Zeeman lanceert streetwear kledinglijn met rapper Hef

Karen Luiken-16 november 2021 om 15:14

Na een trouwjurk, sneaker en eau de parfum vindt Zeeman het nu tijd voor het nieuws. De winkelketen komt met een gloednieuwe kledingcollectie en slaat daarvoor de handen ineen met rapper Hef. Samen brengen ze SKEER op de markt, een lijn met betaalbare streetwear, waarmee Zeeman het dragen van dure merkkleding ter discussie wil stellen.

Zeeman is van mening dat jongeren geen dure merkkleding nodig hebben om indruk te kunnen maken. En precies om die reden wordt nu de kledinglijn SKEER gelanceerd. Een toepasselijke naam, omdat SKEER in straattaal ‘blut’ of ‘goedkoop’ betekent.

De collectie bestaat uit allerlei items die perfect bij dit seizoen passen. Denk aan een bomber jack, hoodie, trainingspak, t-shirt en zelfs een badjas met bijpassende slippers.

Hiphopartiest Hef Bundy, afkomstig uit Nederland en ook in ons land geliefd, is het gezicht van de campagne en schreef zelfs een exclusief rapnummer om de collectie en de boodschap achter SKEER kracht bij te zetten. “Het gaat om wie je bent, hoe je denkt, en niet je kleding”, zo rapt hij. En: “kleren maken de man niet, deze man die maakt de kleren, er uitzien als een doezoe voor een barkie moet je leren.”

De collectie is vanaf 19 november om 15.00 uur exclusief online verkrijgbaar via zeeman.com.

1
2

McDonald's brengt exclusieve sneaker op de markt

Karen Luiken-02 december 2021 om 09:10

Net zoals ieder ander jaar komt McDonald’s ook deze decembermaand weer met iets bijzonders. De fastfoodketen brengt een exclusieve sneaker op de markt, die in samenwerking met het fashionmerk BALR is gemaakt.

De sneakers hebben de iconische gele kleur van McDonald’s en worden verder gecombineerd met de kleuren groen, bruin en wit. De gele M komt meerdere keren terug: zowel op de zijkant als op de lip van de schoenen. Verder gaan de stappers gepaard met een setje patches, die je er zelf op kan klikken. Daarop staan plaatjes van hamburgers, frietjes of andere McDonald’s-lekkernijen.

Wat misschien nog wel het meest opvallende is, is dat je de sneakers op twee verschillende manieren kan dragen. Als lage óf hoge variant, zodat je ze met iedere denkbare outfit kunt matchen.

Wie de schoenen wil hebben, moeten we helaas teleurstellen. Er is namelijk maar één exemplaar en die wordt via de (Nederlandse) app van McDonald’s weggegeven bij een winactie.

Tommy Hilfiger en Timberland slaan opnieuw de handen in elkaar

Samuel Wornoo-25 november 2021 om 11:00

Tommy Hilfiger en Timberland hadden al eens eerder samengewerkt, en nu slaan ze de handen opnieuw in elkaar voor een spetterende herfstcollectie.

Terwijl de eerste drop van de twee modegiganten gefocust was op de gedeelde culturele waardes van de merken, zal de tweede drop van TommyxTimberland de focus leggen op ecologisch verantwoorde mode. De collectie zegt met haar stukken dat zorg voor het milieu en fashion perfect kunnen samengaan. Ecologisch verantwoord én stylish? Sign us up!

(Beelden: Tommy Hilfiger)

1
2

Ontdek meer