Dit is waarom het niets werd tussen Nico en Laure

Karen Luiken-15 november 2021 om 14:14

Tijdens ‘Temptation Island: Love or Leave’ is het duidelijk geworden dat Nico en Laure meer hadden dan alleen een vriendschappelijke band. Dat bewijst onder meer de dreamdate, waar ze ‘vieze dingetjes’ hebben gedaan. Maar hoe leuk ze het toen ook hadden, meer dan een vakantieliefde zat er niet in. Nico vertelt in een aflevering van ‘Temptation Love Therapy’ waarom.

Veel fans hadden misschien verwacht dat Nico er na ‘Temptation Island’ met Laure vandoor zou gaan. Dat ze een relatie zouden krijgen, helemaal happy zouden worden en samen een mooie toekomst op zouden bouwen. Maar niets is minder waar. Het contact is na de opnames zo goed als doodgebloed.

“Ik had het niet anders willen zien”, zegt Nico over hoe het is gelopen. “Ik denk dat hoe het nu is, perfect is. We hebben ondervonden dat we niet bij elkaar passen. Onze eigenschappen liggen te ver uit elkaar. Ik heb ook zelf aangegeven dat ik niet klaar ben voor een serieuze relatie.”

Over Donna wil Nico ook nog iets kwijt. Hoewel je misschien zou denken dat de twee elkaar in de haren zouden vliegen na alles wat er gebeurd is, kunnen ze nog prima samen door één deur. En zo moeten ook wel, aangezien Nico nog steeds bij hetzelfde bedrijf als Donna werkt. “Het is niet dat het ongemakkelijk is. We zeggen gewoon: ‘Hey, alles goed?’, en dan ben ik weer weg.”

Haatgevoelens zijn er dus niet. Zeker niet als het aan Nico ligt. “Ik hoop dat ze gelukkig is met iemand anders, want dat verdient ze.”

'Taylor Swift in het geheim verloofd'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 14:38

De trouwklokken luiden binnenkort voor Taylor Swift. De zangeres zou zich in het geheim hebben verloofd met haar Britse vriend Joe Alwyn, meldt The Sun.

Het smoorverliefde koppel zou geen plannen hebben om de verloving publiekelijk aan te kondigen. Ze houden het nieuws ‘achter gesloten deuren’ en genieten in een kleine kring van hun roze wolk.

“Taylor en Joe zijn ongelooflijk gelukkig en heel verliefd”, zegt een bron volgens The Sun. “Ze zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld. Familie en goede vrienden weten het en niemand mag er iets over zeggen.”

De insider zegt ook nog dat Taylor haar verlovingsring alleen draagt als ze thuis is. “Nogmaals: slechts een handjevol mensen weet van de bruiloft. Taylor heeft een deel van haar team nog niet eens over de verloving verteld. Ze willen hun liefde zoveel mogelijk uit de buurt van de camera’s houden. Dit is iets tussen hen.”

Joey King was high tijdens opnames deze 'Kissing Booth'-scène

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:59

Niet alle scènes van ‘Kissing Booth 3’ zijn even probleemloos verlopen. Joey King, hoofdrolspeelster in de film, heeft tijdens een interview in ‘Jimmy Kimmel Live’ onthuld dat ze high was tijdens één van de vele opnames.

De actrice geeft toe dat ze een edible, voedsel waarin cannabis is verwerkt, heeft gegeten vlak voordat ze een scène opnam met Joel Courtney. Ze kreeg de drugs van haar collega Taylor Zakhar Perez, die er ook eentje nam. Enige verschil: hij had in tegenstelling tot Joey geen opnames meer gepland staan.

“Op de laatste dag van de opnames van de tweede en derde ‘Kissing Booth’, nam ik een edible tijdens de opnames. Het was erg onprofessioneel”, geeft Joey toe. “Ik moest nog verschillende scènes doen. Mijn vriend Taylor, die Marco speelde, nam er ook een. Maar hij was niet aan het werk en werd ontzettend high.”

Hetzelfde geldt voor de actrice: ook zij was behoorlijk ver heen. “Je weet dat je high bent als je alleen nog maar kunt zeggen dat je high bent. In die staat was ik ook... Als je fan bent van ‘The Kissing Booth’, dan weet je in welke scène het gebeurde.”

Voor degenen die niet meteen weten om welk stukje uit de film het gaat, geeft Joey meer uitleg: “Ik nam het tijdens de scène waarin ik en mijn beste vriend Lee een gesprek hadden over waarom ik tegen hem loog over studeren. Ik was zo high.”

Ontdek meer