Deze iPhone 13 bevat een écht stukje T-Rex!

Dieter Blarinckx-18 november 2021 om 08:05

Wie geld op overschot heeft en fan is van dino's, leest best even verder. Het Russiche luxemerk Caviar heeft namelijk de iPhone 13 Pro Tyrannophone gelanceerd. En ja hoor, hij bevat een écht stukje T-Rex!

De iPhone heeft ook een hyperrealistische T-Rex gravure op de achterkant, maar wat het écht zo speciaal maakt is dat er ook een 80 miljoen jaar oud tandfragment van een T-Rex in verwerkt zit.

“De roofzuchtige grijns van een monster is niet alleen een decorelement, maar ook een element van exclusiviteit, aangezien een van de tanden echt van een T-Rex is. Je krijgt de kans om dit oeroude beest te temmen en het een symbool van jouw kracht en dominantie in de wereld”, klinkt het op de website van Caviar.

Voor deze exclusieve iPhone zal je toch wel een serieuze som geld moeten betalen, want hij is te koop voor 8.610 dollar. Wees er wel maar snel bij, want er zijn slechts zeven speciale iPhones gemaakt!

Dit zijn de nieuwe AirPods van Apple

Dieter Blarinckx-09 september 2022 om 12:00

Het is een zotte week voor Apple-fans, want eerder deze week kondigde de techgigant niet alleen de nieuwe generatie iPhones en Watches aan, ook werden de nieuwe AirPods officieel voorgesteld!

De AirPods Pro 2 draaien op de nieuwe H2-processor, maar ook een nieuwe low-distortion-versterker, waardoor je meer diepte en helderheid hoort over een groter bereik. Maar wat deze nieuwe AirPods zo cool maakt, is dat ze spatial audio ondersteunen. Zo krijg je nóg meer impact en lijkt het alsof je tussen de artiesten zit. Je kan deze ervaring volledig personaliseren door deze af te stemmen op jouw oor, want ieder oor is uniek! Je kan eenvoudig met je iPhone-camera een digitale scan maken van je oor, waarna de AirPods aan het werk gaan!

Wat ook een update gekregen heeft, is de ruisonderdrukking. Hierdoor kan je nog meer achtergrondgeluiden wegfilteren. Daarnaast kan je gebruikmaken van Adaptive Transparency, waarbij je bepaalde geluiden toch kan wegfilteren, zoals het geruis van een trein of werkzaamheden.

Daarnaast kan je nu ook - eindelijk - het volume aanpassen door te swipen op het steeltje van de AirPods. Ook de batterij kreeg een serieuze update: je oortjes kunnen nu tot wel 6u meegaan!

De nieuwe AirPods Pro 2 kosten 299 euro en zijn vanaf nu te pre-orderen. Vanaf 23 september zijn ze overal verkrijgbaar.

Dit is de nieuwe generatie van iPhones

Dieter Blarinckx-07 september 2022 om 18:33

Zonet vond de halfjaarlijkse Keynote van Apple plaats, waar traditioneelgewijs de nieuwe Apple Watches, AirPods én iPhones werden voorgesteld. Eindelijk hebben we dus alle officiële info over de iPhone 14!

iPhone 14 en 14 Plus

Naast de nieuwe generatie van Apple Watches en de nieuwe AirPods Pro, keek iedereen vooral uit naar de nieuwe generatie van iPhones en ook deze werden officieel voorgesteld!

Zo introduceert Apple de iPhone 14 en 14 Plus, met een betere camera, betere chip, maar vooral twee grote en nieuwe veiligheidstoepassingen: je iPhone 14 kan nu een auto-ongeval detecteren én nu kan je ook op je iPhone rekenen op plaatsen waar je geen ontvangst hebt. Via satellietverbinding kan je toch nog communiceren met een S.O.S-signaal via satelliet.

Deze twee modellen zijn verkrijgbaar in 5 kleuren: zwart, wit, lichtblauw, lichtpaars en rood.

De iPhone 14 kost 1.019 euro, de iPhone 14 Plus 1.169 euro.

Pre-orderen kan vanaf 9 september, en hij is verkrijgbaar vanaf 16 september.

(lees verder onder de foto)

iPhone 14 Pro en 14 Pro Max

Naast deze twee indrukwekkende modellen, introduceert Apple ook de iPhone 14 Pro en 14 Pro Max, de meer luxueuze variant van het basismodel. En zoals enkele bronnen al gemeld hadden, is er bij de Pro en Pro Max geen top notch meer, maar een “dynamic island”. Het pilvormige eiland bovenaan je scherm kan groter worden voor alle mogelijke alerts, of laten zien wat er op de achtergrond bezig is. Zo kan je veel efficiënter multitasken en switchen tussen je apps.

Maar wat deze iPhone écht speciaal maakt is het feit dat deze “always on” is. Net zoals de Apple Watch, kan je homescreen altijd aanblijven aan een lager verbruik.

Deze twee modellen zijn verkrijgbaar in 4 kleuren: zwart, zilver, goud en het nieuwe stijlvolle paars.

De iPhone 14 Pro kost 1.329 euro, de iPhone 14 Pro Max 1.479 euro.

Pre-orderen kan vanaf 9 september, en hij is verkrijgbaar vanaf 16 september.

Meer info over iPhone 14 kan je hier vinden.

Ontdek meer