Joe Exotic ligt met kanker in ziekenhuis

Karen Luiken-21 november 2021 om 11:03

De gezondheid van Joe Exotic gaat flink achteruit. Het gaat zelfs zo slecht met de ‘Tiger King’-ster, dat hij afgelopen week in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Dat meldt The New York Post.

Joe Exotic, die momenteel een celstraf van 22 jaar uitzit voor dierenmishandeling en het plannen van een moord op Carole Baskin, maakte begin deze maand bekend dat hij lijdt aan prostaatkanker. Via een brief op Instagram smeekte hij om vrijlating. “Ik moet jullie helaas vertellen dat de artsen me vandaag hebben gebeld om me te vertellen dat ik een agressieve vorm van prostaatkanker heb”, zo klonk het toen. “Ik wil niemands medelijden en ik weet zeker dat Carole nu een feestje aan het vieren is. Wat ik nodig heb is jullie stem voor vrijlating. Ze hebben bewijs dat ik dit niet heb gedaan. Er is geen reden waarom de openbaar aanklager dit nog langer moet uitstellen. Ik wil naar huis, zodat ik behandeld kan worden en nog kan genieten van de tijd die mij gegund is.”

Afgelopen dinsdag verslechterde zijn situatie zodanig dat hij van een reguliere gevangenis overgeplaatst moest worden naar een ziekenhuis. Het is niet duidelijk hoe het nu met hem gaat.

Jutta Leerdam 'smoorverliefd' op Jake Paul

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:57

Jutta Leerdam is zielsgelukkig in haar nieuwe relatie. De Nederlandse schaatsster heeft in het programma ‘College Tour’ gezegd dat ze op een ‘roze wolk zit’ en ‘smoorverliefd’ is op de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

“Ik ben heel verliefd. Ik heb het leuk met hem”, aldus Jutta over haar liefje Jake. Ze zegt dat haar vriend superlief en absoluut geen badboy is, en reageert daarmee op de roddels die over hem rondgaan. Er wordt gezegd dat de YouTuber zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. “Het zijn roddels”, zegt Jutta daarover.

De lovebrids maakten in april bekend een setje te zijn. Dat deden ze in een video waarin ze vertelden dat ze hun relatie eigenlijk geheim wilden houden. “Maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, zo klonk het uit de mond van Jake.

EOTB-sterren Megan en Joey samen op vakantie

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:35

Megan Desaever lijkt weer gelukkig te zijn in de liefde. Ze is op vakantie met Joey Ceti, de man die haar ook tijdens ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gezelschap houdt. Dat blijkt uit foto’s die op social media worden gedeeld.

Megan kwam naar ‘Ex On The Beach’ als ex van Dylan. Maar hem vindt ze niet langer interessant. Ze laat haar oog al bij binnenkomst vallen op Joey en gaat met hem op date. Niet veel later duikt ze met hem het bed in.

Dat het niet bij één avontuurtje of slechts een prille vakantieliefde is gebleven, maakt Megan nu duidelijk met nieuwe foto’s op haar Instagram. Daarop is ze samen met Joey te zien. Ze zijn op reis in Egypte en bezoeken onder meer de tempels van Luxor.

Hoewel deelnemers van ‘Ex On The Beach’ niet voor het einde van van het programma bekend mogen maken hoe de afloop zal zijn, lijkt Megan met de foto’s wel te bevestigen dat zij en Joey meer dan alleen vrienden zijn.

Ontdek meer