Cancel al je plannen: 'The Princess Switch 3' staat online

Karen Luiken-20 november 2021 om 08:29

Stop Vanessa Hudgens in een kerstfilm en je krijgt gegarandeerd een succes. Dat heeft Netflix al meerdere keren bewezen met verschillende titels, waaronder twee delen van ‘The Princess Switch’. Dit jaar is het tijd voor alweer de derde film in die reeks. En dat pareltje staat nú online!

In ‘The Princess Switch: Romancing the Star’ zien we hoe koningin Margaret en prinses Stacy met de handen in het haar zitten wanneer een kostbaar relikwie wordt gestolen. Ze roepen de hulp in van Margarets nicht Fiona, die verdacht veel op hen lijkt. Samen met haar én haar superknappe ex gaan ze op zoek naar de kostbaarheid.

Vanessa Hudgens keert uiteraard weer terug voor haar vertrouwde hoofdrol(len). Verder zie je ook Sam Palladio en Nick Sagar terug als liefjes van Margaret en Stacy. Nieuw in deze film is het gezicht van Remi Hii, die Peter Maxwell speelt, de love interest van Fiona.

Bevestigd: Scar uit ‘The Lion King’ was homo

Dieter Blarinckx-25 november 2021 om 08:06

Jeremy Irons, de acteur die in 1994 de stem van Scar insprak voor de animatiefilm ‘The Lion King’, heeft in een interview met Qeerty bevestigd wat fans al jarenlang doorhadden: personage Scar was wel degelijk homo.

“Toen ik Scar insprak, kwam het nooit in mij op dat hij mogelijk gay zou zijn. Maar er is geen twijfel over mogelijk dat Scar een gay is die niet uit de kast durft te komen en daar doodongelukkig van wordt. Het verhaal was heel anders gelopen als hij dat wel had gedaan. Dan was hij vermoedelijk ergens met een leuke partner gelukkig geworden en was hij helemaal vergeten de monarchie over te nemen, zoals hij nu wel doet.”

Disney zelf heeft die roddel nooit bevestigd en heeft nu ook nog niet gereageerd op het interview van Irons.

Wat denk jij?

Kerstcadeautje: 'The Notebook' komt naar Netflix

Karen Luiken-24 november 2021 om 13:19

November en december zijn geweldige maanden voor Netflix-gebruikers. In die periode dropt de streamingsdienst behoorlijk wat nieuwe kerstfilms. Dat komt goed uit, want met dit grijze weer doen we niets liever dan filmmarathons houden. Een activiteit die zeer binnenkort overigens een stuk leuker wordt dankzij de komst van een klassieker. Netflix voegt ‘The Notebook’ (opnieuw) toe aan het aanbod!

In ‘The Notebook’ wordt de 17-jarige Allie Hamilton gevolgd. Ze brengt haar zomer door in Seabrook en komt daar in contact met de charmante Noah Calhoun. Terwijl hij op slag verliefd wordt op haar, moet zij in eerste instantie niets van hem hebben. Maar hoe meer moeite hij voor haar doet, hoe meer ze voor hem begint te vallen. Samen beleven ze een zomer vol passie, liefde en hartstocht. En dat neemt de nodige problemen met zich mee.

Weet jij al lang hoe dit verhaal afloopt? Ja, waarschijnlijk wel. Maakt dat het minder leuk? Zeker niet! ‘The Notebook’ verschijnt op 1 december op Netflix.

Ontdek meer