Zesde seizoen 'Riverdale' staat op Netflix

Karen Luiken-17 november 2021 om 06:51

Vergeet het grijze weer, vergeet dat het een doodnormale school- of werkdag is en vergeet vooral ook dat je kot nog opgeruimd moet worden. Vandaag heb jij betere dingen te doen. En het enige wat jij daarvoor nodig hebt, zijn een bank, een kleedje en heel veel chocolade. Het zesde seizoen van ‘Riverdale’ staat op Netflix!

In de nieuwe afleveringen zien we hoe de avonturen van Archie en zijn vrienden verdergaan. Het belooft een spannend seizoen te worden met veel emotionele verhalen, zo liet het brein achter ‘Riverdale’ Roberto Aguirre-Sacasa eerder al weten. “Krachten verzamelen zich voor de ultieme strijd tussen goed en kwaad. Maar wie staat aan welke kant? En wie zal leven en wie zal sterven?”

Die vraag wordt vanaf vandaag beantwoord. Zonder acteur Marc Consuelos overigens, die jarenlang bad guy Hiram Lodga aka de vader van Veronica speelde. Hij heeft de show verlaten. Jammer? Natuurlijk, maar dat betekent wel dat er een plekje vrijkomt voor een nieuw gezicht. Of nou ja, nieuw... Eigenlijk gaat het om een oude bekende. Niemand minder dan Kiernan Shipka maakt namelijk haar opwachting als heks Sabrina, bekend uit ‘Chilling Adventures of Sabrina’.

Nieuwe 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-20 mei 2022 om 19:17

Knabbel en Babbel zijn terug met een spiksplinternieuw avontuur in 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' en ze zien er stralender uit dan ooit tevoren!

De gloednieuwe film 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' kan je vanaf nu bekijken via Disney+ en herintroduceert twee van de meest iconische Disneyfiguren: Knabbel en Babbel! Maar de film is helemaal niet zoals de animatieserie van weleer...

Knabbel en Babbel wonen ondertussen tussen de mensen en hun tekenfilmfiguren in het hedendaagse Los Angeles, maar hun leven ziet er heel anders uit dan vroeger. Nadat hun succesvolle tv-serie ‘Rescue Rangers’ decennia geleden stopte, gingen Knabbel en Babbel ieder hun eigen weg. Maar als een vriend uit de serie op mysterieuze wijze verdwijnt, duiken ze weer in de rol van detective om hem te vinden.

Stream 'm nu op Disney+!

Zien: Disney dropt trailer van nieuwe 'Baymax'-serie!

Dieter Blarinckx-20 mei 2022 om 15:43

Wie fan was van de animatiefilm ‘Big Hero 6’ gaan we nu héél blij maken! Disney heeft net de nieuwe trailer van de spin-off serie ‘Baymax!’ gedropt!

‘Baymax!’ zal de eerste animatieserie worden van Walt Disney Animation Studios voor Disney+. De serie zal verdergaan waar de film uit 2014 eindigde.

Vanaf 29 juni zal de serie te streamen zijn via Disney+. Check de trailer en poster hier:

Ontdek meer