Temptation-singles Joop en Chelsy zijn een koppeltje

Karen Luiken-22 november 2021 om 06:25

Het zou zomaar eens kunnen dat we Joop en Chelsy uit ‘Temptation Island’ weer terug gaan zien in een volgend seizoen van het programma. Dit keer niet als vrijgezellen, maar als koppeltje. De twee hebben een relatie!

Dat nieuws maken ze bekend via een schattig kiekje op Instagram. “Ik heb de liefde van mijn leven gevonden”, schrijft Joop daarbij. “Wat vijf maanden geleden begon als een zoektocht met avontuur eindigde in mooie vriendschappen te beschouwen als familie. Een liefde is er sterker uitgekomen en vier gestrand. Mijn liefdesvragen bleven onbeantwoord tot het leren kennen van Chelsy. Samen tijd spenderen voelde meteen zo goed aan. Ze heeft mij de afgelopen twee maanden zo’n mooie toptijd bezorgd, ben enorm gelukkig.”

Met Delphine werd het niks, maar in Chelsy heeft Joop nu dus alsnog zijn ware gevonden. “Het klikt bizar goed en daarmee is dankzij ‘Temptation Island’ toch mijn liefde beantwoord. Sooo in love”, schrijft hij.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer