Nooo: Shawn Mendes en Camila Cabello uit elkaar

Karen Luiken-18 november 2021 om 07:24

Shawn Mendes en Camila Cabello hebben een punt achter hun relatie gezet. Via Instagram laten ze weten dat de romance voorbij is, maar dat ze altijd goede vrienden zullen blijven.

“Hallo jongens, we hebben besloten om onze romantische relatie te beëindigen, maar onze liefde voor elkaar als mens is sterker dan ooit”, zo klinkt het in een verklaring. “We zijn onze relatie begonnen als beste vrienden en zullen dat ook blijven. We waarderen jullie steun vanaf het begin en in de toekomst.”

Shawn en Camila begonnen in juli 2019 met daten. Ze werden die zomer meerdere keren op de gevoelige plaat vastgelegd en stonden toen ook voor het eerst als koppel op het podium tijdens de MTV Video Music Awards. Daar voerden ze hun gezamenlijke nummer ‘Señorita’ uit.

Voor veel fans komt de breuk als een shock. Een paar weken geleden deelde het koppel namelijk nog allerlei Halloween-kiekjes van elkaar op Instagram. Via social media is de teleurstelling goed zichtbaar. “Mijn favoriete koppel uit elkaar. Jullie zijn zo leuk samen!”, schrijft een fan. En een ander: “Dit is niet het nieuws waar we op zaten te wachten.”

Jutta Leerdam 'smoorverliefd' op Jake Paul

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:57

Jutta Leerdam is zielsgelukkig in haar nieuwe relatie. De Nederlandse schaatsster heeft in het programma ‘College Tour’ gezegd dat ze op een ‘roze wolk zit’ en ‘smoorverliefd’ is op de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

“Ik ben heel verliefd. Ik heb het leuk met hem”, aldus Jutta over haar liefje Jake. Ze zegt dat haar vriend superlief en absoluut geen badboy is, en reageert daarmee op de roddels die over hem rondgaan. Er wordt gezegd dat de YouTuber zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. “Het zijn roddels”, zegt Jutta daarover.

De lovebrids maakten in april bekend een setje te zijn. Dat deden ze in een video waarin ze vertelden dat ze hun relatie eigenlijk geheim wilden houden. “Maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, zo klonk het uit de mond van Jake.

EOTB-sterren Megan en Joey samen op vakantie

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:35

Megan Desaever lijkt weer gelukkig te zijn in de liefde. Ze is op vakantie met Joey Ceti, de man die haar ook tijdens ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gezelschap houdt. Dat blijkt uit foto’s die op social media worden gedeeld.

Megan kwam naar ‘Ex On The Beach’ als ex van Dylan. Maar hem vindt ze niet langer interessant. Ze laat haar oog al bij binnenkomst vallen op Joey en gaat met hem op date. Niet veel later duikt ze met hem het bed in.

Dat het niet bij één avontuurtje of slechts een prille vakantieliefde is gebleven, maakt Megan nu duidelijk met nieuwe foto’s op haar Instagram. Daarop is ze samen met Joey te zien. Ze zijn op reis in Egypte en bezoeken onder meer de tempels van Luxor.

Hoewel deelnemers van ‘Ex On The Beach’ niet voor het einde van van het programma bekend mogen maken hoe de afloop zal zijn, lijkt Megan met de foto’s wel te bevestigen dat zij en Joey meer dan alleen vrienden zijn.

Ontdek meer