Trap het nieuwe jaar af met Ronny Retro in de Lotto Arena

Karen Luiken-12 november 2021 om 13:35

Hoe kun je het jaar beter aftrappen dan met Ronny Retro? Den iejenigen echten geft een bal, oep den iejesten dag vant jaar. Op 1 januari dus, in de Lotto Arena in Antwerpen. En jij moet daarbij zijn!

Vorig jaar hebben we de dj vanwege de inmiddels bekende reden moeten missen, maar dit jaar keert hij terug. Met dubbel zoveel plezier, veul bier en heerlijke muziek. Of zoals Ronny Retro het zou zeggen: ‘Trekt aaw shikste daansschoene aan want we gon van os parette geve he gasteee!’

Iedereen van zestien jaar of ouder is welkom om een kaartje te kopen. Dat kan vanaf vandaag via deze website. Voor een normaal ticket betaal je 25 euro. Wil je wat extraatjes (lees: speciale ingang, VIP tribune, gratis locker en een VIP bar)? Dan moet je iets meer dokken, namelijk: 45 euro. Het feest begint om 19.00 uur en sluit om 03.00 uur weer zijn deuren. ‘Mokt da ge oep tijd zijt, want na twelf uur komde er nie mer in.’

Mocht het feest uiteindelijk toch niet door gaan, dan krijg je je ticketgeld gewoon terug.

Kinepolis zendt songfestival-finale uit op groot scherm

Karen Luiken-18 april 2024 om 14:27- Foto:

Photo by Lucas van Oort on Unsplash

Kinepolis heeft goed nieuws voor liefhebbers van het Eurovisie Songfestival. De bioscoopketen gaat de finale van het liedjesfestijn op groot scherm uitzenden in Antwerpen, Gent, Hasselt en Brussel.

Het Eurovisie Songfestival gaat over een paar weken van start in de Zweedse stad Malmö. Dinsdag 7 mei is de eerste halve finale, donderdag 9 mei de tweede. Op zaterdag 11 mei vindt de grote finale plaats en die kan jij vanuit een grote, rode zetel bekijken bij één van de hierboven genoemde Kinepolis-vestigingen.

De live-uitzending begint om 21.00 uur, maar de deuren van de bioscoop openen al om 19.45 uur. Wat je vanaf dat moment kunt verwachten? We citeren: ‘Een betoverende avond vol fantastische optredens en onvergetelijke muzikale momenten. Een sfeervolle ambiance in een zaal vol enthousiaste fans. En een speciale preshow met de allerbeste songs uit het Eurovisie Songfestival door de jaren heen, in samenwerking met MNM.”

Bezoekers worden getrakteerd op cava en nacho’s, en ontvangen bovendien 10 procent korting op alle producten in de shop van Kinepolis. Kaartjes koop je via deze link!

Muilen, seksspeeltjes en boy sober zijn!

Simon Smetryns-17 april 2024 om 11:51

Kobe Peeters trok voor ons naar de Chirofuif in Opglabbeek en duwde onze mic onder de feestgangers.

Wil je ook graag dat we eens langskomen op jouw event? Contacteer ons via hier.

Ontdek meer