Trap het nieuwe jaar af met Ronny Retro in de Lotto Arena

Karen Luiken-12 november 2021 om 13:35

Hoe kun je het jaar beter aftrappen dan met Ronny Retro? Den iejenigen echten geft een bal, oep den iejesten dag vant jaar. Op 1 januari dus, in de Lotto Arena in Antwerpen. En jij moet daarbij zijn!

Vorig jaar hebben we de dj vanwege de inmiddels bekende reden moeten missen, maar dit jaar keert hij terug. Met dubbel zoveel plezier, veul bier en heerlijke muziek. Of zoals Ronny Retro het zou zeggen: ‘Trekt aaw shikste daansschoene aan want we gon van os parette geve he gasteee!’

Iedereen van zestien jaar of ouder is welkom om een kaartje te kopen. Dat kan vanaf vandaag via deze website. Voor een normaal ticket betaal je 25 euro. Wil je wat extraatjes (lees: speciale ingang, VIP tribune, gratis locker en een VIP bar)? Dan moet je iets meer dokken, namelijk: 45 euro. Het feest begint om 19.00 uur en sluit om 03.00 uur weer zijn deuren. ‘Mokt da ge oep tijd zijt, want na twelf uur komde er nie mer in.’

Mocht het feest uiteindelijk toch niet door gaan, dan krijg je je ticketgeld gewoon terug.

'Daens de Musical' stopt op 1 oktober!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:56

Het is één van de meest geliefde en succesvolle musicals ooit in Vlaanderen, maar Studio 100 heeft bekendgemaakt dat binnenkort het doek valt over 'Daens de Musical'.

"Op 1 oktober 2022 stopt de succesmusical Daens definitief. Na een bijzonder succesvolle speelperiode in het Studio 100 Pop-Up Theater en meer dan 225.000 bezoekers komt er dit najaar een einde aan de 2.0-versie van één van de meest succesvolle Vlaamse musicals", klinkt het bij de aankondiging.

Er zijn nog een aantal tickets te koop, dus wil je deze spektakelmusical zeker niet missen. Check dan hier nog voor de laatste plaatsen!

#LikeMe trekt deze zomer naar Blankenberge met een pop-up!

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 16:12

Deze zomer kan je je op de Belgium Pier in Blankenberge helemaal onderdompelen in de wereld van de Ketnetserie #LikeMe!

“Stap binnen in de muzikale leefwereld van Caro en al je andere idolen uit het populaire Ketnet-programma #LikeMe met deze gloednieuwe belevingsexpo in Blankenberge. Ontdek samen met je vrienden en familie de leukste decors uit de voorbije drie seizoenen en trek er unieke foto's. Waan je een leerling van het bekende SAS op de iconische trappen van de school, kruip in de schoenen van de stoere Emma in een heuse graffiti-set, trek een zomerse outfit aan en ga op de foto in een tropisch decor met Merel en Nona, gedraag je als een echte racepiloot in de wagen van Scott en nog zoveel meer!”, klinkt het op hun website.

Daarnaast kan je uit de bol gaan in de set van 'DANCE #LikeMe' aan de hand van leuke tutorials, leef je uit in een ballenbad met special effects en zing de longen uit je lijf met de nieuwste songs van #LikeMe in het 'SING #LikeMe'-decor. Maar het leukste van al? Je kan je favoriete personages ontmoeten via een exclusieve en virtuele meet & greet!

De pop-up is er tussen 2 juli en 28 augustus. Een ticket kost zo’n 12,50 euro. Meer info kan je hier vinden.

Ontdek meer