Dit is waarom kerstfilm 'Love Hard' deze titel heeft

Karen Luiken-14 november 2021 om 08:05

Met nog 41 dagen tot het aanbreken van de feestdagen verschijnen er steeds meer kerstfilms op Netflix. Een week geleden maakte ‘Love Hard’ zijn intrede en hoewel de clue van het verhaal duidelijk is, vragen sommige fans zich af waar de titel nou eigenlijk vandaan komt. Wel, we hebben een antwoord.

‘Love Hard’ gaat over Natalie, iemand die ontzettend ongelukkig is in de liefde, maar via een dating-app in contact komt met Josh. Hoewel hij alles heeft wat ze nodig heeft – een goed uiterlijk, mooie praatjes en humor – is er één groot nadeel: ze heeft hem nog nooit in real life gezien. En dat hij aan de andere kant van het land woont, werkt ook niet bepaald mee. Toch besluit Natalie speciaal voor kerst naar hem af te reizen om hem te verrassen. Maar als ze hem eindelijk ziet, komt ze erachter dat Josh niet helemaal eerlijk is geweest.

Natalie doet hard haar best om het hart van de echte Josh, die in hetzelfde plaatsje als haar ‘catfish’ woont, alsnog te veroveren. Dat lijkt te lukken en de twee voeren veel gesprekken. Onder meer over kerstfilms. Zo is ‘Die Hard’ haar favoriet en houdt Josh van de klassieker ‘Love Actually’. Voeg je die twee namen samen, dan krijg je ‘Love Hard’. Actrice Rebecca Staab, die de moeder van Josh speelt, deelt dat leuke feitje via Twitter.

'Euphoria'-ster pakt rol in prequel 'Hunger Games'

Karen Luiken-24 juni 2022 om 06:32

Hunter Schafer is binnenkort te zien in de aankomende ‘Hunger Games’-prequel ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’. De actrice is gecast als Tigris Snow.

Veel mensen zullen Hunter vooral kennen door haar rol als Jules in de HBO-hit ‘Euphoria’. Binnenkort mag de actrice nog een grote acteerklus aan haar cv toevoegen. Ze gaat Tigris Snow spelen, het nichtje en de vertrouweling van Coriolanus Snow.

Twee van Hunters tegenspelers zijn Tom Blyth, die de jonge rol van Coriolanus gaat spelen, en Rachel Zegler. Laatstgenoemde kruipt in de huid van Lucy Gray Braird.

In ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ staat Coriolanus in de spotlight. Hij is achttien jaar oud en is nog lang geen president van Panem. De knappe en charmante jongen ziet een kans als hij wordt gekozen als mentor voor de tiende Hunger Games en de opdracht krijgt om zijn tribute door het spel te loodsen.

'Titanic' komt net voor Valentijnsdag opnieuw uit in bioscoop

Karen Luiken-24 juni 2022 om 06:25

‘Titanic’ bestaat binnenkort 25 jaar en dat betekent dat er reden is voor een feestje. Om te vieren dat de film al een kwarteeuw onze levens verrijkt, wordt er een geremasterde versie van de klassieker uitgebracht. En die komt - net op tijd voor Valentijnsdag - ook naar het witte doek. Dat meldt Deadline.

De nieuwe versie komt in 3D 4K HDR uit en krijgt een hoge framesnelheid. De lanceringsdatum van de meervoudige Oscarwinnaar staat momenteel vastgesteld op 10 februari 2023. Met een beetje geluk zitten we met Valentijnsdag dus in de bioscoop naar het klassieke liefdesverhaal tussen Rose en Jack te kijken.

Het is niet voor het eerst dat ‘Titanic’ in een modern jasje wordt gestoken. In 2012 werd de film voor de tweede keer uitgebracht en in 2017 gebeurde hetzelfde voor het 20-jarige jubileum van de romantische rampenfilm.

Ontdek meer