gemene beesten die een prooi proberen te vinden.”

De opnames vonden plaats in Engeland. Het is nog niet bekend wanneer de horror zal verschijnen.

Zien: Ryan Goslin en Chris Evans in nieuwe trailer 'The Gray Man'

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:00

Netflix komt deze zomer met een nieuwe actiefilm. Het wordt een titel met een fantastische cast (inclusief Ryan Gosling en Chris Evans), goed verhaal én veel spanning. De eerste officiële trailer belooft alvast veel goeds.

In ‘The Gray Man’ maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry, ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy.

Dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben.

Ryan Gosling en Chris Evans spelen de hoofdpersonages, maar er zijn ook rollen weggelegd voor Billy Bob Thornton en Ana de Armas. Het viertal schittert vanaf 22 juli in ‘The Gray Man’.

Ontdek meer