Zien: eerste trailer ‘The Gilded Age’

Dieter Blarinckx-19 november 2021 om 08:43

Julian Fellowes, het brein achter de ‘Downton Abbey’-franchise komt met een gloednieuwe serie voor HBO: 'The Gilded Age'. En we kunnen al één ding zeggen: het ziet er een perfecte mix uit van ‘Downton Abbey’ en ‘Bridgerton’!

De serie, die trouwens 9 afleveringen zal tellen, speelt zich af in het New York City van de 19e eeuw. Net zoals in 'Bridgerton' en 'Downton Abbey', volgen we de hogere klasse die zich nog verder probeert op te werken in de opkomende industrie in de stad. En opvallend: ‘Sex And The City’-gezicht Cynthia Nixon heeft een hoofdrol te pakken!

‘The Gilded Age’ zal vanaf januari te streamen zijn via HBO Max, en dus waarschijnlijk bij ons via Streamz.

Check de trailer hieronder:

Nieuwe 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-20 mei 2022 om 19:17

Knabbel en Babbel zijn terug met een spiksplinternieuw avontuur in 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' en ze zien er stralender uit dan ooit tevoren!

De gloednieuwe film 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' kan je vanaf nu bekijken via Disney+ en herintroduceert twee van de meest iconische Disneyfiguren: Knabbel en Babbel! Maar de film is helemaal niet zoals de animatieserie van weleer...

Knabbel en Babbel wonen ondertussen tussen de mensen en hun tekenfilmfiguren in het hedendaagse Los Angeles, maar hun leven ziet er heel anders uit dan vroeger. Nadat hun succesvolle tv-serie ‘Rescue Rangers’ decennia geleden stopte, gingen Knabbel en Babbel ieder hun eigen weg. Maar als een vriend uit de serie op mysterieuze wijze verdwijnt, duiken ze weer in de rol van detective om hem te vinden.

Stream 'm nu op Disney+!

Zien: Disney dropt trailer van nieuwe 'Baymax'-serie!

Dieter Blarinckx-20 mei 2022 om 15:43

Wie fan was van de animatiefilm ‘Big Hero 6’ gaan we nu héél blij maken! Disney heeft net de nieuwe trailer van de spin-off serie ‘Baymax!’ gedropt!

‘Baymax!’ zal de eerste animatieserie worden van Walt Disney Animation Studios voor Disney+. De serie zal verdergaan waar de film uit 2014 eindigde.

Vanaf 29 juni zal de serie te streamen zijn via Disney+. Check de trailer en poster hier:

Ontdek meer