Taylor Swift wint twee AMA's en verbreekt daarmee eigen record

Karen Luiken-22 november 2021 om 06:07

Taylor Swift heeft zichzelf weer overtroffen. De zangeres heeft zondag een American Music Award gekregen voor beste vrouwelijke popster en breekt met die winst haar eigen record voor de meeste gewonnen AMA’s ooit.

De American Music Awards werden zondagavond uitgereikt tijdens een show die gepresenteerd werd door Cardi B. Taylor Swift mocht maar liefst twee prijzen mee naar huis nemen, namelijk die voor ‘beste popalbum’ en ‘beste vrouwelijke popartiest’. Haar totaal aantal AMA’s staat daarmee op 34. En dat is een record, want nooit eerder won een artiest zoveel prijzen bij de Amerikaanse show. Het vorige record stond ook al op naam van Taylor Swift.

Andere sterren die met een blij gevoel de AMA’s verlieten, zijn de heren van de K-popgroep BTS. Zij werden gekroond tot ‘artiest van het jaar’ en wonnen bovendien ook awards voor ‘beste popgroep’ en ‘beste popliedje’.

De prijs voor ‘beste nieuwe artiest’ ging naar Olivia Rodrigo, die voor ‘beste videoclip’ naar Lil Nas X en die voor ‘beste samenwerking’ naar Doja Cat en SZA. Ed Sheeran kreeg de titel ‘beste mannelijke popartiest’.

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer