Temptations Nico heeft dreamdate herbeleefd met déze singles

Karen Luiken-14 november 2021 om 08:24

Nico zit niet stil na zijn ‘Temptation Island’-avontuur. Donna is hij (hoogstwaarschijnlijk voorgoed) kwijt en ook met Laure bleek hij geen match. Maar of dat betekent dat hij het momenteel zonder vrouwen moet doen? Alles behalve.

In een aflevering van ‘Temptation Island Viewing Party’ laat Nico weten dat hij niet stilzit. Hij geniet met volle teugen van zijn vrijgezellenbestaan en mag naar eigen zeggen niet klagen. “Ik beleef een mooie tijd nu”, zegt hij. “Ik heb de dreamdate herbeleefd met een paar andere dames.”

En met dames bedoelt hij in dit geval Noëlle en Joyce, die ook in ‘Temptation Island’ te zien waren. Een relatie met een van hen zit er volgens Nico niet in. Nu niet, volgend jaar niet en het jaar daarna waarschijnlijk ook niet. “Over vijf jaar hoop ik wel een stabiele relatie te hebben. Ik zou dan ook willen wat Donna nu wil: huisje, boompje, beestje", besluit hij.

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer