Temptations Koen raakt Deborah kwijt na vreemdgaan

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:51

Trouwen en kinderen krijgen. Die plannen hadden Koen en Deborah toen ze ‘Temptation Island’ na welgeteld twee dagen moesten verlaten. Ze zeiden het programma vroegtijdig maar zielsgelukkig met z’n tweetjes vaarwel. Vastbesloten er een mooie toekomst van te maken samen. Maar die plannen zijn ruw verstoord door een misstap van Koen.

In de laatste aflevering van het seizoen krijgen we te weten hoe het inmiddels met Koen en Deborah gaat. Wat blijkt? Ze zijn niet langer samen. Reden: Koen is vreemdgegaan. En dat terwijl ze net matchende tattoos hadden gezet. Zij had de tekst ‘to infinity’ op haar arm laten zetten, hij vulde die woorden aan met ‘and beyond’.

“We hebben samen die tattoo gezet en ik dacht dat het goed zat, maar blijkbaar niet”, zegt Deborah. Ze kwam er via online berichtjes achter dat Koen vreemdging. “Ik kreeg ineens allemaal filmpjes en foto’s. Ik dacht dat het een grap was, kon het echt niet geloven. Maar ik zie natuurlijk wel dat het Koen is.”

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Lizzo komt op tegen abortuswet en doneert een miljoen!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:20

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft zich openlijk uitgesproken over de abortuswet die afgelopen week in Amerika onder vuur lag. Ze is ontgoocheld in Amerika en heeft ook besloten een serieuze som te doneren.

Sinds vorige week werd er in de Verenigde Staten beslist dat vrouwen niet meer grondwettelijk recht hebben op een abortus. Een actie die de klok even 150 jaar terugdraait. Zo vindt ook Lizzo, die nu 500.000 dollar van haar aankomende The Special Tour zal doneren aan verschillende abortusorganisaties. De organisatie van haar tour, Live Nation, doet op haar beurt hetzelfde. Zo zal er in totaal maar liefst 1 miljoen dollar gedoneerd worden!

“Het belangrijkste is actie en luide stemmen. Organisaties als Planned Parenthood en Abortion Funds hebben geld nodig om diensten te kunnen blijven aanbieden aan mensen die het meeste worden benadeeld door dit verbod”, aldus Lizzo.

Ontdek meer