Adil El Arbi en Bilall Fallah lanceren nieuwe kortfilm!

Samuel Wornoo-15 november 2021 om 09:59

De Galaxy S21 Ultra 5G, een hard script en een Instagram famous cast blijken het geheime recept voor een revolutionaire kortfilm. Zelfs met enkele grote Hollywoodproducties op hun palmares maken film heroes van eigen bodem Adil & Bilall maar al te graag tijd voor producties met jong talent. Samen met WAJOW Talent Factory & Samsung sloegen ze de handen in elkaar voor een epische smartphone kortfilm: CHATROOM. Hyped? Wacht tot je de film op 17 november op de iconische Samsung Neo QLED 8K TV ziet. Zo wordt elk filmmoment een experience.

Een volledige kortfilm shooten op de Galaxy S21 Ultra 5G in 8K? Kunnen ze, doen ze! Team work makes the dream work, en dat is bij deze Adil en Bilall prent niet anders! Van een bekende cast tot young film talents, deze kortfilm wordt gedragen door een sterke community van jonge creatives.

In CHATROOM komt een appartementsgebouw met 6 gezinnen in beeld die gevolgd worden van acht uur ’s avonds tot de volgende ochtend. De cast bestaat uit een hele reeks bekende namen, met o.a. Veerle Dejaeger, Flo Windey, Roda Fawaz, Hakim Chatar, Bab Buelens en Vincent Banic. Zo duikt Flo Windey in de huid van een crazy cat lady en ontpopt Roda Fawaz zich tot TikTok dad. Je leest het al: met deze epic combo van figuren kan je gewoon niet missen.

Vanaf 17.11.21 kan je de innovatieve kortfilm bekijken op chatroomthemovie.be.

Pure horror: eerste trailer van 'SMILE'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:44

Horrorfans, opgelet! Het belooft een angstaanjagend najaar te worden met kleppers zoals de nieuwe 'Halloween'-film, 'The Devil's Light', 'The Invitation' en 'Salem's Lot', maar ook deze horrorfilm komt binnenkort uit!

Vanaf eind september kan je immers in de bioscoop gaan griezelen met de gestoorde film 'SMILE'.

Na getuige te zijn geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt, begint Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) angstaanjagende voorvallen te ervaren die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst haar leven begint over te nemen, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar afschuwelijke nieuwe realiteit.

Check de angstaanjagende trailer hieronder en ontdek 'm vanaf 28 september in de bioscoop.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer