Joe Exotic ligt met kanker in ziekenhuis

Karen Luiken-21 november 2021 om 11:03

De gezondheid van Joe Exotic gaat flink achteruit. Het gaat zelfs zo slecht met de ‘Tiger King’-ster, dat hij afgelopen week in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Dat meldt The New York Post.

Joe Exotic, die momenteel een celstraf van 22 jaar uitzit voor dierenmishandeling en het plannen van een moord op Carole Baskin, maakte begin deze maand bekend dat hij lijdt aan prostaatkanker. Via een brief op Instagram smeekte hij om vrijlating. “Ik moet jullie helaas vertellen dat de artsen me vandaag hebben gebeld om me te vertellen dat ik een agressieve vorm van prostaatkanker heb”, zo klonk het toen. “Ik wil niemands medelijden en ik weet zeker dat Carole nu een feestje aan het vieren is. Wat ik nodig heb is jullie stem voor vrijlating. Ze hebben bewijs dat ik dit niet heb gedaan. Er is geen reden waarom de openbaar aanklager dit nog langer moet uitstellen. Ik wil naar huis, zodat ik behandeld kan worden en nog kan genieten van de tijd die mij gegund is.”

Afgelopen dinsdag verslechterde zijn situatie zodanig dat hij van een reguliere gevangenis overgeplaatst moest worden naar een ziekenhuis. Het is niet duidelijk hoe het nu met hem gaat.

'Love Island'-ster Imen showt nieuwe vriend

Karen Luiken-29 november 2021 om 15:13

Het is Imen Dirie na een mislukt en pijnlijk liefdesavontuur op ‘Love Island’ toch gelukt de ware te vinden. De realityster heeft een vriendje en stelt hem vol trots voor op Instagram.

Een relatie is anno 2021 niet officieel als-ie niet eerst op de socials gedeeld wordt. Hoog tijd voor Imen dus om dat te doen. Op haar tijdlijn post ze een liefdevol kiekje waarop ze kussend met haar nieuwe lover te zien is. “Ik vind je lief”, schrijft ze erbij.

In de reacties komen verschillende opmerkingen van ‘Love Island’-collega’s voorbij. Zo zegt Joan dat ze het een lieve foto vindt, is Aleksandra van mening dat Imen dit verdient en noemt Fabienne de lovebirds ‘schatten’. Zelfs Remco, de jongen die in ‘Love Island’ een match vormde met Imen maar haar aan de kant zette omdat hij iemand anders leuk bleek te vinden, reageert met een hartje.

Modeontwerper Virgil Abloh (41) overleden

Karen Luiken-29 november 2021 om 06:53

Virgil Abloh is zondag op 41-jarige leeftijd overleden. De modeontwerper en tevens eerste zwarte artistiek directeur van de mannenlijn van Louis Vuitton leed al twee jaar aan een zeldzame en agressieve vorm van kanker.

Het nieuws wordt via social media bekendgemaakt door de familie van Virgil. “Met verslagenheid maken we het overlijden bekend van onze geliefde Virgil Abloh, een zeer toegewijde vader, echtgenoot, zoon, broer en vriend”, zo klinkt het in een bericht.

De modeontwerper laat een vrouw, twee kinderen, zus, ouders en talloze dierbare vrienden en collega’s achter. “Meer dan twee jaar vocht Virgil dapper tegen een zeldzame en agressieve vorm van kanker, cardiale angiosarcoom. Hij koos ervoor om zijn strijd privé te doorstaan na zijn diagnose in 2019, waarbij hij talloze behandelingen onderging, terwijl hij zich bleef inzetten voor verschillende belangrijke mode-, kunst- en cultuurorganisaties.”

Via Instagram wordt geschokt gereageerd op het overlijden. Zo zegt Kendall Jenner: “Dat hij zijn ziekte voor zich wilde houden, vertelt wat voor een man hij was. Hij wilde niet dat iemand zich ooit zorgen maakte over hem.” Hailey Bieber, wiens trouwjurk werd ontworpen door Virgil Abloh, laat ook van zich horen: “Van het lopen op zijn catwalks tot mijn bruidsjurk die door hem gemaakt werd en alle andere momenten daartussenin... Ik zal zijn impact nooit vergeten. We houden van je.” En ook Gigi Hadid is kapot van het nieuws: “Mijn hart is gebroken nu mijn dierbare vriend is overleden. Er was niemand zoals hij.”

Ontdek meer