Zo ziet het leven van Donna er na Temptation uit

Karen Luiken-19 november 2021 om 05:37

Nee, Donna is na ‘Temptation Island’ niet meer samen met Nico. Met Jimi heeft ze ook geen verdere band opgebouwd. Dus hoe ziet het leven van de krullenbol er nu eigenlijk uit zonder mannen? Ze vertelt het in een Q&A op Instagram.

Donna krijgt van volgers regelmatig de vraag hoe het nu zit tussen Nico en haar. Daarover is ze heel duidelijk: “Ik ben uiteraard niet meer samen met Nico. Sinds het eerste kampvuur al niet meer eigenlijk. We zijn ook niet meer samen geweest, maar we kunnen nog wel door een deur met elkaar. Zoals ik eerder al aangaf, ik haat Nico niet. Ik haat wel wat hij gedaan heeft, maar voor mij is dat een afgesloten hoofdstuk.”

De twee woonden samen voordat ze aan ‘Temptation Island’ begonnen, maar daar is nu natuurlijk geen sprake meer van. Donna is samen met hun twee hondjes naar haar ouders verhuisd.

Nico werkt nog steeds in hetzelfde bedrijf als Donna. Daar zien ze elkaar heel af en toe, en dat zorgt niet voor problemen. Verder zijn ze ook regelmatig op dezelfde feestjes en hebben ze veel gemeenschappelijke vrienden. “Dus het is niet echt mogelijk om elkaar nooit meer te zien”, vervolgt Donna. Of ze een liefdeshereniging met Nico nog ziet zitten? “Dat zal niet gebeuren. Nico en ik zitten niet meer op dezelfde golflengte en we hebben alle twee totaal andere verwachtingen van een relatie.”

Oké, geen Nico dus. Maar hoe zit het met Jimi, want ook daar bouwde Donna een intieme band mee op? Dat klopt, maar meer dan een vakantieliefde was het helaas niet. Donna: “Ik had op ‘Temptation Island’ een hele goeie klik met Jimi. Hij heeft mijn tijd daar mooier gemaakt. We hebben leuke dates en feestjes gehad samen. En ja, ook een goeie dreamdate. Maar realistisch gezien passen wij totaal niet bij elkaar. Onze levens matchen echt niet. We zijn gewoon te verschillend.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer