‘High School Musical’-sterren samen te zien in nieuwe kerstfilm

Karen Luiken-18 november 2021 om 08:11

Er staat een nieuwe kerstfilm op het programma die een flinke dosis nostalgie met zich meebrengt. De hoofdrollen van het project worden namelijk gespeeld door Corbin Bleu en Monique Coleman, twee sterren uit ‘High School Musical’ die nu – na dertien jaar – weer met elkaar herenigd worden op het scherm. Dat meldt Teen Vogue.

De film heet ‘A Christmas Dance Reunion’ en volgt het verhaal van Lucy en Barrett. Lucy is een succesvolle advocaat die samen met haar moeder Virginia terugkeert naar Winterleigh Resort, de plek waar ze als kind opgroeide. Die trip maken ze omdat ze erachter zijn gekomen dat het 100 jaar oude hotel definitief zijn deuren sluit. Vervelend nieuws, waar Lucy maar al te graag een stokje voor steekt.

Eenmaal bij Winterleigh Resort gearriveerd, komt Lucy in contact met Barrett, de neef van de eigenaar én haar voormalige danspartner van de middelbare school. Het duo slaat de handen ineen om Winterleigh te redden en het beste dansevenement ooit neer te zetten. Ondertussen lijkt een oude vlam opnieuw te worden aangewakkerd en dat zorgt natuurlijk voor een heerlijke portie romantiek.

De film gaat op 3 december in première en komt hoogstwaarschijnlijk naar Disney+. Check de trailer hieronder.

Bevestigd: Scar uit ‘The Lion King’ was homo

Dieter Blarinckx-25 november 2021 om 08:06

Jeremy Irons, de acteur die in 1994 de stem van Scar insprak voor de animatiefilm ‘The Lion King’, heeft in een interview met Qeerty bevestigd wat fans al jarenlang doorhadden: personage Scar was wel degelijk homo.

“Toen ik Scar insprak, kwam het nooit in mij op dat hij mogelijk gay zou zijn. Maar er is geen twijfel over mogelijk dat Scar een gay is die niet uit de kast durft te komen en daar doodongelukkig van wordt. Het verhaal was heel anders gelopen als hij dat wel had gedaan. Dan was hij vermoedelijk ergens met een leuke partner gelukkig geworden en was hij helemaal vergeten de monarchie over te nemen, zoals hij nu wel doet.”

Disney zelf heeft die roddel nooit bevestigd en heeft nu ook nog niet gereageerd op het interview van Irons.

Wat denk jij?

Kerstcadeautje: 'The Notebook' komt naar Netflix

Karen Luiken-24 november 2021 om 13:19

November en december zijn geweldige maanden voor Netflix-gebruikers. In die periode dropt de streamingsdienst behoorlijk wat nieuwe kerstfilms. Dat komt goed uit, want met dit grijze weer doen we niets liever dan filmmarathons houden. Een activiteit die zeer binnenkort overigens een stuk leuker wordt dankzij de komst van een klassieker. Netflix voegt ‘The Notebook’ (opnieuw) toe aan het aanbod!

In ‘The Notebook’ wordt de 17-jarige Allie Hamilton gevolgd. Ze brengt haar zomer door in Seabrook en komt daar in contact met de charmante Noah Calhoun. Terwijl hij op slag verliefd wordt op haar, moet zij in eerste instantie niets van hem hebben. Maar hoe meer moeite hij voor haar doet, hoe meer ze voor hem begint te vallen. Samen beleven ze een zomer vol passie, liefde en hartstocht. En dat neemt de nodige problemen met zich mee.

Weet jij al lang hoe dit verhaal afloopt? Ja, waarschijnlijk wel. Maakt dat het minder leuk? Zeker niet! ‘The Notebook’ verschijnt op 1 december op Netflix.

Ontdek meer