Zo ziet het leven van Donna er na Temptation uit

Karen Luiken-19 november 2021 om 05:37

Nee, Donna is na ‘Temptation Island’ niet meer samen met Nico. Met Jimi heeft ze ook geen verdere band opgebouwd. Dus hoe ziet het leven van de krullenbol er nu eigenlijk uit zonder mannen? Ze vertelt het in een Q&A op Instagram.

Donna krijgt van volgers regelmatig de vraag hoe het nu zit tussen Nico en haar. Daarover is ze heel duidelijk: “Ik ben uiteraard niet meer samen met Nico. Sinds het eerste kampvuur al niet meer eigenlijk. We zijn ook niet meer samen geweest, maar we kunnen nog wel door een deur met elkaar. Zoals ik eerder al aangaf, ik haat Nico niet. Ik haat wel wat hij gedaan heeft, maar voor mij is dat een afgesloten hoofdstuk.”

De twee woonden samen voordat ze aan ‘Temptation Island’ begonnen, maar daar is nu natuurlijk geen sprake meer van. Donna is samen met hun twee hondjes naar haar ouders verhuisd.

Nico werkt nog steeds in hetzelfde bedrijf als Donna. Daar zien ze elkaar heel af en toe, en dat zorgt niet voor problemen. Verder zijn ze ook regelmatig op dezelfde feestjes en hebben ze veel gemeenschappelijke vrienden. “Dus het is niet echt mogelijk om elkaar nooit meer te zien”, vervolgt Donna. Of ze een liefdeshereniging met Nico nog ziet zitten? “Dat zal niet gebeuren. Nico en ik zitten niet meer op dezelfde golflengte en we hebben alle twee totaal andere verwachtingen van een relatie.”

Oké, geen Nico dus. Maar hoe zit het met Jimi, want ook daar bouwde Donna een intieme band mee op? Dat klopt, maar meer dan een vakantieliefde was het helaas niet. Donna: “Ik had op ‘Temptation Island’ een hele goeie klik met Jimi. Hij heeft mijn tijd daar mooier gemaakt. We hebben leuke dates en feestjes gehad samen. En ja, ook een goeie dreamdate. Maar realistisch gezien passen wij totaal niet bij elkaar. Onze levens matchen echt niet. We zijn gewoon te verschillend.”

Gert Verhulst: “Met de jongens klopte het gewoon niet”

Dieter Blarinckx-27 november 2021 om 09:56

Gert Verhulst, de grote baas van Studio 100, heeft in een interview met Het Nieuwsblad toegegeven dat hij een jongen in K3 niet zag zitten. Zo zei hij:

“Met deze jongens klopte het plaatje gewoon niet. De jongens hebben altijd een eerlijke kans gekregen, anders hadden we hen nooit zo lang meegenomen doorheen de verschillende fases. Maar toen we Remi en Luca samenbrachten met Hanne en Marthe, zat het niet goed. Voor mij niet, voor de jury niet, voor het publiek niet. Dat heeft niets te maken met het feit dat ze jongen zijn. De combinatie zat niet goed, de magie ontbrak."

"Neem nu Luca: samen met Marthe en Hanne gaf dat een heel grote zanger met twee kleine backing vocals. Sorry, en met alle respect, maar dat is niet K3. Je kunt dan aanvoeren dat je iemand niet op zijn lengte moet afrekenen, maar het plaatje moet wel in ál zijn aspecten kloppen. Van alle inschrijvingen was sowieso maar een kleine 20 procent jongen. De kans dat we op het einde van de rit meer capabele meisjes zouden overhouden dan capabele jongens was sowieso veel groter.”

Vanavond zullen we eindelijk te weten komen wie het felbegeerde plaatsje van Klaasje mag innemen. Wordt het Amy, Diede, Julia of Celester? Ontdek het vanavond in de finale van ‘K2 zoekt K3’!

EOTB-ster Jørney stond op punt van barsten bij ontdekken zwangerschap

Karen Luiken-26 november 2021 om 13:14

Het kan nu ieder moment gebeuren: ‘Ex On The Beach’-ster Jørney is 37 weken zwanger en zal zeer binnenkort haar eerste kindje verwelkomen. In een bericht op Instagram blikt ze terug op de afgelopen maanden, die voor diepe dalen maar ook grote hoogtepunten hebben gezorgd.

Dat haar zwangerschap zo snel zou gaan, had Jørney nooit verwacht. Sterker nog: ze ging ervan uit dat de afgelopen acht maanden de langste acht maanden van haar leven zouden worden. “Stel je voor dat je de meest ongelooflijke vakantie van je leven boekt en dan de opwinding om er acht maanden op te moeten wachten. Vermenigvuldig dat gevoel met ongeveer 75 miljoen en je kunt je goed voorstellen hoe het voelt om op je baby te wachten”, aldus de realityster.

“Ik was zo opgewonden, nerveus en bang dat ik op het punt stond te barsten. Maar toen ik eenmaal over de schok en opwinding van het zwanger zijn heen was, werd mijn leven vrijwel weer normaal. Ik bleef werken, sporten leuke dingen doen en voor ik het wist was ik 30 weken zwanger.”

Inmiddels zit ze op 37 weken en kan de kleine ieder moment komen. Jørney zal dus binnen no time moeder zijn, net zoals Odim straks vader wordt. De twee gaan het kindje alleen niet als koppel opvoeden; begin deze maand gingen ze (niet voor de eerste keer) uit elkaar.

Ontdek meer