Adil El Arbi en Bilall Fallah lanceren nieuwe kortfilm!

Samuel Wornoo-15 november 2021 om 09:59

De Galaxy S21 Ultra 5G, een hard script en een Instagram famous cast blijken het geheime recept voor een revolutionaire kortfilm. Zelfs met enkele grote Hollywoodproducties op hun palmares maken film heroes van eigen bodem Adil & Bilall maar al te graag tijd voor producties met jong talent. Samen met WAJOW Talent Factory & Samsung sloegen ze de handen in elkaar voor een epische smartphone kortfilm: CHATROOM. Hyped? Wacht tot je de film op 17 november op de iconische Samsung Neo QLED 8K TV ziet. Zo wordt elk filmmoment een experience.

Een volledige kortfilm shooten op de Galaxy S21 Ultra 5G in 8K? Kunnen ze, doen ze! Team work makes the dream work, en dat is bij deze Adil en Bilall prent niet anders! Van een bekende cast tot young film talents, deze kortfilm wordt gedragen door een sterke community van jonge creatives.

In CHATROOM komt een appartementsgebouw met 6 gezinnen in beeld die gevolgd worden van acht uur ’s avonds tot de volgende ochtend. De cast bestaat uit een hele reeks bekende namen, met o.a. Veerle Dejaeger, Flo Windey, Roda Fawaz, Hakim Chatar, Bab Buelens en Vincent Banic. Zo duikt Flo Windey in de huid van een crazy cat lady en ontpopt Roda Fawaz zich tot TikTok dad. Je leest het al: met deze epic combo van figuren kan je gewoon niet missen.

Vanaf 17.11.21 kan je de innovatieve kortfilm bekijken op chatroomthemovie.be.

Bevestigd: Scar uit ‘The Lion King’ was homo

Dieter Blarinckx-25 november 2021 om 08:06

Jeremy Irons, de acteur die in 1994 de stem van Scar insprak voor de animatiefilm ‘The Lion King’, heeft in een interview met Qeerty bevestigd wat fans al jarenlang doorhadden: personage Scar was wel degelijk homo.

“Toen ik Scar insprak, kwam het nooit in mij op dat hij mogelijk gay zou zijn. Maar er is geen twijfel over mogelijk dat Scar een gay is die niet uit de kast durft te komen en daar doodongelukkig van wordt. Het verhaal was heel anders gelopen als hij dat wel had gedaan. Dan was hij vermoedelijk ergens met een leuke partner gelukkig geworden en was hij helemaal vergeten de monarchie over te nemen, zoals hij nu wel doet.”

Disney zelf heeft die roddel nooit bevestigd en heeft nu ook nog niet gereageerd op het interview van Irons.

Wat denk jij?

Kerstcadeautje: 'The Notebook' komt naar Netflix

Karen Luiken-24 november 2021 om 13:19

November en december zijn geweldige maanden voor Netflix-gebruikers. In die periode dropt de streamingsdienst behoorlijk wat nieuwe kerstfilms. Dat komt goed uit, want met dit grijze weer doen we niets liever dan filmmarathons houden. Een activiteit die zeer binnenkort overigens een stuk leuker wordt dankzij de komst van een klassieker. Netflix voegt ‘The Notebook’ (opnieuw) toe aan het aanbod!

In ‘The Notebook’ wordt de 17-jarige Allie Hamilton gevolgd. Ze brengt haar zomer door in Seabrook en komt daar in contact met de charmante Noah Calhoun. Terwijl hij op slag verliefd wordt op haar, moet zij in eerste instantie niets van hem hebben. Maar hoe meer moeite hij voor haar doet, hoe meer ze voor hem begint te vallen. Samen beleven ze een zomer vol passie, liefde en hartstocht. En dat neemt de nodige problemen met zich mee.

Weet jij al lang hoe dit verhaal afloopt? Ja, waarschijnlijk wel. Maakt dat het minder leuk? Zeker niet! ‘The Notebook’ verschijnt op 1 december op Netflix.

Ontdek meer