BTS grote winnaar bij MTV EMA's

Karen Luiken-15 november 2021 om 05:20

BTS is als grote winnaar uit de bus gekomen bij de uitreiking van de MTV EMA’s. De K-pop sensatie mocht maar liefst vier prijzen mee naar huis nemen.

De groep, bestaande uit drie rappers en vier zangers, won in de categorieën Best Pop, Best K-pop, Best Group en Biggest Fans. Ed Sheeran ging er met twee prijzen vandoor; hij won in de categorieën Best Artist en Best Song.

Andere artiesten die een prijs in ontvangst mochten nemen, zijn Måneskin (Best Rock) , Lil Nas X (Best Video), Doja Cat (Best Collaboration met SZA), Saweetie (Best New), David Guetta (Best Electronic), YUNGBLUD (Best Alternative), Maluma (Best Latin), Nicki Minaj (Best Hip Hop), Olivia Rodrigo (Best Push) en Billie Eilish (Video for Good).

Justin Bieber was maar liefst acht keer genomineerd, maar moest het helaas zonder prijzen doen.

De MTV EMA's werden zondagavond uitgereikt vanuit Hongarije.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

'Taylor Swift in het geheim verloofd'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 14:38

De trouwklokken luiden binnenkort voor Taylor Swift. De zangeres zou zich in het geheim hebben verloofd met haar Britse vriend Joe Alwyn, meldt The Sun.

Het smoorverliefde koppel zou geen plannen hebben om de verloving publiekelijk aan te kondigen. Ze houden het nieuws ‘achter gesloten deuren’ en genieten in een kleine kring van hun roze wolk.

“Taylor en Joe zijn ongelooflijk gelukkig en heel verliefd”, zegt een bron volgens The Sun. “Ze zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld. Familie en goede vrienden weten het en niemand mag er iets over zeggen.”

De insider zegt ook nog dat Taylor haar verlovingsring alleen draagt als ze thuis is. “Nogmaals: slechts een handjevol mensen weet van de bruiloft. Taylor heeft een deel van haar team nog niet eens over de verloving verteld. Ze willen hun liefde zoveel mogelijk uit de buurt van de camera’s houden. Dit is iets tussen hen.”

Ontdek meer