Dit is de nieuwe vriendin van Temptations Bert

Karen Luiken-20 november 2021 om 15:23

Hij mag Delphine dan misschien kwijt zijn geraakt, Bert heeft na zijn ‘Temptation Island’-avontuur wel een andere liefde gevonden. Via Instagram stelt hij zijn nieuwe vriendin voor.

De dame in kwestie heet Kelly en heeft Bert leren kennen via Instagram. Zij is hem gaan volgen en toen haar foto’s hem ook wel erg aanspraken, besloot hij haar een follow terug te geven. Er werden berichtjes uitgewisseld en van het een kwam het ander.

“Ik laat het verleden met Delphine achter mij, maar niet alleen met slechte herinneringen, want wij hebben in die tien jaar ook mooie momenten gehad. Ik wens haar dan ook alle geluk toe in de toekomst”, aldus Bert.

Vervolgens richt hij zich tot zijn nieuwe vriendin, die hij naar eigen zeggen erg dankbaar is. “Nu mag ik het eindelijk vertellen. Kelly, ik kan u alleen maar bedanken om aan mijn zijde te staan. Je hebt mij terug in liefde laten geloven en voelen. Ik ben ongelooflijk gelukkig met u en kijk uit naar onze toekomst. Temptation is niet alleen kommer en kwel geweest, want het heeft jou in mijn leven gebracht. Zo dus, eind goed al goed. Hoop ik dat onze liefde voor altijd is? Ja, ik hoop dat het voor altijd is.”

Little Mix neemt pauze voor onbepaalde tijd

Karen Luiken-03 december 2021 om 06:53

Little Mix stopt er tijdelijk mee. Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock en Jade Thirlwall hebben via social media laten weten dat ze na tien jaar samenzijn een pauze nemen voor onbepaalde tijd.

Hoewel het nieuws hard aan zal komen bij fans, verzekert de groep dat ze niet uit elkaar gaan. Het gaat volgens de meiden slechts om een pauze, die ingaat na hun ‘Confetti’-tour. “We willen jullie laten weten dat we na de ‘Confetti’-tour in april/mei volgend jaar een pauze nemen van Little Mix. Het zijn tien geweldige jaren geweest, een prachtig non-stop avontuur, en we vinden dat de tijd rijp is om er even tussenuit te gaan zodat we kunnen opladen en aan andere projecten kunnen werken. We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor jullie liefde en steun. We zouden zó veel van jullie allemaal.”

De dames vervolgen: “We gaan niet uit elkaar. Little Mix blijft. We hebben plannen voor meer muziek, tours en optredens in de toekomst. We hebben al zoveel geweldige herinneringen met jullie gemaakt en we kunnen niet wachten tot we die draad weer oppakken. We zijn zussen en we zullen altijd elkaar en jullie, onze fans, in ons leven hebben. Little Mix is voor altijd.”

Het nieuws komt niet helemaal als een verrassing. Een paar weken geleden meldden bronnen al Perrie, Leigh-Anne en Jade deze maand bekend zouden maken dat ze uit elkaar zouden gaan.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Ontdek meer