Harry Styles lanceert eigen beautymerk

Dieter Blarinckx-16 november 2021 om 15:38

Wie dacht dat beautymerken enkel iets voor meisjes waren, heeft het duidelijk mis. Ex-One Direction'er Harry Styles lanceerde immers zopas zijn geheel eigen beautymerk Pleasing, een uniseks collectie vol met unieke producten.

“Het begon allemaal met mijn liefde voor nagellak. Ik zag bijvoorbeeld een mooie kleur van een bloem of van opvallend behangpapier, en ik dacht: ‘amai, dat wil ik op mijn nagels’”, vertelde hij aan het Britse magazine Dazed. “Het zijn de kleine momenten in mijn leven die me het gelukkigste maken. Je weet wel, een avond onder de sterren, een lekkere maaltijd of gewoon samenzitten met je vrienden en denken: ‘dit ga ik nooit meer vergeten.’ Het zijn die momenten die het meeste effect op me hebben. Met Pleasing wil ik mensen en mijn fans ook zulke kleine gelukjes geven”, klinkt het verder.

Een eerste glimps van de producten en hun prijzen kan je hier checken. Prijzen variëren tussen de 18 en 59 euro en zolang je minder dan 150 euro uitgeeft, moet je geen invoertaksen betalen!

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Verdachte van moord op Takeoff aangehouden

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:39

De politie van Houston heeft een 33-jarige man aangehouden die verdacht wordt van de moord op Takeoff. De rapper overleed op 1 november bij een schietpartij.

De verdachte is gearresteerd en aangeklaagd, zo bleek volgens Amerikaanse media tijdens een persconferentie van de politie. Hij zou betrokken zijn geweest bij de schietpartij vorige maand op een feestje bij een bowlingbaan in Texas.

Er ontstond een ruzie, waarna iemand het vuur opende en Takeoff werd geraakt door een kogel. Hij overleefde dat niet. Twee andere personen liepen lichte verwondingen op.

Ontdek meer