'Ex On The Beach'-deelneemster bevallen van doodgeboren tweeling

Karen Luiken-13 november 2021 om 08:53

Het zijn zware tijden voor Nicole Symoens. De realityster, die vorig jaar meedeed aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, is bevallen van haar doodgeboren tweeling. Dat schrijft ze in een hartverscheurend bericht op Instagram.

Het gebeurde drie dagen geleden. Eén van Nicoles kindjes was om het leven gekomen, bij de andere baby werden complicaties hem fataal. “Ik ben bevallen van de dood”, schrijft ze. “Ik hield mijn stille tweeling vast, hoorde geen gehuil, voelde geen beweging. Ik voelde en voel nog steeds enorme rouwpijn. De dag dat ik van mijn zoontjes beviel, beviel ik ook van mijn nieuwe leven van strijd, pijn, leegte, eenzaamheid en misverstanden.”

Nicole zegt dat als ze een trap naar de hemel zou kunnen bouwen, ze dat meteen zou doen om haar tweeling terug te halen. “Ik ben een moeder van twee en je zal me nooit anders horen praten.”

Verschillende EOTB-collega’s reageren via social media op het verschrikkelijke verlies. “Heel veel liefde en sterkte voor jou schat. Zo erg”, aldus Ayla de Zwart. “Heel veel sterkte”, zegt ook Olivia Talar.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer