Eindelijk: tweede seizoen 'Tiger King' staat online

Karen Luiken-17 november 2021 om 07:03

Vandaag is de grote dag aangebroken. De dag waarop we te zien krijgen hoe het, anderhalf jaar na het verschijnen van het eerste seizoen van ‘Tiger King’, Joe Exotic nu vergaat. Hij heeft nog steeds ruzie met Carole Baskin, zit inmiddels een gevangenisstraf uit voor het plannen van een moord op haar, is ernstig ziek én is verlaten door zijn man Dillon. Genoeg ingrediënten voor een tweede seizoen, dat vanaf nu te zien is op Netflix.

De plotselinge bekendheid en ongewenste aandacht van de autoriteiten doen de gemoederen in het vervolg hoog oplopen. Joe Exotic zit achter de tralies en Carole Baskin vecht voor het eigendomsrecht van zijn fameuze dierentuin. We krijgen meer te weten over de personages, hun motieven, achtergrondverhalen en geheimen. We krijgen vijanden zoals Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover en James Garretson opnieuw te zien. En ondertussen wordt er ook ingezoomd op de mysterieuze verdwijning van de ex-man van Carole Baskin.

Het seizoen dat opnieuw bol staat van moord, chaos en waanzin, is in zijn geheel te bingen.

Trailer tweede seizoen ‘American Horror Stories’ gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 21:34

De fans van ‘American Horror Story’ zaten er al lang op te wachten, maar eindelijk werd de eerste trailer gedropt van het tweede seizoen van de spin-off ‘American Horror Stories’.

Vanaf 21 juli start het tweede seizoen van ‘American Horror Story’ spin-off. In de Verenigde Staten zal deze te streamen zijn via hulu, wat betekent dat deze bij ons waarschijnlijk naar Disney+ zal komen.

Hoewel er nog niet veel geweten is over de verschillende verhalen uit seizoen twee, werd er zonet wel al een eerste trailer gedropt. En die is creepy as f*ck.

Durf jij ‘m hieronder te checken?

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Ontdek meer