Justin Bieber komt naar het Sportpaleis

Karen Luiken-15 november 2021 om 15:16

Je kunt Justin Bieber over een tijdje op een zeer welkome afstand in real life bewonderen. De zanger gaat op wereldtournee en maakt daarbij ook een stop in ons Belgenlandje. Het duurt nog even, maar in 2023 staat hij op het podium van het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs heeft via Instagram laten weten wanneer hij in welke steden gaat optreden. Hij begint in mei 2022 in Mexico en bezoekt vervolgens een jaar lang tientallen plekken. Zijn laatste optreden van de ‘Justice’-tour staat gepland op 25 maart in Krakau. Vijf dagen daarvoor, op 20 maart, is het Sportpaleis in Antwerpen aan de beurt.

Kun je niet zo lang wachten, grijp je straks mis bij de kaartverkoop of wil je de zanger gewoon twee keer zien? Dan kun je op 13 januari 2023 ook altijd nog naar Justins concert in Amsterdam.

De tour staat in het teken van ‘Justice’, het album dat Bieber in maart 2021 uitbracht. Onder meer de liedjes ‘Lonely’ en ‘Holy’ vind je op de plaat terug.

Metejoor kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:15

Goed nieuws voor fans die dolgraag naar een concert van Metejoor willen, maar het tot nu toe niet voor elkaar kregen een ticket te bemachtigen. De artiest, echte naam Joris van Rossem, kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende!

De eerste theatertournee van Metejoor werd met groot enthousiasme onthaald. Fans kochten massaal tickets in en dat zorgde al snel voor uitverkochte zalen. De zanger besloot daarom twee extra shows aan zijn toerschema toe te voegen, maar ook daarvoor lopen de kaartjes storm. Hoog tijd dus om opnieuw twee data aan te kondigen!

Met de extra toegevoegde shows staat Metejoor komend voorjaar maar liefst zeven keer op het podium met zijn tournee. De twee nieuwste staan gepland voor zaterdag 16 april in Capitole Gent en zaterdag 23 april in Kursaal Oostende. Daarvoor zijn nog tickets verkrijgbaar. De andere optredens vinden plaats op 26 & 27 maart (Antwerpen), 15 april (Gent), 18 april (Leuven) en 6 mei (Hasselt).

Jaël Ost, Ilias El Kostit en Maximiliaan Verheyen ontdekken FACTS 2021

Simon Smetryns-15 november 2021 om 17:35

Na lange tijd stonden we eindelijk terug op FACTS! Ilias El Kostit en Insider Jaël Ost kregen een rondleiding van niemand minder dan Batman Maximiliaan Verheyen.

Ontdek meer