'Undercover'-acteur brengt eigen kerstsingle uit

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:35

Frank Lammers is van alle markten thuis. Hij is niet alleen op acteergebied een groot talent, ook zingen kan-ie schijnbaar als de beste. Binnenkort brengt hij zijn eigen kerstsingle uit.

We kennen Frank natuurlijk allemaal als Ferry uit ‘Undercover’. Daarin speelt hij een crimineel uit de onderwereld, die flink in de problemen komt als hij in de gaten wordt gehouden door undercoveragent Bob. Aanstaande zondag maakt de acteur zijn opwachting in het derde seizoen.

Maar dat is niet het enige leuke vooruitzicht voor Frank. Een paar dagen na het verschijnen van een gloednieuwe ‘Undercover’-aflevering, komt hij namelijk met een eigen kerstsingle. Die heet ‘My Own Damn Christmas Tree’ en is gemaakt in samenwerking met muziekband Ocobar en zangeres Ricky Koole. Via Instagram krijgen we alvast een voorproefje van de platenhoes.

Yungblud brengt binnenkort nieuw album uit

Karen Luiken-26 mei 2022 om 07:17

Yungblud komt binnenkort met nieuwe muziek. De artiest heeft de release van zijn derde studioalbum aangekondigd en geeft de plaat dezelfde titel als zijn artiestennaam: ‘YUNGBLUD’.

Het album volgt ‘Weird’ uit 2020 op en komt op 2 september uit. Yungblud schrijft op social media dat het een plaat wordt waarvoor hij ‘naar een deel van zichzelf ging waarvan hij niet wist dat hij die had’.

“Tot nu toe is alles een complete explosie van ongecensureerde expressie geweest, waarbij ik de waarheid vertelde en zong over wat ik op dat moment voelde”, aldus de artiest. “Het verschil met deze plaat is dat ik heel diep heb nagedacht en gevoeld.”

Yungblud bestudeerde zijn gedachtes en voelde intense emoties. “Hier is mijn verhaal. Waarom ik het ‘YUNGBLUD’ heb genoemd? Omdat niets in mijn leven ooit zo logisch is geweest.”

Selena Gomez werkt aan nieuw album

Karen Luiken-25 mei 2022 om 06:13

Grote kans dat er binnenkort nieuwe muziek van Selena Gomez verschijnt. De zangeres laat weten bezig te zijn met een album.

“Ik ben net klaar met het vierde seizoen van mijn kookprogramma en werk nu in Los Angeles aan mijn album”, aldus Selena in de ‘Crew Call’-podcast.

Of er ook een bijbehorende tournee komt, is nog niet bekend. Selena sluit het in ieder geval niet uit. “Ik sta ervoor open, maar ik heb natuurlijk wel verplichtingen, dus de tijd moet rijp zijn. Het staat niet bovenaan mijn prioriteitenlijstje.”

Het nog titelloze album volgt Selena’s vorige platen ‘Rare’ uit 2020 en ‘Revelación’ uit 2021 op.

Ontdek meer