Sterrencast schittert in officiële trailer 'Don't Look Up'

Karen Luiken-17 november 2021 om 06:33

Netflix krijgt er binnenkort een must-see bij. De streamingsdienst brengt over een paar weken ‘Don’t Look Up’ uit, een film met een cast waar je u tegen zegt. Maar niet alleen de acteurs zijn fantastisch, ook het verhaal laat je op het puntje van je stoel zitten. De nieuwe trailer geeft je een voorproefje en geloof ons: je wordt niet teleurgesteld.

‘Don’t Look Up’ gaat over de astronomie studente Kate Dibiasky en haar professor Dr. Randall Mindy, die een verbazingwekkende ontdekking doen over een komeet die in een baan om het zonnestelsel draait. Het probleem? Het ligt op directe ramkoers met de aarde. Het andere probleem? Het boeit niemand. De mensheid waarschuwen voor een ‘planetendoder’ zo groot als de Mount Everest is blijkbaar gewoon een erg ongemakkelijk feit.

Met de hulp van Dr. Oglethorpe beginnen Kate en Randall aan een mediatour die hen van het kantoor van de onverschillige President Orlean en haar onderdanige zoon en staf chef, Jason, naar de radiogolven van The Daily Rip brengt, een vrolijke ochtendshow gehost door Brie en Jack. Met nog slechts zes maanden tot de komeet inslaat moet de 24-uurs nieuwscyclus in goede banen worden geleid en de aandacht van het door sociale media geobsedeerde publiek worden getrokken voordat het te laat is. Iets wat schokkend komisch blijkt te zijn, want wat is er in hemelsnaam voor nodig om de wereld op te laten kijken?!

De hoofdrollen worden gespeeld door Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio. Verder zijn er ook rollen weggelegd voor Ariana Grande, Rob Morgan, Jonah Hill, Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Scott Mescudi, Cate Blanchett en Meryl Streep.

Dua Lipa krijgt rol in 'Barbie'-film

Karen Luiken-19 mei 2022 om 15:58

Dua Lipa heeft al bewezen dat ze kan zingen, maar zal binnenkort hetzelfde doen op het gebied van acteren. Nadat ze eerder al een rol pakte in de spionagethriller ‘Argylle’, die later dit jaar verschijnt, is ze nu gecast voor de nieuwe ‘Barbie’-film. Dat meldt The Sun.

De zangeres is toegevoegd aan een cast die nu al bestaat uit grote namen als Margot Robbie, Ryan Gosling, Will Ferrell en Saoirse Ronan.

“De film zal voor een doorbraak zorgen voor Dua”, zegt een bron. “Ze bewijst dat ze veel meer is dan alleen een popster. Ze heeft een spannende toekomst voor zich als actrice.”

Het script over de nieuwe ‘Barbie’-film wordt nog geheimgehouden, maar er wordt gezegd dat het over een pop zou gaan die niet perfect genoeg is.

Netflix start opnames van nieuwe Vlaams-Nederlandse thriller

Karen Luiken-19 mei 2022 om 15:12

Netflix komt tegenwoordig steeds vaker met titels van eigen bodem. Na onder andere de films ‘Ferry’ en ‘De Familie Claus’ werkt de streamingsdienst nu aan de psychologische thriller ‘Noise’. De opnames zijn al van start gegaan.

‘Noise’ gaat over Matt, een succesvolle influencer die recentelijk vader is geworden van Julius. Wanneer Matt met zijn gezin dicht bij zijn dementerende vader gaat wonen, ontdekt hij een aantal duistere familiegeheimen. Hij begint een onderzoek, dat als gevolg meer familiedrama's ontrafelt dan verwacht. Matts vrouw Liv maakt zich ernstige zorgen en doet er alles aan om Matt niet te verliezen. Maar is ze op tijd?

De cast bestaat uit Ward Kerremans, Sallie Harmsen, Johan Leysen en Jesse Mensah. ‘Noise’ wordt vanaf 2023 op Netflix verwacht.

Ontdek meer