Kim Kardashian en Pete Davidson zijn aan het daten

Karen Luiken-20 november 2021 om 08:03

De geruchten waar al een tijdje over gepraat wordt, blijken te kloppen. Kim Kardashian en Pete Davidson zijn officieel aan het daten. Dat meldt een bron van Page Six.

Het nieuws wordt naar buiten gebracht nadat de 41-jarige Kim en 28-jarige Pete meerdere dates hebben gehad in zowel in zowel Los Angeles als New York. Afgelopen dinsdag vierden ze nog samen Petes verjaardag in Californië. Dat deden ze in het peperdure optrekje van Kris Jenner in Palm Springs, waar Kim een slaapfeestje zou hebben georganiseerd. Foto’s, die diezelfde dag zijn gemaakt en waarop ze hand in hand te zien zijn, bewijzen dat het om meer gaat dan slechts een goede vriendschap.

“Ze gedraagt zich als een tiener”, zegt een insider. “Ze is constant aan het giechelen. Pete geeft haar het gevoel alsof ze twintig jaar jonger zijn. Ze ziet er gelukkig uit.”

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer