Taylor Swift wint twee AMA's en verbreekt daarmee eigen record

Karen Luiken-22 november 2021 om 06:07

Taylor Swift heeft zichzelf weer overtroffen. De zangeres heeft zondag een American Music Award gekregen voor beste vrouwelijke popster en breekt met die winst haar eigen record voor de meeste gewonnen AMA’s ooit.

De American Music Awards werden zondagavond uitgereikt tijdens een show die gepresenteerd werd door Cardi B. Taylor Swift mocht maar liefst twee prijzen mee naar huis nemen, namelijk die voor ‘beste popalbum’ en ‘beste vrouwelijke popartiest’. Haar totaal aantal AMA’s staat daarmee op 34. En dat is een record, want nooit eerder won een artiest zoveel prijzen bij de Amerikaanse show. Het vorige record stond ook al op naam van Taylor Swift.

Andere sterren die met een blij gevoel de AMA’s verlieten, zijn de heren van de K-popgroep BTS. Zij werden gekroond tot ‘artiest van het jaar’ en wonnen bovendien ook awards voor ‘beste popgroep’ en ‘beste popliedje’.

De prijs voor ‘beste nieuwe artiest’ ging naar Olivia Rodrigo, die voor ‘beste videoclip’ naar Lil Nas X en die voor ‘beste samenwerking’ naar Doja Cat en SZA. Ed Sheeran kreeg de titel ‘beste mannelijke popartiest’.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer