Adele over ex-man: ‘Hij heeft mijn leven gered’

Karen Luiken-16 november 2021 om 06:19

Het mag op liefdesgebied dan wel over zijn tussen Adele en Simon, sprake van haatgevoelens is er niet. Integendeel zelfs. In een interview met Oprah Winfrey zegt de zangeres dat haar ex-man hoogstwaarschijnlijk haar leven heeft gered.

Adele was piepjong toen ze wereldberoemd was en had dan ook veel aan de steun die Simon haar destijds gaf. “Hij bood me stabiliteit, dat had een ander waarschijnlijk niet gekund”, vertelt de ‘Easy On Me’-ster. “Zeker in die periode in mijn leven. Ik was zo jong. Zonder hem was ik misschien wel van het pad geraakt.”

De zangeres had zichzelf voorgenomen samen met Simon altijd een gezinnetje te blijven vormen voor hun zoontje Angelo, maar dat liep helaas anders. Twee jaar geleden besloten de twee uit elkaar te gaan. “Ik vond het zo teleurstellend voor mijn zoon en voor mezelf. Ik ben er nog steeds niet over het feit heen dat ik het leven van mijn kind op zijn kop heb gezet door een keuze die ik zelf wilde maken.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer