Zesde seizoen 'Riverdale' staat op Netflix

Karen Luiken-17 november 2021 om 06:51

Vergeet het grijze weer, vergeet dat het een doodnormale school- of werkdag is en vergeet vooral ook dat je kot nog opgeruimd moet worden. Vandaag heb jij betere dingen te doen. En het enige wat jij daarvoor nodig hebt, zijn een bank, een kleedje en heel veel chocolade. Het zesde seizoen van ‘Riverdale’ staat op Netflix!

In de nieuwe afleveringen zien we hoe de avonturen van Archie en zijn vrienden verdergaan. Het belooft een spannend seizoen te worden met veel emotionele verhalen, zo liet het brein achter ‘Riverdale’ Roberto Aguirre-Sacasa eerder al weten. “Krachten verzamelen zich voor de ultieme strijd tussen goed en kwaad. Maar wie staat aan welke kant? En wie zal leven en wie zal sterven?”

Die vraag wordt vanaf vandaag beantwoord. Zonder acteur Marc Consuelos overigens, die jarenlang bad guy Hiram Lodga aka de vader van Veronica speelde. Hij heeft de show verlaten. Jammer? Natuurlijk, maar dat betekent wel dat er een plekje vrijkomt voor een nieuw gezicht. Of nou ja, nieuw... Eigenlijk gaat het om een oude bekende. Niemand minder dan Kiernan Shipka maakt namelijk haar opwachting als heks Sabrina, bekend uit ‘Chilling Adventures of Sabrina’.

'La Casa de Papel'-personage Berlin krijgt eigen spin-off

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:24

De allerlaatste afleveringen van het allerlaatste seizoen van ‘La Casa de Papel’ verschijnen over twee dagen op Netflix. Ben je bang dat je het daarna de rest van je leven zonder de opvallende personages uit de serie moet doen? Hoeft niet. Er komt een spin-off van de show en die staat helemaal in het teken van Berlin.

Acteur Pedro Alonso heeft het karakter jarenlang gespeeld en zal hoogstwaarschijnlijk ook voor de spin-off die rol weer op zich nemen. “Het is een gedenkwaardig moment, want het is het einde van de ene cyclus en het begin van een andere”, aldus de ster, doelend op het slotstuk van ‘La Casa de Papel’ en de start van de nieuwe spin-off.

Waar het verhaal precies over zal gaan, is nog niet bekend. We vermoeden dat het zich afspeelt vóór de gebeurtenissen uit ‘La Casa de Papel’. Dat moet ook haast wel, aangezien Berlin vroeg in die serie overlijdt aan de gevolgen van kanker.

De spin-off staat gepland voor 2023.

Zien: gloednieuwe trailer 'And Just Like That'

Karen Luiken-01 december 2021 om 09:58

Fans van ‘Sex And The City’ krijgen een vervroegd kerstcadeautje. Ze worden door HBO Max getrakteerd op de gloednieuwe (en officiële) trailer van de revival van de hitshow ‘And Just Like That’.

Op de beelden zien we dat de hoofdpersonen Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) nog steeds dikke vriendinnen zijn. Ze zijn een paar jaar ouder geworden, maar leiden nog steeds het luxe leventje dat ze in de originele serie ook al leefden. Mr. Big is weer in the picture, Charlotte is still happy met haar man Harry en ook Steve Brady is na al die tijd nog steeds van de partij.

Het trio zet hun dramatische en hectische leven in New York City dus voort, maar doen dat wel zonder Kim Cattrall, die Samantha Jones speelde. Wie nog wel een rol heeft is Willie Garson, die je misschien beter kent als Stanford Blatch. De acteur zal het resultaat alleen zelf nooit te zien krijgen. Hij overleed onlangs op 57-jarige leeftijd.

‘And Just Like That’ verschijnt op 9 december op HBO Max. De show bestaat uit tien afleveringen.

Ontdek meer