Groot krijgt eigen animatieserie op Disney+

Dieter Blarinckx-14 november 2021 om 11:15

Momenteel wordt er volop gewerkt aan het derde deel in de ‘Guardians of the Galaxy’-franchise, maar één van de meest populaire personages uit de reeks is toch ongetwijfeld Groot. En dat hebben Marvel en Disney duidelijk begrepen. Afgelopen vrijdag kondigde Disney aan dat ze binnenkort Groot een eigen spin-off geven op Disney+: ‘I Am Groot’.

De nieuwe animatieserie zal focussen op het verhaal van het geliefde personage dat maar drie woorden kan zeggen: “I Am Groot”.

Helaas is er nog weinig geweten over de serie, of wie er allemaal aan zal meewerken. Naar verluidt zou de serie het verhaal vertellen van voordat Groot zich aansloot bij de Guardians of the Galaxy. Ook een exacte releasedatum is nog niet bekend. Via sociale media maakte Disney bekend dat de serie “soon” te streamen zal zijn via Disney+.

Stay tuned voor updates!

Vierde seizoen 'Stranger Things' staat eindelijk online!

Karen Luiken-27 mei 2022 om 07:00

Eleven, Lucas, Steve, Will, Max, Dustin, Mike, Jim en Jonathan. Ze kunnen vanaf vandaag allemaal weer op je scherm verschijnen. Het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ staat online!

Fans hebben er heel veel geduld voor moeten hebben, maar na jaren wachten heeft Netflix vandaag eindelijk de eerste afleveringen van het vierde seizoen gedropt. Het zijn er nu vijf in het totaal, de overige verschijnen op 1 juli. Enne, beste aan dit verhaal: ze duren veel langer dan voorgaande afleveringen. De laatste wordt qua lengte zelfs vergeleken met een lange film.

In het vierde seizoen is het inmiddels een half jaar geleden dat Hawkins werd verwoest door The Battle of Starcourt. De vriendengroep wordt van elkaar gescheiden en moet ondertussen dealen met de problemen die de middelbare school met zich meebrengen. Ook krijgen ze te maken met een angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, die voor een gruwelijk mysterie als gevolg zorgt.

Derde seizoen 'The Mandalorian' vanaf februari te zien op Disney+

Nico De Greef-26 mei 2022 om 20:48

Disney heeft tijdens Star Wars Celebration aangekondigd dat het derde seizoen van 'The Mandalorian' vanaf februari 2023 te streamen zal zijn via Disney+.

Het nieuwe seizoen zal wederom draaien rond de avonturen van Mando en Grogu (aka. Baby Yoda) en het verhaal oppikken na de gebeurtenissen uit de Star Wars-serie 'The Book of Boba Fett', waarin beide karakters voor het laatst te zien waren. In het aankomende seizoen volgen we het iconische duo tijdens hun reis naar de thuisplaneet van de Mandalorians, waar Mando hoopt vergiffenis te vinden.

Naast Pedro Pascal, die de hoofdrol van de titulaire held in de reeks speelt, keren ook Katee Sackhoff, Carl Weathers en Emily Swallow terug in hun respectievelijke rollen van Bo-Katan, Greef Karga en de Armorer.

Ontdek meer