Gerben Tuerlinckx heeft rol in Disney-film!

Samuel Wornoo-19 november 2021 om 13:47

Gerben Tuerlinckx laat ons via zijn Instagram weten dat hij een stem mag inspreken in de nieuwe Disney-film 'Ron's Gone Wrong'. De animatiefilm is een verhaal over een ietwat knullige middelbare scholier en zijn pratende digitale beste vriend, Ron. Hij is vanaf vandaag al te bekijken in Kinepolis!

Proficiat, Gerben!

Dua Lipa krijgt rol in 'Barbie'-film

Karen Luiken-19 mei 2022 om 15:58

Dua Lipa heeft al bewezen dat ze kan zingen, maar zal binnenkort hetzelfde doen op het gebied van acteren. Nadat ze eerder al een rol pakte in de spionagethriller ‘Argylle’, die later dit jaar verschijnt, is ze nu gecast voor de nieuwe ‘Barbie’-film. Dat meldt The Sun.

De zangeres is toegevoegd aan een cast die nu al bestaat uit grote namen als Margot Robbie, Ryan Gosling, Will Ferrell en Saoirse Ronan.

“De film zal voor een doorbraak zorgen voor Dua”, zegt een bron. “Ze bewijst dat ze veel meer is dan alleen een popster. Ze heeft een spannende toekomst voor zich als actrice.”

Het script over de nieuwe ‘Barbie’-film wordt nog geheimgehouden, maar er wordt gezegd dat het over een pop zou gaan die niet perfect genoeg is.

Netflix start opnames van nieuwe Vlaams-Nederlandse thriller

Karen Luiken-19 mei 2022 om 15:12

Netflix komt tegenwoordig steeds vaker met titels van eigen bodem. Na onder andere de films ‘Ferry’ en ‘De Familie Claus’ werkt de streamingsdienst nu aan de psychologische thriller ‘Noise’. De opnames zijn al van start gegaan.

‘Noise’ gaat over Matt, een succesvolle influencer die recentelijk vader is geworden van Julius. Wanneer Matt met zijn gezin dicht bij zijn dementerende vader gaat wonen, ontdekt hij een aantal duistere familiegeheimen. Hij begint een onderzoek, dat als gevolg meer familiedrama's ontrafelt dan verwacht. Matts vrouw Liv maakt zich ernstige zorgen en doet er alles aan om Matt niet te verliezen. Maar is ze op tijd?

De cast bestaat uit Ward Kerremans, Sallie Harmsen, Johan Leysen en Jesse Mensah. ‘Noise’ wordt vanaf 2023 op Netflix verwacht.

Ontdek meer