Cancel al je plannen: 'The Princess Switch 3' staat online

Karen Luiken-20 november 2021 om 08:29

Stop Vanessa Hudgens in een kerstfilm en je krijgt gegarandeerd een succes. Dat heeft Netflix al meerdere keren bewezen met verschillende titels, waaronder twee delen van ‘The Princess Switch’. Dit jaar is het tijd voor alweer de derde film in die reeks. En dat pareltje staat nú online!

In ‘The Princess Switch: Romancing the Star’ zien we hoe koningin Margaret en prinses Stacy met de handen in het haar zitten wanneer een kostbaar relikwie wordt gestolen. Ze roepen de hulp in van Margarets nicht Fiona, die verdacht veel op hen lijkt. Samen met haar én haar superknappe ex gaan ze op zoek naar de kostbaarheid.

Vanessa Hudgens keert uiteraard weer terug voor haar vertrouwde hoofdrol(len). Verder zie je ook Sam Palladio en Nick Sagar terug als liefjes van Margaret en Stacy. Nieuw in deze film is het gezicht van Remi Hii, die Peter Maxwell speelt, de love interest van Fiona.

'Euphoria'-ster pakt rol in prequel 'Hunger Games'

Karen Luiken-24 juni 2022 om 06:32

Hunter Schafer is binnenkort te zien in de aankomende ‘Hunger Games’-prequel ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’. De actrice is gecast als Tigris Snow.

Veel mensen zullen Hunter vooral kennen door haar rol als Jules in de HBO-hit ‘Euphoria’. Binnenkort mag de actrice nog een grote acteerklus aan haar cv toevoegen. Ze gaat Tigris Snow spelen, het nichtje en de vertrouweling van Coriolanus Snow.

Twee van Hunters tegenspelers zijn Tom Blyth, die de jonge rol van Coriolanus gaat spelen, en Rachel Zegler. Laatstgenoemde kruipt in de huid van Lucy Gray Braird.

In ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ staat Coriolanus in de spotlight. Hij is achttien jaar oud en is nog lang geen president van Panem. De knappe en charmante jongen ziet een kans als hij wordt gekozen als mentor voor de tiende Hunger Games en de opdracht krijgt om zijn tribute door het spel te loodsen.

'Titanic' komt net voor Valentijnsdag opnieuw uit in bioscoop

Karen Luiken-24 juni 2022 om 06:25

‘Titanic’ bestaat binnenkort 25 jaar en dat betekent dat er reden is voor een feestje. Om te vieren dat de film al een kwarteeuw onze levens verrijkt, wordt er een geremasterde versie van de klassieker uitgebracht. En die komt - net op tijd voor Valentijnsdag - ook naar het witte doek. Dat meldt Deadline.

De nieuwe versie komt in 3D 4K HDR uit en krijgt een hoge framesnelheid. De lanceringsdatum van de meervoudige Oscarwinnaar staat momenteel vastgesteld op 10 februari 2023. Met een beetje geluk zitten we met Valentijnsdag dus in de bioscoop naar het klassieke liefdesverhaal tussen Rose en Jack te kijken.

Het is niet voor het eerst dat ‘Titanic’ in een modern jasje wordt gestoken. In 2012 werd de film voor de tweede keer uitgebracht en in 2017 gebeurde hetzelfde voor het 20-jarige jubileum van de romantische rampenfilm.

Ontdek meer