'Undercover'-acteur brengt eigen kerstsingle uit

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:35

Frank Lammers is van alle markten thuis. Hij is niet alleen op acteergebied een groot talent, ook zingen kan-ie schijnbaar als de beste. Binnenkort brengt hij zijn eigen kerstsingle uit.

We kennen Frank natuurlijk allemaal als Ferry uit ‘Undercover’. Daarin speelt hij een crimineel uit de onderwereld, die flink in de problemen komt als hij in de gaten wordt gehouden door undercoveragent Bob. Aanstaande zondag maakt de acteur zijn opwachting in het derde seizoen.

Maar dat is niet het enige leuke vooruitzicht voor Frank. Een paar dagen na het verschijnen van een gloednieuwe ‘Undercover’-aflevering, komt hij namelijk met een eigen kerstsingle. Die heet ‘My Own Damn Christmas Tree’ en is gemaakt in samenwerking met muziekband Ocobar en zangeres Ricky Koole. Via Instagram krijgen we alvast een voorproefje van de platenhoes.

Nieuwe single 'Waterval' nu overal te streamen!

Dieter Blarinckx-28 november 2021 om 10:23

Gisteren werd na een maandenlange zoektocht de 19-jarige Julia gekozen als vervangster van Klaasje Meijer. Julia zal nu haar plaatsje tussen Hanne en Marthe innemen en bewijzen dat zij dé ideale opvolgster is. Naast een spectaculaire show, kregen we ook voor het eerst de nieuwe single 'Waterval' te horen!

We hoorden al een klein stukje van het nieuwe nummer tijdens de bootcamp, toen de kandidaten op een snel tempo de tekst, zang en dans onder de knie moesten krijgen. Maar gisteren was het dan eindelijk zover: 'Waterval' werd voor de eerste keer volledig uitgevoerd door de nieuwe K3, mét Julia.

En voor wie er niet genoeg van krijgt, vanaf vandaag is die gewoon te streamen via Spotify én Apple Music. Oorwurm gegarandeerd!

Bekijk de clip hieronder:

Bilal Wahib dropt debuutalbum

Karen Luiken-26 november 2021 om 13:11

Na een heftige periode heeft Bilal Wahib vandaag zijn debuutalbum gedropt. De plaat heet ‘El Mehdi’ en is vernoemd naar zijn tweede naam.

Bilal ging een jaar geleden keihard met zijn muziekcarrière en scoorde met de nummers ‘Tigers’ en ‘501’ hit na hit. Afgelopen zomer had eigenlijk zijn zomer moeten worden. Maar daar kwam abrupt een einde aan toen hij in maart werd aangehouden nadat hij via social media een minderjarige jongen ‘voor de grap’ naar zijn geslachtsdeel vroeg. Zowel zijn acteer- als muziekcarrière kwam daardoor op een laag pitje te staan. Radiozenders zonden zijn muziek niet meer uit en ook nieuwe acteerklussen bleven achterwege.

Maar nu is Bilal dus terug. Met een debuutalbum waar zowel nieuwe nummers als oudere liedjes op terug te vinden zijn. Er staan songs op die de zanger alleen maakte, maar ook samenwerkingen met onder meer Boef, Kraantje Pappie en Big2.

Ontdek meer