'The D’Amelio Show' krijgt tweede seizoen op Disney+

Karen Luiken-17 november 2021 om 06:22

De bekende TikTok-zusjes Dixie en Charli D’Amelio keren terug! Disney+ heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen komt van ‘The D’Amelio Show’, waarin de twee sterren samen met hun ouders Marc en Heidi op de voet worden gevolgd.

In het eerste seizoen zagen we hoe het leven van het gezin totaal op zijn kop kwam te staan toen Dixie en Charli plots wereldberoemd werden. Ze ruilden hun relatieve onbekendheid in voor een plek in de spotlights van Hollywood en werden daarbij voor de nodige uitdagingen gezet. Charli, die op 16-jarige leeftijd een van de grootste TikTok-beroemdheden werd in minder dan een jaar tijd, moet werken aan een balans van roem en het gezinsleven met dansen, hardlopen, het maken van nieuwe vrienden en de keiharde keerzijde die de online wereld met zich meebrengt. Haar oudere zus Dixie (20), die eveneens razend populair is op social media, doet ondertussen haar best een muziekcarrière op te bouwen.

“We waren zo ontroerd door de stortvloed aan berichten die we ontvingen na het delen van onze niet-altijd-perfecte reis”, aldus de zusjes. “We hebben gezien hoe anderen zich kunnen verhouden tot de geestelijke gezondheidsproblemen die gepaard gaan met het gebruik van social media. Het heeft ons gemotiveerd om onze reis te blijven delen terwijl we blijven groeien en leren.”

'La Casa de Papel'-personage Berlin krijgt eigen spin-off

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:24

De allerlaatste afleveringen van het allerlaatste seizoen van ‘La Casa de Papel’ verschijnen over twee dagen op Netflix. Ben je bang dat je het daarna de rest van je leven zonder de opvallende personages uit de serie moet doen? Hoeft niet. Er komt een spin-off van de show en die staat helemaal in het teken van Berlin.

Acteur Pedro Alonso heeft het karakter jarenlang gespeeld en zal hoogstwaarschijnlijk ook voor de spin-off die rol weer op zich nemen. “Het is een gedenkwaardig moment, want het is het einde van de ene cyclus en het begin van een andere”, aldus de ster, doelend op het slotstuk van ‘La Casa de Papel’ en de start van de nieuwe spin-off.

Waar het verhaal precies over zal gaan, is nog niet bekend. We vermoeden dat het zich afspeelt vóór de gebeurtenissen uit ‘La Casa de Papel’. Dat moet ook haast wel, aangezien Berlin vroeg in die serie overlijdt aan de gevolgen van kanker.

De spin-off staat gepland voor 2023.

Zien: gloednieuwe trailer 'And Just Like That'

Karen Luiken-01 december 2021 om 09:58

Fans van ‘Sex And The City’ krijgen een vervroegd kerstcadeautje. Ze worden door HBO Max getrakteerd op de gloednieuwe (en officiële) trailer van de revival van de hitshow ‘And Just Like That’.

Op de beelden zien we dat de hoofdpersonen Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) nog steeds dikke vriendinnen zijn. Ze zijn een paar jaar ouder geworden, maar leiden nog steeds het luxe leventje dat ze in de originele serie ook al leefden. Mr. Big is weer in the picture, Charlotte is still happy met haar man Harry en ook Steve Brady is na al die tijd nog steeds van de partij.

Het trio zet hun dramatische en hectische leven in New York City dus voort, maar doen dat wel zonder Kim Cattrall, die Samantha Jones speelde. Wie nog wel een rol heeft is Willie Garson, die je misschien beter kent als Stanford Blatch. De acteur zal het resultaat alleen zelf nooit te zien krijgen. Hij overleed onlangs op 57-jarige leeftijd.

‘And Just Like That’ verschijnt op 9 december op HBO Max. De show bestaat uit tien afleveringen.

Ontdek meer