Dit is de nieuwe vriendin van Temptations Bert

Karen Luiken-20 november 2021 om 15:23

Hij mag Delphine dan misschien kwijt zijn geraakt, Bert heeft na zijn ‘Temptation Island’-avontuur wel een andere liefde gevonden. Via Instagram stelt hij zijn nieuwe vriendin voor.

De dame in kwestie heet Kelly en heeft Bert leren kennen via Instagram. Zij is hem gaan volgen en toen haar foto’s hem ook wel erg aanspraken, besloot hij haar een follow terug te geven. Er werden berichtjes uitgewisseld en van het een kwam het ander.

“Ik laat het verleden met Delphine achter mij, maar niet alleen met slechte herinneringen, want wij hebben in die tien jaar ook mooie momenten gehad. Ik wens haar dan ook alle geluk toe in de toekomst”, aldus Bert.

Vervolgens richt hij zich tot zijn nieuwe vriendin, die hij naar eigen zeggen erg dankbaar is. “Nu mag ik het eindelijk vertellen. Kelly, ik kan u alleen maar bedanken om aan mijn zijde te staan. Je hebt mij terug in liefde laten geloven en voelen. Ik ben ongelooflijk gelukkig met u en kijk uit naar onze toekomst. Temptation is niet alleen kommer en kwel geweest, want het heeft jou in mijn leven gebracht. Zo dus, eind goed al goed. Hoop ik dat onze liefde voor altijd is? Ja, ik hoop dat het voor altijd is.”

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

'Taylor Swift in het geheim verloofd'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 14:38

De trouwklokken luiden binnenkort voor Taylor Swift. De zangeres zou zich in het geheim hebben verloofd met haar Britse vriend Joe Alwyn, meldt The Sun.

Het smoorverliefde koppel zou geen plannen hebben om de verloving publiekelijk aan te kondigen. Ze houden het nieuws ‘achter gesloten deuren’ en genieten in een kleine kring van hun roze wolk.

“Taylor en Joe zijn ongelooflijk gelukkig en heel verliefd”, zegt een bron volgens The Sun. “Ze zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld. Familie en goede vrienden weten het en niemand mag er iets over zeggen.”

De insider zegt ook nog dat Taylor haar verlovingsring alleen draagt als ze thuis is. “Nogmaals: slechts een handjevol mensen weet van de bruiloft. Taylor heeft een deel van haar team nog niet eens over de verloving verteld. Ze willen hun liefde zoveel mogelijk uit de buurt van de camera’s houden. Dit is iets tussen hen.”

Ontdek meer