Justin Bieber komt naar het Sportpaleis

Karen Luiken-15 november 2021 om 15:16

Je kunt Justin Bieber over een tijdje op een zeer welkome afstand in real life bewonderen. De zanger gaat op wereldtournee en maakt daarbij ook een stop in ons Belgenlandje. Het duurt nog even, maar in 2023 staat hij op het podium van het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs heeft via Instagram laten weten wanneer hij in welke steden gaat optreden. Hij begint in mei 2022 in Mexico en bezoekt vervolgens een jaar lang tientallen plekken. Zijn laatste optreden van de ‘Justice’-tour staat gepland op 25 maart in Krakau. Vijf dagen daarvoor, op 20 maart, is het Sportpaleis in Antwerpen aan de beurt.

Kun je niet zo lang wachten, grijp je straks mis bij de kaartverkoop of wil je de zanger gewoon twee keer zien? Dan kun je op 13 januari 2023 ook altijd nog naar Justins concert in Amsterdam.

De tour staat in het teken van ‘Justice’, het album dat Bieber in maart 2021 uitbracht. Onder meer de liedjes ‘Lonely’ en ‘Holy’ vind je op de plaat terug.

CAMILLE geeft optreden tijdens ‘Familie’-feest

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:01

CAMILLE heeft vandaag een video met een bijzondere boodschap voor ‘Familie’-fans gedeeld. De zangeres maakt bekend op zaterdag 17 september op te treden tijdens het grote ‘Familie’-feest in de Lotto Arena.

Het feest wordt gegeven om het 30-jarige jubileum van ‘Familie’ te vieren. Behalve CAMILLE betreden ook Willy Sommers, Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen het podium. De één voor een muzikale noot, de ander voor een nostalgische terugblik op de afgelopen dertig jaar ‘Familie’.

“Ik ben heel blij dat ik ben uitgenodigd om enkele liedjes te komen zingen voor de dertigste verjaardag van ‘Familie’. Mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste in de wereld en verjaardagsfeestjes sla ik nooit af”, zegt CAMILLE. “Ik hoop jullie allemaal te zien in de Lotto Arena! Het dak gaat eraf! Vuurwerk!”

Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Ontdek meer