Harry Styles lanceert eigen beautymerk

Dieter Blarinckx-16 november 2021 om 15:38

Wie dacht dat beautymerken enkel iets voor meisjes waren, heeft het duidelijk mis. Ex-One Direction'er Harry Styles lanceerde immers zopas zijn geheel eigen beautymerk Pleasing, een uniseks collectie vol met unieke producten.

“Het begon allemaal met mijn liefde voor nagellak. Ik zag bijvoorbeeld een mooie kleur van een bloem of van opvallend behangpapier, en ik dacht: ‘amai, dat wil ik op mijn nagels’”, vertelde hij aan het Britse magazine Dazed. “Het zijn de kleine momenten in mijn leven die me het gelukkigste maken. Je weet wel, een avond onder de sterren, een lekkere maaltijd of gewoon samenzitten met je vrienden en denken: ‘dit ga ik nooit meer vergeten.’ Het zijn die momenten die het meeste effect op me hebben. Met Pleasing wil ik mensen en mijn fans ook zulke kleine gelukjes geven”, klinkt het verder.

Een eerste glimps van de producten en hun prijzen kan je hier checken. Prijzen variëren tussen de 18 en 59 euro en zolang je minder dan 150 euro uitgeeft, moet je geen invoertaksen betalen!

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer