Eindelijk weten we wanneer reboot ‘Sex And The City’ verschijnt

Karen Luiken-13 november 2021 om 07:03

Het is eindelijk bekend wanneer we naar de verhalen van Carrie, Charlotte en Miranda kunnen kijken. In een gloednieuwe trailer is onthuld dat de ‘Sex And The City’-reboot op 9 december verschijnt op HBO Max.De reboot heet ‘And Just Like That’ en volgt de levens van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) terwijl ze vijftigers zijn.

Kim Catrall, die Samantha speelde in de show, keert niet terug. Omdat zij en Sarah Jessica Parker in real life niet bepaald goede vriendinnen zijn, heeft zij vriendelijk bedankt voor het aanbod. Haar personage is op dezelfde manier uit de serie geschreven als de manier waarop haar vriendschap met Parker eindigde.

Andere bekende gezichten die terugkeren, zijn Chris Noth als Mr. Big, John Corbett als Aidan Shaw en David Eigenberg als Steven Brady. Maar ook Willie Garson, Evan Handler en Mario Cantone maken een comeback. Zij zijn verantwoordelijk voor de rollen van Blatch, Harry Goldenblatt en Anthony Marentino.

De reboot bingewatchen zit er helaas niet in. Vanaf 9 december verschijnen in eerste instantie alleen de eerste twee afleveringen.

Dit is de nieuwe lover van TAGMAG Insider Jael Ost

Simon Smetryns-25 mei 2022 om 17:50

In de TAGMAG-serie 'LoveMe' gingen we op zoek naar een nieuwe lover voor TAGMAG Insider Jael Ost. In deze livestream maakte ze zonet bekend wie haar boyke is geworden!

'Obi-Wan Kenobi' vanaf vrijdag op Disney+

Dieter Blarinckx-23 mei 2022 om 18:57

May the Force be with us want vanaf vrijdag dropt de gloednieuwe 'Star Wars'-serie 'Obi-Wan Kenobi' op Disney+!

Hoofdrolspeler Ewan McGregor kruipt wederom in de huid van de legendarische Jedi Obi-Wan voor deze gelijknamige serie. Het verhaal speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen van Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005) - waarin de Jedi werden vernietigd door Order 66 en Anakin Skywalker Darth Vader werd. Obi-Wan Kenobi waakt over Luke Skywalker op Tatooine wanneer hij plots op een avontuur vertrekt...

Stream de eerste twee afleveringen vanaf vrijdag via Disney+.

Ontdek meer