‘High School Musical’-sterren samen te zien in nieuwe kerstfilm

Karen Luiken-18 november 2021 om 08:11

Er staat een nieuwe kerstfilm op het programma die een flinke dosis nostalgie met zich meebrengt. De hoofdrollen van het project worden namelijk gespeeld door Corbin Bleu en Monique Coleman, twee sterren uit ‘High School Musical’ die nu – na dertien jaar – weer met elkaar herenigd worden op het scherm. Dat meldt Teen Vogue.

De film heet ‘A Christmas Dance Reunion’ en volgt het verhaal van Lucy en Barrett. Lucy is een succesvolle advocaat die samen met haar moeder Virginia terugkeert naar Winterleigh Resort, de plek waar ze als kind opgroeide. Die trip maken ze omdat ze erachter zijn gekomen dat het 100 jaar oude hotel definitief zijn deuren sluit. Vervelend nieuws, waar Lucy maar al te graag een stokje voor steekt.

Eenmaal bij Winterleigh Resort gearriveerd, komt Lucy in contact met Barrett, de neef van de eigenaar én haar voormalige danspartner van de middelbare school. Het duo slaat de handen ineen om Winterleigh te redden en het beste dansevenement ooit neer te zetten. Ondertussen lijkt een oude vlam opnieuw te worden aangewakkerd en dat zorgt natuurlijk voor een heerlijke portie romantiek.

De film gaat op 3 december in première en komt hoogstwaarschijnlijk naar Disney+. Check de trailer hieronder.

Winnie de Pooh wordt angstaanjagend in nieuwe horrorfilm

Karen Luiken-27 mei 2022 om 06:26

Dacht je dat Winnie de Poeh altijd die zachtaardige, honingliefhebbende, gele beer was die geen vlieg kwaad deed? Als je beelden ziet van de aankomende horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ ga je daar wel anders over denken. Het schattige tekenfilmfiguur wordt angstaanjagend.

Regisseur Rhys Waterfield heeft in een gesprek met Variety details verklapt over ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’, een horrorfilm waarin de gele beer samen met zijn hulpje Knorretje transformeert in een kwaadaardig beest.

“Omdat ze zo vaak voor zichzelf hebben moeten zorgen, zijn ze verwilderd”, legt de regisseur uit. “Ze zijn teruggegaan naar hun dierlijke roots. Ze zijn niet langer tam: het zijn gemene beesten die een prooi proberen te vinden.”

De opnames vonden plaats in Engeland. Het is nog niet bekend wanneer de horror zal verschijnen.

Zien: Ryan Goslin en Chris Evans in nieuwe trailer 'The Gray Man'

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:00

Netflix komt deze zomer met een nieuwe actiefilm. Het wordt een titel met een fantastische cast (inclusief Ryan Gosling en Chris Evans), goed verhaal én veel spanning. De eerste officiële trailer belooft alvast veel goeds.

In ‘The Gray Man’ maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry, ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy.

Dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben.

Ryan Gosling en Chris Evans spelen de hoofdpersonages, maar er zijn ook rollen weggelegd voor Billy Bob Thornton en Ana de Armas. Het viertal schittert vanaf 22 juli in ‘The Gray Man’.

Ontdek meer