Joe Exotic ligt met kanker in ziekenhuis

Karen Luiken-21 november 2021 om 11:03

De gezondheid van Joe Exotic gaat flink achteruit. Het gaat zelfs zo slecht met de ‘Tiger King’-ster, dat hij afgelopen week in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Dat meldt The New York Post.

Joe Exotic, die momenteel een celstraf van 22 jaar uitzit voor dierenmishandeling en het plannen van een moord op Carole Baskin, maakte begin deze maand bekend dat hij lijdt aan prostaatkanker. Via een brief op Instagram smeekte hij om vrijlating. “Ik moet jullie helaas vertellen dat de artsen me vandaag hebben gebeld om me te vertellen dat ik een agressieve vorm van prostaatkanker heb”, zo klonk het toen. “Ik wil niemands medelijden en ik weet zeker dat Carole nu een feestje aan het vieren is. Wat ik nodig heb is jullie stem voor vrijlating. Ze hebben bewijs dat ik dit niet heb gedaan. Er is geen reden waarom de openbaar aanklager dit nog langer moet uitstellen. Ik wil naar huis, zodat ik behandeld kan worden en nog kan genieten van de tijd die mij gegund is.”

Afgelopen dinsdag verslechterde zijn situatie zodanig dat hij van een reguliere gevangenis overgeplaatst moest worden naar een ziekenhuis. Het is niet duidelijk hoe het nu met hem gaat.

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer