'The D’Amelio Show' krijgt tweede seizoen op Disney+

Karen Luiken-17 november 2021 om 06:22

De bekende TikTok-zusjes Dixie en Charli D’Amelio keren terug! Disney+ heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen komt van ‘The D’Amelio Show’, waarin de twee sterren samen met hun ouders Marc en Heidi op de voet worden gevolgd.

In het eerste seizoen zagen we hoe het leven van het gezin totaal op zijn kop kwam te staan toen Dixie en Charli plots wereldberoemd werden. Ze ruilden hun relatieve onbekendheid in voor een plek in de spotlights van Hollywood en werden daarbij voor de nodige uitdagingen gezet. Charli, die op 16-jarige leeftijd een van de grootste TikTok-beroemdheden werd in minder dan een jaar tijd, moet werken aan een balans van roem en het gezinsleven met dansen, hardlopen, het maken van nieuwe vrienden en de keiharde keerzijde die de online wereld met zich meebrengt. Haar oudere zus Dixie (20), die eveneens razend populair is op social media, doet ondertussen haar best een muziekcarrière op te bouwen.

“We waren zo ontroerd door de stortvloed aan berichten die we ontvingen na het delen van onze niet-altijd-perfecte reis”, aldus de zusjes. “We hebben gezien hoe anderen zich kunnen verhouden tot de geestelijke gezondheidsproblemen die gepaard gaan met het gebruik van social media. Het heeft ons gemotiveerd om onze reis te blijven delen terwijl we blijven groeien en leren.”

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Ontdek meer