Efteling lanceert nieuwe collectie kerstversiering!

Dieter Blarinckx-17 november 2021 om 12:53

Nu de blaadjes bijna allemaal van de bomen gevallen zijn, maken we ons klaar voor de leukste en gezelligste periode van het jaar: Kerstmis. En ook het Nederlandse pretpark Efteling is er helemaal klaar voor! Naast hun gezellige Winter Efteling-seizoen, lanceert het park nu ook leuke kerstversiering voor bij je thuis!

De hele collectie is gebaseerd op de bekende sprookjesfiguren die je kan terugvinden in het park in Kaatsheuvel. Denk dus aan Langnek, Roodkapje, de draak, de ezel, Assepoester, de bekende paddenstoelen,...

De leuke versiering is vanaf nu te koop in de verschillende winkels in de Efteling zelf. Prijzen variëren tussen de 6 en 15 euro. Hier kan je de ganse collectie bekijken.

SNATCHED: Streetwear binnen de skate scene

Simon Smetryns-23 september 2022 om 16:03

Ilyas Kose en Febe Sanders maken zich klaar voor Leuven Skate Contest. TAGMAG Lifestyle Insider Simon Wauman helpt hun met een nieuwe fit via Zalando Streetwear! Let's go!

Oprichter Patagonia geeft bedrijf weg om klimaatcrisis te bestrijden

Karen Luiken-16 september 2022 om 06:11

De oprichter van Patagonia gaat met pensioen en heeft besloten zijn bedrijf weg te geven. Niet aan zomaar iemand, maar aan een organisatie die de winst zal gebruiken om de klimaatcrisis te bestrijden.

De 83-jarige Yvon Chouinard richtte Patagonia, een merk voor buitenkleding, in 1973 op. Na bijna 50 jaar is de oprichter er klaar mee en draagt hij zijn eigendom over aan een non-profitorganisate. Alle winst die met het bedrijf behaald wordt, komt ten goede aan het beschermen van de planeet.

“Als we enige hoop hebben op een bloeiende planeet over 50 jaar, dan eist dat van ons allemaal dat we alles doen wat we kunnen met de hulpbronnen die we hebben”, zegt Yvon Chouinard. “In plaats van waarde uit de natuur te halen en deze om te zetten in rijkdom, gebruiken we de rijkdom die Patagonië creëert om de bron te beschermen. We maken van de aarde onze enige aandeelhouder. Ik ben bloedserieus over het redden van deze planeet.”

Ontdek meer