Dit is waarom kerstfilm 'Love Hard' deze titel heeft

Karen Luiken-14 november 2021 om 08:05

Met nog 41 dagen tot het aanbreken van de feestdagen verschijnen er steeds meer kerstfilms op Netflix. Een week geleden maakte ‘Love Hard’ zijn intrede en hoewel de clue van het verhaal duidelijk is, vragen sommige fans zich af waar de titel nou eigenlijk vandaan komt. Wel, we hebben een antwoord.

‘Love Hard’ gaat over Natalie, iemand die ontzettend ongelukkig is in de liefde, maar via een dating-app in contact komt met Josh. Hoewel hij alles heeft wat ze nodig heeft – een goed uiterlijk, mooie praatjes en humor – is er één groot nadeel: ze heeft hem nog nooit in real life gezien. En dat hij aan de andere kant van het land woont, werkt ook niet bepaald mee. Toch besluit Natalie speciaal voor kerst naar hem af te reizen om hem te verrassen. Maar als ze hem eindelijk ziet, komt ze erachter dat Josh niet helemaal eerlijk is geweest.

Natalie doet hard haar best om het hart van de echte Josh, die in hetzelfde plaatsje als haar ‘catfish’ woont, alsnog te veroveren. Dat lijkt te lukken en de twee voeren veel gesprekken. Onder meer over kerstfilms. Zo is ‘Die Hard’ haar favoriet en houdt Josh van de klassieker ‘Love Actually’. Voeg je die twee namen samen, dan krijg je ‘Love Hard’. Actrice Rebecca Staab, die de moeder van Josh speelt, deelt dat leuke feitje via Twitter.

Bevestigd: Scar uit ‘The Lion King’ was homo

Dieter Blarinckx-25 november 2021 om 08:06

Jeremy Irons, de acteur die in 1994 de stem van Scar insprak voor de animatiefilm ‘The Lion King’, heeft in een interview met Qeerty bevestigd wat fans al jarenlang doorhadden: personage Scar was wel degelijk homo.

“Toen ik Scar insprak, kwam het nooit in mij op dat hij mogelijk gay zou zijn. Maar er is geen twijfel over mogelijk dat Scar een gay is die niet uit de kast durft te komen en daar doodongelukkig van wordt. Het verhaal was heel anders gelopen als hij dat wel had gedaan. Dan was hij vermoedelijk ergens met een leuke partner gelukkig geworden en was hij helemaal vergeten de monarchie over te nemen, zoals hij nu wel doet.”

Disney zelf heeft die roddel nooit bevestigd en heeft nu ook nog niet gereageerd op het interview van Irons.

Wat denk jij?

Kerstcadeautje: 'The Notebook' komt naar Netflix

Karen Luiken-24 november 2021 om 13:19

November en december zijn geweldige maanden voor Netflix-gebruikers. In die periode dropt de streamingsdienst behoorlijk wat nieuwe kerstfilms. Dat komt goed uit, want met dit grijze weer doen we niets liever dan filmmarathons houden. Een activiteit die zeer binnenkort overigens een stuk leuker wordt dankzij de komst van een klassieker. Netflix voegt ‘The Notebook’ (opnieuw) toe aan het aanbod!

In ‘The Notebook’ wordt de 17-jarige Allie Hamilton gevolgd. Ze brengt haar zomer door in Seabrook en komt daar in contact met de charmante Noah Calhoun. Terwijl hij op slag verliefd wordt op haar, moet zij in eerste instantie niets van hem hebben. Maar hoe meer moeite hij voor haar doet, hoe meer ze voor hem begint te vallen. Samen beleven ze een zomer vol passie, liefde en hartstocht. En dat neemt de nodige problemen met zich mee.

Weet jij al lang hoe dit verhaal afloopt? Ja, waarschijnlijk wel. Maakt dat het minder leuk? Zeker niet! ‘The Notebook’ verschijnt op 1 december op Netflix.

Ontdek meer