Jonas Brothers openen eigen restaurant

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:27

Altijd al een glimp op willen vangen van de Jonas Brothers? Grote kans dat je ze binnenkort vaak in Los Angeles gaat spotten. Daar openen de muzikale broers in 2022 de deuren van hun eigen restaurant.

De zaak gaat Nellie’s Southern Kitchen heten en komt te zitten in het MGM Grand Hotel, een plek waar de broers in het verleden al meerdere shows hebben gegeven. “We hebben geweldige herinneringen aan MGM Grand”, zegt Joe. “Las Vegas zal altijd een speciaal plekje in ons hart hebben, en nu zal onze band met de stad en haar gemeenschap sterker worden dan ooit.”

Het wordt niet het eerste restaurant van de familie Jonas. Vijf jaar geleden richtte de ouders van de broers al een Nellie’s-vestiging op in Belmont. De naam refereert naar de overgrootmoeder van Nick, Joe en Kevin, die in 2011 overleed. “Het is een prachtig eerbetoon aan onze overgrootmoeder en we weten zeker dat Las Vegas er net zoveel van gaat houden als wij”, zegt Kevin.

Een openingsdatum voor het restaurant – dat bekendstaat om de zuidelijke gastvrijheid, het lokale eten en muziek – is er nog niet. De deuren worden ergens in 2022 geopend.

Rihanna bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:40

Rihanna is voor het eerst mama geworden. TMZ meldt dat ze is bevallen van haar kindje met A$AP Rocky.

Hoewel er nog geen keiharde bevestiging van het koppel zelf is, blijken Rihanna en A$AP Rocky op 13 mei een zoontje te hebben verwelkomd. Een naam voor de kleine is nog niet bekend.

RiRi en A$AP maakten hun zwangerschap in januari bekend met een fotoshoot in New York. Sindsdien is de inmiddels kersverse mama een aantal keer in het openbaar gespot. De laatste keer was op 9 mei in Los Angeles, toen de zangeres samen met haar vriend een hapje ging eten.

Ed Sheeran in het geheim opnieuw papa geworden

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:32

Ed Sheehan heeft er in het diepste geheim een kindje bij gekregen. Zijn vrouw Cherry Seaborn is bevallen van een dochtertje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We willen jullie laten weten dat we nog een prachtige dochter hebben gekregen”, schrijft Ed bij een foto van twee babysokjes. “We zijn allebei helemaal verliefd en blij dat we nu een gezin van vier zijn.”

Over de naam maakt de zanger nog niets bekend. In 2020 werden Ed en Cherry voor het eerst ouders van dochtertje Lyra Antarctica.

Ontdek meer