Magie: eerste setfoto ‘Hocus Pocus 2’ gedropt!

Dieter Blarinckx-14 november 2021 om 10:57

Magisch nieuws uit de filmwereld, want Disney dropte zopas de eerste setfoto van de langverwachte sequel ‘Hocus Pocus 2’. Op de foto zien we de drie hoofdactrices Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy terug in hun rollen als de drie Sanderson-zussen. En ze zien er nog even fabulous uit als 30 jaar geleden!

“They're already running amok, amok, amok! 🕯 Bette Midler, Sarah Jessica Parker and Kathy Najimy are in production on Hocus Pocus 2’, this fall on Disney+”, klinkt het bij de foto op sociale media.

‘Hocus Pocus 2’ zal dus vanaf de herfst van 2022 te streamen zijn via de populaire streamingdienst Disney+.

‘Hawkeye’ nu te streamen via Disney+

Dieter Blarinckx-26 november 2021 om 07:22

Wie tegenwoordig Disney+ zegt, denkt automatisch aan de exclusieve series van het Marvel Cinematic Universe zoals ‘Wandavision’ en ‘Loki’. En nu is de nieuwste serie, ‘Hawkeye’, te streamen!

Sinds gisteren staan de eerste twee afleveringen van Marvels nieuwste original serie ‘Hawkeye’ online. En blijkbaar zijn ze een echt schot in de roos (pun intended)!

Het verhaal draait rond de bijzondere vriendschap tussen Kate (rol van Hailee Steinfeld) en Clint Barton aka Hawkeye (rol van Jeremey Renner). In totaal komen er zo’n zes afleveringen online, waarvan de eerste twee dus nu reeds te streamen zijn.

‘Hawkeye’ staat nu op Disney+!

Bevestigd: Scar uit ‘The Lion King’ was homo

Dieter Blarinckx-25 november 2021 om 08:06

Jeremy Irons, de acteur die in 1994 de stem van Scar insprak voor de animatiefilm ‘The Lion King’, heeft in een interview met Qeerty bevestigd wat fans al jarenlang doorhadden: personage Scar was wel degelijk homo.

“Toen ik Scar insprak, kwam het nooit in mij op dat hij mogelijk gay zou zijn. Maar er is geen twijfel over mogelijk dat Scar een gay is die niet uit de kast durft te komen en daar doodongelukkig van wordt. Het verhaal was heel anders gelopen als hij dat wel had gedaan. Dan was hij vermoedelijk ergens met een leuke partner gelukkig geworden en was hij helemaal vergeten de monarchie over te nemen, zoals hij nu wel doet.”

Disney zelf heeft die roddel nooit bevestigd en heeft nu ook nog niet gereageerd op het interview van Irons.

Wat denk jij?

Ontdek meer