Ook Gert treedt op tijdens Studio 100 Rewind Party

Dieter Blarinckx-15 november 2021 om 17:14

Binnenkort vindt in het Antwerpse Sportpaleis de speciale Studio 100 Rewind Party plaats waarbij fans van het eerste uur kunnen genieten van een avondje pure nostalgie. Na Spring, K3, Baba Yega en Plop, heeft Studio 100 nu ook aangekondigd dat Gertje Verhulst himself zijn opwachting maakt!

Maar dat is nog niet alles, want Gert komt niet alleen. Ook Van Leemhuyzen, de Burgemeester en Alberto zijn weer van de partij! Van nostalgie gesproken! ;-)

Tijdens de Rewind Party verzorgen Viktor Verhulst, Kobe Ilsen en Omdat Het Kan Soundsystem de dj-sets.

Helaas is de Studio 100 Rewind Party op 4 en 5 december al uitverkocht. Wél zijn er nog een aantal tickets voor de show van 3 december.

Tweede seizoen 'And Just Like That' heeft een trailer

Karen Luiken-02 juni 2023 om 12:04

Precies 21 dagen, oftewel: drie weken. Dat is hoe lang je nog moet wachten op het tweede seizoen van ‘And Just Like That’. Wat je daarvan mag verwachten? Een gloednieuwe trailer geeft een aantal details vrij.

De liefdesverhalen van de hoofdpersonages Carrie, Charlotte en Miranda gaan verder waar ze gebleven waren. Carrie dealt nog steeds met het grote verlies van Mr. Big, maar krijgt met de comeback van een oude liefde (Aidan komt terug!) eindelijk een fijn lichtpuntje. Miranda zet haar relatie met Che voort en Charlotte blijft de hilarische vrouw die ze al was.

Naast Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis en John Corbett weten we inmiddels ook dat Kim Cattrall in het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Hoewel zij altijd heeft gezegd geen deel uit te willen maken van het ‘Sex And The City’-vervolg, blijkt nu toch dat ze een klein rolletje heeft in de laatste aflevering van het seizoen.

‘And Just Like That 2’ verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max. De eerste twee afleveringen komen er tegelijk op, de overige negen afleveringen laten langer op zich wachten. De streamingdienst zet iedere donderdag een nieuwe episode online.

Mattel komt met speciale collectie voor 'Barbie'-film

Karen Luiken-02 juni 2023 om 06:34

Om te vieren dat over een paar weken de ‘Barbie’-film in première gaat, komt Mattel nu met iets leuks. Het merk lanceert een speciale Barbie-collectie die in het teken staat van de film.

De lijn bestaat uit barbiepoppen die kledingstukken dragen uit ‘Barbie The Movie’, de film die vanaf 19 juni op het grote doek draait. Margot Robbie en Ryan Gosling spelen daarin de hoofdrol. Verder kunnen fans ook het huis en de auto’s uit de film in speelgoedversie kopen.

Naast de barbiepoppen geeft Mattel ook een speciale versie van ander speelgoed uit, zoals een UNO-kaartspel en spullen van Fisher-Price en Hot Wheels.

Ontdek meer