'Undercover'-acteur brengt eigen kerstsingle uit

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:35

Frank Lammers is van alle markten thuis. Hij is niet alleen op acteergebied een groot talent, ook zingen kan-ie schijnbaar als de beste. Binnenkort brengt hij zijn eigen kerstsingle uit.

We kennen Frank natuurlijk allemaal als Ferry uit ‘Undercover’. Daarin speelt hij een crimineel uit de onderwereld, die flink in de problemen komt als hij in de gaten wordt gehouden door undercoveragent Bob. Aanstaande zondag maakt de acteur zijn opwachting in het derde seizoen.

Maar dat is niet het enige leuke vooruitzicht voor Frank. Een paar dagen na het verschijnen van een gloednieuwe ‘Undercover’-aflevering, komt hij namelijk met een eigen kerstsingle. Die heet ‘My Own Damn Christmas Tree’ en is gemaakt in samenwerking met muziekband Ocobar en zangeres Ricky Koole. Via Instagram krijgen we alvast een voorproefje van de platenhoes.

Dit is wanneer Olivia Rodrigo nieuwe muziek uitbrengt

Karen Luiken-04 juni 2023 om 13:08

Olivia Rodrigo hintte er vorige maand al naar: ze brengt binnenkort nieuwe muziek uit. Wanneer wisten we nog niet, maar op haar website krijgen fans nu meer informatie. Er staat een klok op die aftelt naar vrijdag 30 juni.

Een kleine twee weken geleden schreef Olivia op Instagram dat ze snel met ‘new stuff’ zou komen. “Mijn nieuwe muziek is heel, heel, heel, heel dichtbij. Ik beloof het”, zo klonkt het toen. Hoe dichtbij de zangeres precies bedoelde, wist niemand. Tot nu.

Fans die nu naar de website van Olivia surfen, krijgen een grote aftelklok te zien. Daaruit kunnen we opmaken dat het op het moment van schrijven nog precies 25 dagen, 14 uur, 51 minuten en 30 seconden duurt voor de nieuwe muziek wordt uitgebracht. We can’t wait!

Joost scoort internationaal met nieuwe hit

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:08

Joost Klein heeft een regelrechte hit in handen met zijn nieuwe single ‘Friesenjung’. Het nummer heeft de eerste plek bereikt in Duitsland én Oostenrijk.

‘Friesenjung’ kwam op vrijdag 26 mei uit. Op die dag werd het liedje ruim 1,35 miljoen keer gestreamd. Niet alleen in België en in zijn geboorteland Nederland, maar ook in andere landen van Europa. In Duitsland en Oostenrijk claimde het de eerste plek in de dagelijkse Spotify-charts. Inmiddels telt de hit al meer dan 6 miljoen streams.

Fans die Joost dit jaar in real life willen bewonderen, kunnen dat op zaterdag 25 mei doen in Lotto Arena. Kaartjes voor de show zijn verkrijgbaar via livenation.be.

Ontdek meer