Kim Kardashian en Pete Davidson zijn aan het daten

Karen Luiken-20 november 2021 om 08:03

De geruchten waar al een tijdje over gepraat wordt, blijken te kloppen. Kim Kardashian en Pete Davidson zijn officieel aan het daten. Dat meldt een bron van Page Six.

Het nieuws wordt naar buiten gebracht nadat de 41-jarige Kim en 28-jarige Pete meerdere dates hebben gehad in zowel in zowel Los Angeles als New York. Afgelopen dinsdag vierden ze nog samen Petes verjaardag in Californië. Dat deden ze in het peperdure optrekje van Kris Jenner in Palm Springs, waar Kim een slaapfeestje zou hebben georganiseerd. Foto’s, die diezelfde dag zijn gemaakt en waarop ze hand in hand te zien zijn, bewijzen dat het om meer gaat dan slechts een goede vriendschap.

“Ze gedraagt zich als een tiener”, zegt een insider. “Ze is constant aan het giechelen. Pete geeft haar het gevoel alsof ze twintig jaar jonger zijn. Ze ziet er gelukkig uit.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer