Disney+ verrast fans met nieuw titels: 'Enchanted', 'Jungle Cruise' en meer!

Karen Luiken-12 november 2021 om 13:13

Het is een fantastische dag voor fans van films en series. Vandaag vieren we namelijk Disney+ Day en dat betekent in dit geval twee dingen. Ten eerste: er wordt een flinke lading nieuwe titels aangekondigd die later dit jaar op de streamingsdienst zullen verschijnen. Ten tweede: Disney+ gooit per direct maar liefst zeventien nieuwe films en series online.

Wie als abonnee nu de app van Disney+ opent, zal verrast worden met allerlei nieuwe pareltjes. Eén daarvan is de bloedstollende serie ‘Dopesick’ met Michael Keaton. Maar ook een documentaire over Billie Eilish, ‘Shang-Chi and The Legends of The Ten Rings’ en het Disney familie-avontuur ‘Jungle Cruise’ komen naar je scherm. Evenals ‘Enchanted’ en ‘Olaf Presents’.

Verder lanceert Disney+ in november en december iedere week een nieuwe film of serie, waaronder Marvel’s ‘Hawkeye’ op 24 november, Ridley Scott's ‘The Last Duel’ op 1 december en ‘Encanto’ op 24 december.

Vandaag maakte Disney+ ook bekend dat abonnees in december onder het algemene entertainmentmerk Star de nieuwe series ‘The Big Leap’ met Scott Foley en Piper Perabo (op 1 december) en ‘The Wonder Years’ (op 22 december) zullen kunnen ontdekken op de streamingsdienst.

Derek Delgaudio’s ‘In & Of Itself’, een intieme en krachtige ontdekking van wat het betekent om te zijn en gezien te worden, is binnenkort ook beschikbaar. Daarbovenop kunnen abonnees uitkijken naar de bekroonde documentaire ‘The Reason I Jump’, gebaseerd op het succesvolle boek geschreven door Naoki Higashida.

Dit is de nieuwe lover van TAGMAG Insider Jael Ost

Simon Smetryns-25 mei 2022 om 17:50

In de TAGMAG-serie 'LoveMe' gingen we op zoek naar een nieuwe lover voor TAGMAG Insider Jael Ost. In deze livestream maakte ze zonet bekend wie haar boyke is geworden!

'Obi-Wan Kenobi' vanaf vrijdag op Disney+

Dieter Blarinckx-23 mei 2022 om 18:57

May the Force be with us want vanaf vrijdag dropt de gloednieuwe 'Star Wars'-serie 'Obi-Wan Kenobi' op Disney+!

Hoofdrolspeler Ewan McGregor kruipt wederom in de huid van de legendarische Jedi Obi-Wan voor deze gelijknamige serie. Het verhaal speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen van Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005) - waarin de Jedi werden vernietigd door Order 66 en Anakin Skywalker Darth Vader werd. Obi-Wan Kenobi waakt over Luke Skywalker op Tatooine wanneer hij plots op een avontuur vertrekt...

Stream de eerste twee afleveringen vanaf vrijdag via Disney+.

Ontdek meer