Dit is waarom het niets werd tussen Nico en Laure

Karen Luiken-15 november 2021 om 14:14

Tijdens ‘Temptation Island: Love or Leave’ is het duidelijk geworden dat Nico en Laure meer hadden dan alleen een vriendschappelijke band. Dat bewijst onder meer de dreamdate, waar ze ‘vieze dingetjes’ hebben gedaan. Maar hoe leuk ze het toen ook hadden, meer dan een vakantieliefde zat er niet in. Nico vertelt in een aflevering van ‘Temptation Love Therapy’ waarom.

Veel fans hadden misschien verwacht dat Nico er na ‘Temptation Island’ met Laure vandoor zou gaan. Dat ze een relatie zouden krijgen, helemaal happy zouden worden en samen een mooie toekomst op zouden bouwen. Maar niets is minder waar. Het contact is na de opnames zo goed als doodgebloed.

“Ik had het niet anders willen zien”, zegt Nico over hoe het is gelopen. “Ik denk dat hoe het nu is, perfect is. We hebben ondervonden dat we niet bij elkaar passen. Onze eigenschappen liggen te ver uit elkaar. Ik heb ook zelf aangegeven dat ik niet klaar ben voor een serieuze relatie.”

Over Donna wil Nico ook nog iets kwijt. Hoewel je misschien zou denken dat de twee elkaar in de haren zouden vliegen na alles wat er gebeurd is, kunnen ze nog prima samen door één deur. En zo moeten ook wel, aangezien Nico nog steeds bij hetzelfde bedrijf als Donna werkt. “Het is niet dat het ongemakkelijk is. We zeggen gewoon: ‘Hey, alles goed?’, en dan ben ik weer weg.”

Haatgevoelens zijn er dus niet. Zeker niet als het aan Nico ligt. “Ik hoop dat ze gelukkig is met iemand anders, want dat verdient ze.”

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer