Trap het nieuwe jaar af met Ronny Retro in de Lotto Arena

Karen Luiken-12 november 2021 om 13:35

Hoe kun je het jaar beter aftrappen dan met Ronny Retro? Den iejenigen echten geft een bal, oep den iejesten dag vant jaar. Op 1 januari dus, in de Lotto Arena in Antwerpen. En jij moet daarbij zijn!

Vorig jaar hebben we de dj vanwege de inmiddels bekende reden moeten missen, maar dit jaar keert hij terug. Met dubbel zoveel plezier, veul bier en heerlijke muziek. Of zoals Ronny Retro het zou zeggen: ‘Trekt aaw shikste daansschoene aan want we gon van os parette geve he gasteee!’

Iedereen van zestien jaar of ouder is welkom om een kaartje te kopen. Dat kan vanaf vandaag via deze website. Voor een normaal ticket betaal je 25 euro. Wil je wat extraatjes (lees: speciale ingang, VIP tribune, gratis locker en een VIP bar)? Dan moet je iets meer dokken, namelijk: 45 euro. Het feest begint om 19.00 uur en sluit om 03.00 uur weer zijn deuren. ‘Mokt da ge oep tijd zijt, want na twelf uur komde er nie mer in.’

Mocht het feest uiteindelijk toch niet door gaan, dan krijg je je ticketgeld gewoon terug.

Metejoor kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:15

Goed nieuws voor fans die dolgraag naar een concert van Metejoor willen, maar het tot nu toe niet voor elkaar kregen een ticket te bemachtigen. De artiest, echte naam Joris van Rossem, kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende!

De eerste theatertournee van Metejoor werd met groot enthousiasme onthaald. Fans kochten massaal tickets in en dat zorgde al snel voor uitverkochte zalen. De zanger besloot daarom twee extra shows aan zijn toerschema toe te voegen, maar ook daarvoor lopen de kaartjes storm. Hoog tijd dus om opnieuw twee data aan te kondigen!

Met de extra toegevoegde shows staat Metejoor komend voorjaar maar liefst zeven keer op het podium met zijn tournee. De twee nieuwste staan gepland voor zaterdag 16 april in Capitole Gent en zaterdag 23 april in Kursaal Oostende. Daarvoor zijn nog tickets verkrijgbaar. De andere optredens vinden plaats op 26 & 27 maart (Antwerpen), 15 april (Gent), 18 april (Leuven) en 6 mei (Hasselt).

Jaël Ost, Ilias El Kostit en Maximiliaan Verheyen ontdekken FACTS 2021

Simon Smetryns-15 november 2021 om 17:35

Na lange tijd stonden we eindelijk terug op FACTS! Ilias El Kostit en Insider Jaël Ost kregen een rondleiding van niemand minder dan Batman Maximiliaan Verheyen.

Ontdek meer