Eindelijk: tweede seizoen 'Tiger King' staat online

Karen Luiken-17 november 2021 om 07:03

Vandaag is de grote dag aangebroken. De dag waarop we te zien krijgen hoe het, anderhalf jaar na het verschijnen van het eerste seizoen van ‘Tiger King’, Joe Exotic nu vergaat. Hij heeft nog steeds ruzie met Carole Baskin, zit inmiddels een gevangenisstraf uit voor het plannen van een moord op haar, is ernstig ziek én is verlaten door zijn man Dillon. Genoeg ingrediënten voor een tweede seizoen, dat vanaf nu te zien is op Netflix.

De plotselinge bekendheid en ongewenste aandacht van de autoriteiten doen de gemoederen in het vervolg hoog oplopen. Joe Exotic zit achter de tralies en Carole Baskin vecht voor het eigendomsrecht van zijn fameuze dierentuin. We krijgen meer te weten over de personages, hun motieven, achtergrondverhalen en geheimen. We krijgen vijanden zoals Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover en James Garretson opnieuw te zien. En ondertussen wordt er ook ingezoomd op de mysterieuze verdwijning van de ex-man van Carole Baskin.

Het seizoen dat opnieuw bol staat van moord, chaos en waanzin, is in zijn geheel te bingen.

'La Casa de Papel'-personage Berlin krijgt eigen spin-off

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:24

De allerlaatste afleveringen van het allerlaatste seizoen van ‘La Casa de Papel’ verschijnen over twee dagen op Netflix. Ben je bang dat je het daarna de rest van je leven zonder de opvallende personages uit de serie moet doen? Hoeft niet. Er komt een spin-off van de show en die staat helemaal in het teken van Berlin.

Acteur Pedro Alonso heeft het karakter jarenlang gespeeld en zal hoogstwaarschijnlijk ook voor de spin-off die rol weer op zich nemen. “Het is een gedenkwaardig moment, want het is het einde van de ene cyclus en het begin van een andere”, aldus de ster, doelend op het slotstuk van ‘La Casa de Papel’ en de start van de nieuwe spin-off.

Waar het verhaal precies over zal gaan, is nog niet bekend. We vermoeden dat het zich afspeelt vóór de gebeurtenissen uit ‘La Casa de Papel’. Dat moet ook haast wel, aangezien Berlin vroeg in die serie overlijdt aan de gevolgen van kanker.

De spin-off staat gepland voor 2023.

Zien: gloednieuwe trailer 'And Just Like That'

Karen Luiken-01 december 2021 om 09:58

Fans van ‘Sex And The City’ krijgen een vervroegd kerstcadeautje. Ze worden door HBO Max getrakteerd op de gloednieuwe (en officiële) trailer van de revival van de hitshow ‘And Just Like That’.

Op de beelden zien we dat de hoofdpersonen Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) nog steeds dikke vriendinnen zijn. Ze zijn een paar jaar ouder geworden, maar leiden nog steeds het luxe leventje dat ze in de originele serie ook al leefden. Mr. Big is weer in the picture, Charlotte is still happy met haar man Harry en ook Steve Brady is na al die tijd nog steeds van de partij.

Het trio zet hun dramatische en hectische leven in New York City dus voort, maar doen dat wel zonder Kim Cattrall, die Samantha Jones speelde. Wie nog wel een rol heeft is Willie Garson, die je misschien beter kent als Stanford Blatch. De acteur zal het resultaat alleen zelf nooit te zien krijgen. Hij overleed onlangs op 57-jarige leeftijd.

‘And Just Like That’ verschijnt op 9 december op HBO Max. De show bestaat uit tien afleveringen.

Ontdek meer