‘High School Musical’-sterren samen te zien in nieuwe kerstfilm

Karen Luiken-18 november 2021 om 08:11

Er staat een nieuwe kerstfilm op het programma die een flinke dosis nostalgie met zich meebrengt. De hoofdrollen van het project worden namelijk gespeeld door Corbin Bleu en Monique Coleman, twee sterren uit ‘High School Musical’ die nu – na dertien jaar – weer met elkaar herenigd worden op het scherm. Dat meldt Teen Vogue.

De film heet ‘A Christmas Dance Reunion’ en volgt het verhaal van Lucy en Barrett. Lucy is een succesvolle advocaat die samen met haar moeder Virginia terugkeert naar Winterleigh Resort, de plek waar ze als kind opgroeide. Die trip maken ze omdat ze erachter zijn gekomen dat het 100 jaar oude hotel definitief zijn deuren sluit. Vervelend nieuws, waar Lucy maar al te graag een stokje voor steekt.

Eenmaal bij Winterleigh Resort gearriveerd, komt Lucy in contact met Barrett, de neef van de eigenaar én haar voormalige danspartner van de middelbare school. Het duo slaat de handen ineen om Winterleigh te redden en het beste dansevenement ooit neer te zetten. Ondertussen lijkt een oude vlam opnieuw te worden aangewakkerd en dat zorgt natuurlijk voor een heerlijke portie romantiek.

De film gaat op 3 december in première en komt hoogstwaarschijnlijk naar Disney+. Check de trailer hieronder.

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer