Temptations Jimi heeft een nieuw lief

Karen Luiken-21 november 2021 om 10:55

Jimi Samyn van ‘Temptation Island’ heeft een nieuwe liefde gevonden. Niet in Donna, maar in een dame die de naam Maisa Meire draagt. Dat blijkt uit een kiekje van het stel dat op social media wordt gedeeld.

Dat het tussen Donna en Jimi niet meer bleek dan een vakantieliefde, maakte Donna eerder deze week al bekend. Daarover zei ze: “Ik had op ‘Temptation Island’ een hele goeie klik met Jimi. Hij heeft mijn tijd daar mooier gemaakt. We hebben leuke dates en feestjes gehad samen. En ja, ook een goeie dreamdate. Maar realistisch gezien passen wij totaal niet bij elkaar. Onze levens matchen echt niet. We zijn gewoon te verschillend.”

Bovendien ging Jimi een paar maanden op reis en dat zorgde ervoor dat het contact verwaterde. Triest? Ja, maar het heeft ook mooie dingen opgeleverd voor Jimi. Hij is nu namelijk gelukkig met Maisa Meire, een brunette uit Brazilië. Mogelijk hebben de twee elkaar daar leren kennen.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer