Jade Thirlwall werd gevraagd voor 'Geordie Shore'

Karen Luiken-15 november 2021 om 14:30

De meeste mensen kennen Jade Thirlwall als zangeres van Little Mix. Toch had het niet veel gescheeld of we zouden haar van een compleet andere kant hebben leren kennen. In een YouTube-video van NikkieTutorials doet de zangeres een bijzondere onthulling: ze zegt te zijn gevraagd voor de realityserie ‘Geordie Shore’.

Jade komt uit Newcastle, een plaatsje waar de razend populaire show ‘Geordie Shore’ is gemaakt. Daarin zagen we hoe onder anderen Charlotte Crosby, Gary Beadle, Marnie Simpson en Holly Hagan samen in één villa woonden en de meest wilde tijden beleefden.

Jade had ook zomaar in dat rijtje met namen kunnen staan. Zij vertelt namelijk dat ze, nog voordat ze bekend werd met Little Mix, werd gevraagd om deel te nemen aan de realityshow. Een aanbod dat ze vriendelijk heeft afgeslagen. “Ik ben blij dat ik het heb gemaakt als popster”, besluit ze.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer