Jonas Brothers openen eigen restaurant

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:27

Altijd al een glimp op willen vangen van de Jonas Brothers? Grote kans dat je ze binnenkort vaak in Los Angeles gaat spotten. Daar openen de muzikale broers in 2022 de deuren van hun eigen restaurant.

De zaak gaat Nellie’s Southern Kitchen heten en komt te zitten in het MGM Grand Hotel, een plek waar de broers in het verleden al meerdere shows hebben gegeven. “We hebben geweldige herinneringen aan MGM Grand”, zegt Joe. “Las Vegas zal altijd een speciaal plekje in ons hart hebben, en nu zal onze band met de stad en haar gemeenschap sterker worden dan ooit.”

Het wordt niet het eerste restaurant van de familie Jonas. Vijf jaar geleden richtte de ouders van de broers al een Nellie’s-vestiging op in Belmont. De naam refereert naar de overgrootmoeder van Nick, Joe en Kevin, die in 2011 overleed. “Het is een prachtig eerbetoon aan onze overgrootmoeder en we weten zeker dat Las Vegas er net zoveel van gaat houden als wij”, zegt Kevin.

Een openingsdatum voor het restaurant – dat bekendstaat om de zuidelijke gastvrijheid, het lokale eten en muziek – is er nog niet. De deuren worden ergens in 2022 geopend.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer