Deze iPhone 13 bevat een écht stukje T-Rex!

Dieter Blarinckx-18 november 2021 om 08:05

Wie geld op overschot heeft en fan is van dino's, leest best even verder. Het Russiche luxemerk Caviar heeft namelijk de iPhone 13 Pro Tyrannophone gelanceerd. En ja hoor, hij bevat een écht stukje T-Rex!

De iPhone heeft ook een hyperrealistische T-Rex gravure op de achterkant, maar wat het écht zo speciaal maakt is dat er ook een 80 miljoen jaar oud tandfragment van een T-Rex in verwerkt zit.

“De roofzuchtige grijns van een monster is niet alleen een decorelement, maar ook een element van exclusiviteit, aangezien een van de tanden echt van een T-Rex is. Je krijgt de kans om dit oeroude beest te temmen en het een symbool van jouw kracht en dominantie in de wereld”, klinkt het op de website van Caviar.

Voor deze exclusieve iPhone zal je toch wel een serieuze som geld moeten betalen, want hij is te koop voor 8.610 dollar. Wees er wel maar snel bij, want er zijn slechts zeven speciale iPhones gemaakt!

Ray-Ban brengt slimme bril naar België

Karen Luiken-17 maart 2022 om 07:19

Meta, het moederbedrijf van Facebook, heeft in samenwerking met Ray-Ban een slimme bril uitgevonden. Het ontwerp was al verkrijgbaar in andere delen van de wereld, maar komt nu ook naar vier nieuwe landen, waaronder België.

Met Ray-Ban Stories, zoals de bril heet, kun je je meest authentieke momenten vastleggen, delen en beluisteren. Meta en EssilorLuxottica, het moederbedrijf van Ray-Ban, werkten samen om slimme technologie in de Ray-Ban brillen te integreren. Zo beschikken ze over dubbele camera’s voor het vastleggen van foto’s en video’s, open ear-luidsprekers voor audio en drie ingebouwde microfoons voor het houden van gesprekken.

De slimme bril is in 28 verschillende stijl-, kleur- en lensvariaties verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit het meest herkenbare montuur Wayfarer, de retro Round of de legendarische Meteorstijl. Hebben? Ze gaan vanaf 299 euro de deur uit en zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Ray-Ban winkels, de website van Ray-Ban en geselecteerde winkels die EssilorLuxottica-producten verkopen.

Dit is de nieuwe iPhone SE

Dieter Blarinckx-09 maart 2022 om 07:44

Gisteren stelde Apple hun gloednieuwe producten voor en eentje daarvan was de nieuwe iPhone SE, de “goedkopere” iPhone. Het was al lang verwacht dat Apple een nieuwe iPhone SE zou voorstellen, maar wat verrassend was, was het feit dat deze “goedkopere” iPhone duurder is dan zijn voorganger. De nieuwe SE is immers 40 euro duurder dan zijn voorganger. Voor een nieuwe betaal je nu zo’n 529 euro.

Wat de nieuwe als voordeel heeft? 5G, de snelle vorm van mobiel internet. Daardoor is de iPhone SE meteen ook de goedkoopste iPhone mét 5G verbinding.

Het design zelf is traditioneel en klassiek, zoals we het kennen van zijn voorganger. De TouchID-knop blijft wel, waardoor het de enige ‘nieuwe’ iPhone is die dit nog heeft. Het scherm blijft ook hetzelfde als vroeger. Ook wat de kleuren betreft blijft Apple de traditionele opties aanhouden: zwart, wit en rood.

Vanaf deze vrijdag kan je de nieuwe iPhone SE bestellen, om ‘m op 18 maart in huis te hebben!

Bekijk hieronder de officiële lanceringsspot van de iPhone SE:

Ontdek meer