Temptations Koen raakt Deborah kwijt na vreemdgaan

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:51

Trouwen en kinderen krijgen. Die plannen hadden Koen en Deborah toen ze ‘Temptation Island’ na welgeteld twee dagen moesten verlaten. Ze zeiden het programma vroegtijdig maar zielsgelukkig met z’n tweetjes vaarwel. Vastbesloten er een mooie toekomst van te maken samen. Maar die plannen zijn ruw verstoord door een misstap van Koen.

In de laatste aflevering van het seizoen krijgen we te weten hoe het inmiddels met Koen en Deborah gaat. Wat blijkt? Ze zijn niet langer samen. Reden: Koen is vreemdgegaan. En dat terwijl ze net matchende tattoos hadden gezet. Zij had de tekst ‘to infinity’ op haar arm laten zetten, hij vulde die woorden aan met ‘and beyond’.

“We hebben samen die tattoo gezet en ik dacht dat het goed zat, maar blijkbaar niet”, zegt Deborah. Ze kwam er via online berichtjes achter dat Koen vreemdging. “Ik kreeg ineens allemaal filmpjes en foto’s. Ik dacht dat het een grap was, kon het echt niet geloven. Maar ik zie natuurlijk wel dat het Koen is.”

'Love Island'-ster Imen showt nieuwe vriend

Karen Luiken-29 november 2021 om 15:13

Het is Imen Dirie na een mislukt en pijnlijk liefdesavontuur op ‘Love Island’ toch gelukt de ware te vinden. De realityster heeft een vriendje en stelt hem vol trots voor op Instagram.

Een relatie is anno 2021 niet officieel als-ie niet eerst op de socials gedeeld wordt. Hoog tijd voor Imen dus om dat te doen. Op haar tijdlijn post ze een liefdevol kiekje waarop ze kussend met haar nieuwe lover te zien is. “Ik vind je lief”, schrijft ze erbij.

In de reacties komen verschillende opmerkingen van ‘Love Island’-collega’s voorbij. Zo zegt Joan dat ze het een lieve foto vindt, is Aleksandra van mening dat Imen dit verdient en noemt Fabienne de lovebirds ‘schatten’. Zelfs Remco, de jongen die in ‘Love Island’ een match vormde met Imen maar haar aan de kant zette omdat hij iemand anders leuk bleek te vinden, reageert met een hartje.

Modeontwerper Virgil Abloh (41) overleden

Karen Luiken-29 november 2021 om 06:53

Virgil Abloh is zondag op 41-jarige leeftijd overleden. De modeontwerper en tevens eerste zwarte artistiek directeur van de mannenlijn van Louis Vuitton leed al twee jaar aan een zeldzame en agressieve vorm van kanker.

Het nieuws wordt via social media bekendgemaakt door de familie van Virgil. “Met verslagenheid maken we het overlijden bekend van onze geliefde Virgil Abloh, een zeer toegewijde vader, echtgenoot, zoon, broer en vriend”, zo klinkt het in een bericht.

De modeontwerper laat een vrouw, twee kinderen, zus, ouders en talloze dierbare vrienden en collega’s achter. “Meer dan twee jaar vocht Virgil dapper tegen een zeldzame en agressieve vorm van kanker, cardiale angiosarcoom. Hij koos ervoor om zijn strijd privé te doorstaan na zijn diagnose in 2019, waarbij hij talloze behandelingen onderging, terwijl hij zich bleef inzetten voor verschillende belangrijke mode-, kunst- en cultuurorganisaties.”

Via Instagram wordt geschokt gereageerd op het overlijden. Zo zegt Kendall Jenner: “Dat hij zijn ziekte voor zich wilde houden, vertelt wat voor een man hij was. Hij wilde niet dat iemand zich ooit zorgen maakte over hem.” Hailey Bieber, wiens trouwjurk werd ontworpen door Virgil Abloh, laat ook van zich horen: “Van het lopen op zijn catwalks tot mijn bruidsjurk die door hem gemaakt werd en alle andere momenten daartussenin... Ik zal zijn impact nooit vergeten. We houden van je.” En ook Gigi Hadid is kapot van het nieuws: “Mijn hart is gebroken nu mijn dierbare vriend is overleden. Er was niemand zoals hij.”

Ontdek meer