Het is officieel: Britney Spears verlost van vader als bewindvoerder

Karen Luiken-13 november 2021 om 07:12

Een historisch moment voor Britney Spears en haar fans is aangebroken. De zangeres stond dertien jaar lang onder volledig toezicht van haar vader Jamie Spears, maar daar komt nú een einde aan. Ze heeft de langslepende rechtszaak over het curatorschap gewonnen.

De rechter in Los Angeles boog zich vrijdag over de zaak en heeft geconcludeerd dat Britney weer zelf financiële en medische keuzes over haar leven mag maken. Voor het eerst in dertien jaar, want dat is hoe lang haar vader zeggenschap had over haar geld, leefomstandigheden en gezondheid.

"Bij deze is het conservatorschap van Britney Jean Spears beëindigd”, aldus de rechter. Honderden fans hadden zich bij de rechtbank verzameld, waar Britney zelf overigens niet aanwezig was. Toen ze de uitspraak hoorden, klonk er luid gejuich. Fans van de zangeres zetten zich al jaren in om hun idool ‘vrij’ te krijgen.

Via Instagram bedankt Britney iedereen die er voor haar is geweest. “Ik hou zoveel van mijn fans. Ik denk dat ik de rest van de dag ga huilen. Dit is de beste dag ooit.”


Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer