Temptations Jimi heeft een nieuw lief

Karen Luiken-21 november 2021 om 10:55

Jimi Samyn van ‘Temptation Island’ heeft een nieuwe liefde gevonden. Niet in Donna, maar in een dame die de naam Maisa Meire draagt. Dat blijkt uit een kiekje van het stel dat op social media wordt gedeeld.

Dat het tussen Donna en Jimi niet meer bleek dan een vakantieliefde, maakte Donna eerder deze week al bekend. Daarover zei ze: “Ik had op ‘Temptation Island’ een hele goeie klik met Jimi. Hij heeft mijn tijd daar mooier gemaakt. We hebben leuke dates en feestjes gehad samen. En ja, ook een goeie dreamdate. Maar realistisch gezien passen wij totaal niet bij elkaar. Onze levens matchen echt niet. We zijn gewoon te verschillend.”

Bovendien ging Jimi een paar maanden op reis en dat zorgde ervoor dat het contact verwaterde. Triest? Ja, maar het heeft ook mooie dingen opgeleverd voor Jimi. Hij is nu namelijk gelukkig met Maisa Meire, een brunette uit Brazilië. Mogelijk hebben de twee elkaar daar leren kennen.

Jutta Leerdam 'smoorverliefd' op Jake Paul

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:57

Jutta Leerdam is zielsgelukkig in haar nieuwe relatie. De Nederlandse schaatsster heeft in het programma ‘College Tour’ gezegd dat ze op een ‘roze wolk zit’ en ‘smoorverliefd’ is op de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

“Ik ben heel verliefd. Ik heb het leuk met hem”, aldus Jutta over haar liefje Jake. Ze zegt dat haar vriend superlief en absoluut geen badboy is, en reageert daarmee op de roddels die over hem rondgaan. Er wordt gezegd dat de YouTuber zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. “Het zijn roddels”, zegt Jutta daarover.

De lovebrids maakten in april bekend een setje te zijn. Dat deden ze in een video waarin ze vertelden dat ze hun relatie eigenlijk geheim wilden houden. “Maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, zo klonk het uit de mond van Jake.

EOTB-sterren Megan en Joey samen op vakantie

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:35

Megan Desaever lijkt weer gelukkig te zijn in de liefde. Ze is op vakantie met Joey Ceti, de man die haar ook tijdens ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gezelschap houdt. Dat blijkt uit foto’s die op social media worden gedeeld.

Megan kwam naar ‘Ex On The Beach’ als ex van Dylan. Maar hem vindt ze niet langer interessant. Ze laat haar oog al bij binnenkomst vallen op Joey en gaat met hem op date. Niet veel later duikt ze met hem het bed in.

Dat het niet bij één avontuurtje of slechts een prille vakantieliefde is gebleven, maakt Megan nu duidelijk met nieuwe foto’s op haar Instagram. Daarop is ze samen met Joey te zien. Ze zijn op reis in Egypte en bezoeken onder meer de tempels van Luxor.

Hoewel deelnemers van ‘Ex On The Beach’ niet voor het einde van van het programma bekend mogen maken hoe de afloop zal zijn, lijkt Megan met de foto’s wel te bevestigen dat zij en Joey meer dan alleen vrienden zijn.

Ontdek meer