Deze iPhone 13 bevat een écht stukje T-Rex!

Dieter Blarinckx-18 november 2021 om 08:05

Wie geld op overschot heeft en fan is van dino's, leest best even verder. Het Russiche luxemerk Caviar heeft namelijk de iPhone 13 Pro Tyrannophone gelanceerd. En ja hoor, hij bevat een écht stukje T-Rex!

De iPhone heeft ook een hyperrealistische T-Rex gravure op de achterkant, maar wat het écht zo speciaal maakt is dat er ook een 80 miljoen jaar oud tandfragment van een T-Rex in verwerkt zit.

“De roofzuchtige grijns van een monster is niet alleen een decorelement, maar ook een element van exclusiviteit, aangezien een van de tanden echt van een T-Rex is. Je krijgt de kans om dit oeroude beest te temmen en het een symbool van jouw kracht en dominantie in de wereld”, klinkt het op de website van Caviar.

Voor deze exclusieve iPhone zal je toch wel een serieuze som geld moeten betalen, want hij is te koop voor 8.610 dollar. Wees er wel maar snel bij, want er zijn slechts zeven speciale iPhones gemaakt!

LEGO brengt pratende sorteerhoed uit 'Harry Potter' tot leven

Nico De Greef-06 februari 2024 om 20:28

LEGO komt met een unieke bouwset die is gebaseerd op de pratende sorteerhoed uit 'Harry Potter'. De set bevat een geluidssteen die het allemaal nog echter moet laten aanvoelen en wordt vanaf maart in de winkelrekken verwacht.

Heb je je altijd al eens afgevraagd in welke afdeling je zou terechtkomen in de wereld van Harry Potter, dan heeft LEGO daar nu een mooie oplossing voor: de speelgoedfabrikant brengt binnenkort namelijk een Pratende Sorteerhoed op de markt.

Eens je deze magische muts in elkaar hebt geknutseld, kan hij je vertellen in welke afdeling je thuishoort middels een unieke geluidssteen. Ook bijgevoegd is een standaard waarop de hoed geplaatst kan worden met daarop de verschillende afdelingssymbolen van Griffoendor, Zwadderich, Huffelpuf en Ravenklauw.

Uiteraard mag Harry Potter zelf niet ontbreken en bevat deze unieke LEGO set ook een minifiguur van de wereldberoemde tovenaar uitgedost met zijn geheel eigen sorteerhoed(je).

De Pratende Sorteerhoed van LEGO bestaat in totaal uit 531 onderdelen en bevat verder nog 27 andere geluiden en/of gesproken zinnen.

LEGO-fans die nu al niet meer kunnen wachten tot de officiële release in maart kunnen de set nu al pre-orderen voor de adviesprijs van €99,99 via de LEGO webshop.

Het bestaat: een toetsenbord voor je iPhone

Karen Luiken-06 januari 2024 om 09:11

Telefoons zijn in de afgelopen steeds handiger geworden. Je kunt er tegenwoordig van alles mee: internetten, mailen, werken, gamen en noem het maar op. Maar er is één ding waar niet iedereen blij mee is. Het toetsenbord. In tegenstelling tot vroeger zijn gsm’s tegenwoordig niet meer uitgerust met een vast toetsenbord, maar met een touchscreen. Speciaal voor de mensen die daar niet aan kunnen wennen, is er nu iets nieuws bedacht.

We hebben het over Clicks, een fysiek toetsenbord voor je iPhone. Het ding zorgt niet alleen voor een snellere manier van typen, maar ook voor meer schermruimte en de mogelijkheid om snelkoppelingen te gebruiken. “We gebruiken elke dag toetsenborden op onze desktops, laptops en tablets, dus het is nogal vreemd dat we fysieke knoppen op de smartphone achterwege hebben gelaten”, zegt Clicks-medeoprichter Michael Fisher. “Clicks brengt de precisie van een fysiek toetsenbord naar de iPhone, zodat mensen niet hoeven te wachten tot ze weer achter hun bureau zitten om op de bevredigende manier te communiceren waar alleen echte knoppen voor kunnen zorgen.”

De nieuwe feature gaat vanaf 1 februari in de verkoop voor een bedrag van 139 dollar.

Ontdek meer