BTS grote winnaar bij MTV EMA's

Karen Luiken-15 november 2021 om 05:20

BTS is als grote winnaar uit de bus gekomen bij de uitreiking van de MTV EMA’s. De K-pop sensatie mocht maar liefst vier prijzen mee naar huis nemen.

De groep, bestaande uit drie rappers en vier zangers, won in de categorieën Best Pop, Best K-pop, Best Group en Biggest Fans. Ed Sheeran ging er met twee prijzen vandoor; hij won in de categorieën Best Artist en Best Song.

Andere artiesten die een prijs in ontvangst mochten nemen, zijn Måneskin (Best Rock) , Lil Nas X (Best Video), Doja Cat (Best Collaboration met SZA), Saweetie (Best New), David Guetta (Best Electronic), YUNGBLUD (Best Alternative), Maluma (Best Latin), Nicki Minaj (Best Hip Hop), Olivia Rodrigo (Best Push) en Billie Eilish (Video for Good).

Justin Bieber was maar liefst acht keer genomineerd, maar moest het helaas zonder prijzen doen.

De MTV EMA's werden zondagavond uitgereikt vanuit Hongarije.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer