Nooo: Shawn Mendes en Camila Cabello uit elkaar

Karen Luiken-18 november 2021 om 07:24

Shawn Mendes en Camila Cabello hebben een punt achter hun relatie gezet. Via Instagram laten ze weten dat de romance voorbij is, maar dat ze altijd goede vrienden zullen blijven.

“Hallo jongens, we hebben besloten om onze romantische relatie te beëindigen, maar onze liefde voor elkaar als mens is sterker dan ooit”, zo klinkt het in een verklaring. “We zijn onze relatie begonnen als beste vrienden en zullen dat ook blijven. We waarderen jullie steun vanaf het begin en in de toekomst.”

Shawn en Camila begonnen in juli 2019 met daten. Ze werden die zomer meerdere keren op de gevoelige plaat vastgelegd en stonden toen ook voor het eerst als koppel op het podium tijdens de MTV Video Music Awards. Daar voerden ze hun gezamenlijke nummer ‘Señorita’ uit.

Voor veel fans komt de breuk als een shock. Een paar weken geleden deelde het koppel namelijk nog allerlei Halloween-kiekjes van elkaar op Instagram. Via social media is de teleurstelling goed zichtbaar. “Mijn favoriete koppel uit elkaar. Jullie zijn zo leuk samen!”, schrijft een fan. En een ander: “Dit is niet het nieuws waar we op zaten te wachten.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer