'Twilight'-acteur Taylor Lautner gaat trouwen

Karen Luiken-14 november 2021 om 07:29

Taylor Lautner weet zeker dat hij de liefde van zijn leven heeft gevonden. De ‘Twilight’-acteur is op één knie gegaan en vroeg zijn vriendin Tay Dome ten huwelijk. Dat laat hij weten via Instagram, waar hij een aantal romantal romantische foto’s van het aanzoek deelt.

Drie dagen geleden vond het grote moment plaats. Taylor had een romantische plek uitgekozen en bestelde tientallen rozen en rozenblaadjes. Die stelde hij op in twee grote rijen, aangevuld met flikkerende kaarslichten. In het midden van alle attributen stelde Taylor die ene grote vraag.

“Al mijn dromen komen uit”, schrijft de 29-jarige acteur via social media. Tay (23) deelt ook een kiekje en schrijft daarbij: “Mijn allerbeste vriend. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen.”

Het koppel is sinds 2018 samen.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer