Temptations Jimi heeft een nieuw lief

Karen Luiken-21 november 2021 om 10:55

Jimi Samyn van ‘Temptation Island’ heeft een nieuwe liefde gevonden. Niet in Donna, maar in een dame die de naam Maisa Meire draagt. Dat blijkt uit een kiekje van het stel dat op social media wordt gedeeld.

Dat het tussen Donna en Jimi niet meer bleek dan een vakantieliefde, maakte Donna eerder deze week al bekend. Daarover zei ze: “Ik had op ‘Temptation Island’ een hele goeie klik met Jimi. Hij heeft mijn tijd daar mooier gemaakt. We hebben leuke dates en feestjes gehad samen. En ja, ook een goeie dreamdate. Maar realistisch gezien passen wij totaal niet bij elkaar. Onze levens matchen echt niet. We zijn gewoon te verschillend.”

Bovendien ging Jimi een paar maanden op reis en dat zorgde ervoor dat het contact verwaterde. Triest? Ja, maar het heeft ook mooie dingen opgeleverd voor Jimi. Hij is nu namelijk gelukkig met Maisa Meire, een brunette uit Brazilië. Mogelijk hebben de twee elkaar daar leren kennen.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer